85

цецко

преди 10 години

Сега ще видятукраинците как се пърди в турска джамия/народна поговорка-когато нещо не е по силите ти/Ами нали затова Янукович отказа да подпише4защото бе наясно,че ще почне страхотно заробване-като в България.Толкова ли нямаше кой да им каже на обикновените трудолюбиви хора в Украйна какво ги чака?Нямаше ли там един Волен,да им светне,че ще останат без индустрия,защото Западът трябва да отвори ниша зза своите стоки-като в българия/няма да имат свои плодове и зеленчуци-ката в България и пр

84

Анонимен

преди 10 години

Да се дават помощи на Украйна е като да се пълни каца без дъно. Корупцията корупцията в Украйна е на ниво "бедна ви е фантазията"

83

СВЯТ

преди 10 години

УКРАЙНА НИКОГА НЯМА ДАСЕ ОПРАВИ ..ЗАЩОТО И ТАМ ИМА МНОГО БЪЛГАРИ

82

цар симеон велики

преди 10 години

До Анонимен моля да поясниш как се оправи българия.хиляди заводи унищожени строени по соца,пътища не асфалтирани от времето на бай тошо и приличащи на бойно поле,тройно повече външен дълг,хората гладуват като във африка, стотици села изоставени.щом на това му викаш оправяне евала.слава на нашата оправна демокрация.абе братлета що неси отворите очите и да приказвате истината.

81

Анонимен

преди 10 години

До Асех"Казва се ЗАЕМ не ПОМОЩ! "Be to hubavo se kazva zaem , ama moze i da ne ti dadat :)

80

Анонимен

преди 10 години

МВФ е основен инструмент на неоколониализма на САЩ.

79

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

"...при условие че бъдат повишени цените на газа за населението" - и с колко ще увеличат газа? С 1.25%?Някой го е страх да напише.Причината е ясна...

78

Анонимен

преди 10 години

Realnata ikonomika biaha bokluci koito gi kupuvaha samo v USSR, po dogovorite za ikonomicheska vzaimopomosh SIV. Vsichki zavodi zatvoriha zashtoto nashata produkcia prosto ne moze da izleze na realen pazar, vsichko beshe brak.

77

до 110

преди 10 години

ми незнам за брака. ама ядехме българско месо българско сирене български ЯБЪЛКИ /а не гръдски полски и какви ли не./дори и торовете за торене на земята сега се внасят от италия и германия. енергото бесхе българско. мините бяха български. тецовете бяха български. ТРЯБВА ЛИ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ до утре мога да ти пиша примери.

76

Анонимен

преди 10 години

106 Каква реална икономика , бракът който отиваше за Болшаята съветска страна ли .

75

ДО анонимен

преди 10 години

е честно много си прррост

74

Анонимен

преди 10 години

107 така ли и какв си спомняш , защото представи си и аз си спомям помня че нямаше една кола по Черни връх а сега ти трябва половин час за да го преминеш , интесрсно да не би да въврвят вече с вода

73

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПомня, помня и то много добре. Но с такива късопаметни или безпаметни няма смисъл да се дебатира

72

ДО 105

преди 10 години

А ТИ ПОМНИШ ЛИ ДРИШ.О ТА ГОВОРИШ. ИМАХМЕ РЕАЛНА ИКОНОМИКА А НЕ КАТО СЕГА МОЛОВЕ И ОФИСИ. ДА ТИ............

71

Анонимен

преди 10 години

104 Защо не се ли оправи България кажи бе *** , ти помнишли какво беше ,а

70

i

преди 10 години

Там дето фонда е стъпил, трева не никне. Няма такава държава която се е възмогнала от ''помоща'' . Близка справка- България...всяка прилика с лица и събития е случайност

69

Анонимен

преди 10 години

99 Не той си няма и понятие от демоктратичните американски институции , които ако тази петиция събере небходимите гласове ще разгледат подобаващо въпроса , длъжни са , реципрочното обаче в Русия е немислимо , Боже та това са две Вселени , толкова са различни.

68

Анонимен

преди 10 години

Наливайте милиарди в Украйна,те каквито са гладни всичко ще опоскат и после няма да ви върнат нито цент.Имал бол пари дал вика бай ***.

67

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До Анонимен 78Няма злато.И на германците златото нещо ще се позабави, Федералният резерв се дърпа...

66

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 10 години

АЗ ИМАМ ЕДНА МЕЧТА!!!!!!!!!!!!!!! :) !!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ДА ВЗЕМЕМ ПО 20 30 МИЛИАРДА ОТ МВФ И СБ И ПОСЛЕ ДА НЕ ГИ ВЪРНЕМ. КВО ПУК ТОЛКОВА. НАЙ - МНОГО САНКЦИИ СРЕЩУ НАС ПО ПОДОБИЕ НА РУСКИТЕ.:)