33

Лиляна Динева

преди 10 години

Много нагло, Гербаджиите, в това чисто и президента започват много мизерни игрички да играят, в борбата за кокаля и спасяване на кожата.

32

Вили

преди 10 години

Тоя път добре го е казала Манолова, да не повярва човек.

31

Петров

преди 10 години

Непрекъснато се изненадвам от злостното присъствие на БСП в парламента.Измамихте българските избиратели с постановката в Костинброд и по-неориентираните български граждани манипулирани от така наречената Четвърта власт-не гласуваха.Въпреки всичко ГЕРБ е -ва политическа сила Парламента. От страх непрекъснато я игнорирате-за срам пред себе си и света.Спрете или се засрамете! Проявете поне желание за спазване на регламента. Манолова да овладее злобата си-толкова е нелицеприятна...

30

Валентин

преди 10 години

Майче, спри с опитите да се изкажеш- не ти се получават!

29

Иво

преди 10 години

Плевнята да вземе да си подаде оставката и да не се занимаваме повече с него.

28

Чоко

преди 10 години

Какви юристи в ГЕРБ, то хора не останаха там.

27

Анонимен

преди 10 години

К'ва е тая снимка. Тая махленска алкохоличка от някой квартал ли е или депутат ???

26

Анонимен

преди 10 години

Предполагам че Тиквите са заложили в изборния кодекс че цялата власт произтича от Костинбродските бюлетини и от тефтерчето на Златанов. Поне да е ясно вкарано в закона. Няма как Плюнчо да не е ЗА.

25

Мая

преди 10 години

Когато, виждаш че си некадърен и си сътворил някакво безумие,е по добре да си замълчиш от колкото да си измиваш ръцете с Президента и да прехвърляш вината на друг. Видя се че не ставаш, по - добре не се излагай повече,другарко! А, *** то достойнство трябва за това! От, къде при теб!

24

Анонимен

преди 10 години

Хахаха Боже господи, защо още не си си прибрал това недоразумение?

23

Иво

преди 10 години

Ха ха. Тая дърта чанта била интелигентна. *си вица. Тая пръчка винагу употребява изрази като "безспорно", "за всеки е ясно", "българските граждани разбраха" но забележете само когато става въпрос за нейната позиция. Толкова е елементарна, че даже е обидно. Е на някой може да им се струва интелигентна, но то като гледаш от партера и първи етаж ти се вижда високо.

22

Анонимен

преди 10 години

Манолова е доста секси с това еротично потниче.

21

Спонги

преди 10 години

До RashSestра Галева Интелигентна? Пази Боже. Тя е толкова ограничена. Знае десет фрази и с тях контактува. Невъзпитана, *** и със сто кила грим като магистралка.За нищо не става, освен за интриги.

20

Анонимен

преди 10 години

всички в изборната комисия да върнат заплатите и хонорарите за тази една година в която работиха по този закон а шефката им Мая и глоба да плати за не добре свършена работа ако не ОСТАВКА

19

Анонимен

преди 10 години

До RashЕкзактно погледнато само другаря Местан е на нейното интелектуално ниво , но и двамата са еднакво противни , така че е спорно кой е по по най .

18

Анонимен

преди 10 години

До Rashа ти какво прочете което написано от нея и как разбра че е интелигентна с това че е компетентна по всичко ли или с това че се криеше и обиждаше протестиращите между които има много по - интелигентни от нея

17

444

преди 10 години

Жалките герберски калинки в НС и платените им коментатори във форумите стават все по- смешни!!!

16

Rash

преди 10 години

До АнонименА ти как видя? Чете ли? Юрист ли си? Или можеш само да пишеш тъпотии с правописни грешки. Това е една много интелигентна жена, но няма как да го осъзнаете, защото не сте в час с нищо. Аман от обиждащи простаци, пишещи с правописни грешки. Не съм видял един грамотен човек да подкрепи Боко и Цоко.

15

Анонимен

преди 10 години

Няма закон който да спре ужасната миризма от п*тката на мая общата.

14

Анонимен

преди 10 години

до ГЛАС НАРОДЕНда там няма как да изкарат виновен Б.Борисов , В.Сидеров , световната криза , глобалното затопляне или лошото наследство