28

Българин

преди 10 години

ЗЕТЯТ Светлозар Лазаров го назначиха главсек само защото е зет на шефа на Скорпио Камен Пенков, и с една основна цел - да разтури полицейския СОД, за да накарат хилядите клиенти да идат при Скорпио. Няма такава наглост. И още по-жалко е, че Йовчев го прикрива, което значи че и той има дял в "заверата". Това е положението, обират държавата пред очите ни, убиват полицаи, и ще им се размине. *** народ.

27

избори

преди 10 години

Изключителен "гьон сурат " е този Йовчев, няма такъв наглец и слагач, но и него ще го водят като панаиджийска мечка по прокуратури и съдилища като падне от власт, а този Лазаров е по некомпетентен от селски пъдар.

26

Човек

преди 10 години

Вината се определя от тежестта на стореното,а безхаберието е най-голямата вина на управляващите.Главния секретар на МВР пътуваше още в 6 ч. за да ръководи лично операцията,каза го и в ефира на Нова,е къде е истината сега.

25

Анонимен

преди 10 години

А кой тогава подписа заповедта ,точно по тоя начин да се действа ?Пак ли ГЕРБ са виновни ?

24

Анонимен

преди 10 години

Иво,много ми хареса "маймуноподобно".Точно такова е ,аз нямаше да се сетя за сравнението!

23

Черен Петър

преди 10 години

Вместо всичките тия барети, жандари и спец-части да бяха пратили баба Пена, чистачката на МВР канцеларията с кофа и *** в ръката. Тя щеше да се справи с лудия.Смешници! Какви професионалисти, какви 5 лв?Единия не виждал, другия не чувал, а третия мълчи...

22

nqkoi

преди 10 години

Какво излиза- главсекът Лазаров нямал 'пряка" вина- е, то "пряка" вина има май само психичноболният Петко, въпреки че дали един психичноболен човек може да бъде виновен е спорен въпрос. Интересува ни дали главсекът има косвена вина- примерно дали има косвена вина, че са пратени неподготвени хора, при неизяснена обстановка на място, срещу психичноболен човек за бързо решаване на проблемите. Явно било нещастен случай - 4 простреляни от елитния СОБТ (за борба с ТЕРОРИЗМА, А НЕ С ПСИХИЧНОБОЛНИ)!

21

Йовчев

преди 10 години

До Ахмедне го платих АЗ а полицая дето ми го направи защотото аз нямах вина

20

Българин

преди 10 години

До viovioiТи си е**ти и глупавия червен ***. Познавам доста добре системата, и мога да кажа, че хората в СОБТ са доста подготвени. Пряка вина има този, който е планирал, одобрил операцията, и викнал телевизията да снима. Това лице се нарича Светлозар Лазаров - некомпетентността му е написана на челото. Ако Йовчев беше човек на място, щеше НА МОМЕНТА да уволни Лазаров, и да си подаде оставката. Изпратиха момчетата на заколение, и сега ще ми се усукват за да се измъкнат. ***.

19

Иво

преди 10 години

Нормалните политици, съвестните, моралните и отговорните при такива ситуации не чакат оценки и проверки. Те знаят пред съвестта си дали трябва да подават оставка. А тоя тапир и онова маймуноподобно гл. секретар чакат някой да им каже дали имат вина. Какъв експерт трябва да си за да прецениш, че един интелигентен подход като например използване на майката е щял да завърши успешно и безкръвно. Ама тия чакат проверките разбирай натъкмяване на версията така че да излязат чисти. Пфууу!

18

6666

преди 10 години

До Анонимен Тези двамата са като Путин и Медведев ,единият вика браво на другият и обратно!Но това дружеско потупване по рамото се надявам след няколко месеца да се пренесе в съдебна зала и дело за предателството което извършват спрямо България!

17

Ахмед

преди 10 години

Овчев кажи защо уволни шефа на КАТ след като получи електронен фиш за пътно нарушение.Една седмица след като си си го платил си уволнил шефа на КАТ. Машала

16

Кой-Той

преди 10 години

До AnonymousКак може да си толкова долен *** и ***,имай уважение към мъртвите.

15

Анонимен

преди 10 години

Ама естестевно, че никой няма вина. В България изобщо някой на висок пост някога за нещо да е поел вина? Трепят барети - министъра и главсека нямат вина, гори влак умират хора - транспортният министър няма вина, най-слабото участие на олимпиада от 40 години - министъра и в БОК няма вина, линейки закъсняват, хора умират - здравният министър няма вина, трепят войници на мисия - няма вина... Тука е така!

14

Анонимен

преди 10 години

цяла България му вика оставка той си знае..

13

Анонимен

преди 10 години

До viovioiКакъв г-н той е другар които бяга от отговорност.

12

чуко

преди 10 години

мрьсник

11

ано

преди 10 години

ХА.,. Баретите дадоха фира от ловджииска пушка, и на всичкото отгоре вина. Ами няма такова нещо!!!!!!!!!

10

viovioi

преди 10 години

г-н Йовчев е с пъти по-добър министър от онзи мишок Цвъки. Човека е на мястото си, спокоен, уравновесен, интилигентен .Ако има провокатори от вътре в системата с цел да го дискредитират, то той ТРЯБВА да ги жертва е моето мнение. ГЕРБ набута доста *** в системата и няма как да не провокират подобен род действия. То това е стила на ГЕРБ - първосигнални шоу-програми снимани като реалити операции. Боко да си трае, че е за раирана пижама отдавна.

9

Иванов

преди 10 години

Тия хора нямат чест !