307

xyz

преди 10 години

До ИвановДругарю Иванов, хубаво е, че никога не забравяте как Русия ни освободи. Дотук похвално. Хайде сега също тъй да не забравяте, че на освободителите им е ЗАПЛАТЕНО 32,5 тона злато. И слава Богу! Лично аз не се чувствам ВЕЧНО задължена за освобождението си, защото народът ми си е ПЛАТИЛ. Лошо няма - когато получаваш някакви услуги, редно е да си ги платиш. Проявявайте същата паметливост и по отношение на останалите събития в историята на българо-руските отношения.

306

Анонимен

преди 10 години

явно добър хонорар е получила Зелка,но тя забравя,че вече няма *** и народа прогледнаи вижда добре какво се случва..поредната платена драскачка...за ***,а не за реалисти...

305

краси

преди 10 години

Когато Крим и Украйна са били към РУСИЯ или с РУСКАТА Империя, в Манхатън са били само индианците, а дедите и роднините на Обама са скачали от дърво на дърво....

304

Румбо

преди 10 години

Да си представим,че Русия най-демократично позволи на САЩ да влезнат в задния и двор,да се разпадне,само и само да угоди на западните "демократи",да предаде почти без пари богатствата си на американските корпорации,на практика да изчезне от световната карта.Това ли искате,американофили?Да,ама не!Става това което трябва да стане-Русия се бори за живота си!Искате доброволно да се огъзи на Запада?Е,нема да стане!

303

Анонимен

преди 10 години

372 ти да не си расист

302

Анонимен

преди 10 години

До редактора:Тази статия е пълен ъпсурт. По добре си избери друго поле за изява вместо да насаждаш проамерикански настроения в така или иначе объркания народ. Просто нямаш полза да защитаваш ***.

301

Анонимен

преди 10 години

Аляска щяла да влезе в състава на новия СССР под името "АйсКрим"

300

Иванов

преди 10 години

За България след 1945 година петрола и газта Русия е продавала на символични цени.Голяма част от тези горива България директно е препродавала на съседни държави,вече на доста по високи цени.Русия също е можела директно да продава суровините на държавите в региона ,но целта на Русия е била да се заздравява искуствено Българската икономика.И така е станало.Но всички виждаме от 1990 година досега какво се случи с Българската икономика.

299

Иванов

преди 10 години

Ние Българите никога не трябва да забравяме ,че Руснаците са ни освободили от робство.Руски синове са идвали да загинат в името на борбата за освобождение на България.Не трябва да забравяме че голяма част от костите на Шипка са на Руснаци,хората жертвали живота си сега да сме свободни.След 1945 година буквално всичко в България е изградено главно с помоща на СССР,сегашна Русия.Суровини ,въоръжение,технологии,изграждане на заводи включително Кремиковци.

298

Bai Hoi

преди 10 години

Tazi sa kazva Elka ...smqtai ....

297

Анонимен

преди 10 години

сганта национални предатели ще висят по крайпътните дървета а вятърът закачливо ще си играе поклащайки ги нежно напред-назад..Е, няма такъв филм! Сганта ще ги хрупкат розовите прасенца в Белене. Белене, ТВО по Закона за защита на нацията, създаден от проф. Богдан Филов от СУ.

296

Хайнрих

преди 10 години

Мдаааа...и сега дами и господа...загадката на деня...евреин ли е Gideon Rachman или не е???

295

Анонимен

преди 10 години

До Умната!А пък от сганта национални предатели, които канят чужда страна да ни окупира, Русия или която и да е друга,ще направим коледна украса.Ще висят по крайпътните дървета а вятърът закачливо ще си играе поклащайки ги нежно напред-назад

294

777

преди 10 години

Интересно защо на такива статии винаги отдолу е името на *** !!!!!

293

1

преди 10 години

investor.bg/centralna-i-iztochna-evropa/335/a/rusiia-moje-da-otdeli-28-mlrd-dolara-ot-biudjeta-za-krim,169395/

292

Victimized

преди 10 години

До кога ще заливате новините със статии които са само едната гледна точка ? Не защитавам Русия и имперските им интереси , но точно САЩ и ЕС да надигат глас от това е може би най голямото лицемерие на което сме били свидетели в близките години !!!!

291

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

И аз плюех по Елките, но те не са виновни, за това им плащат, да ни дезинформират. Та защо е тази дандания за Крим и тези прогнози за края на Русия. Да дадеш 5 милр. $ и накрая да получиш един гол Х**, е не само ще си бесен! Ако Русия бе позволила НАТО да влезе в Украйна и най-вече в Крим, то съдбата и бе предопределена в близък план. Еднополюсният модел, разбирай господар е САЩ на целия свят свърши. Затова хамериканците и дъртата крава Европа са полудели! Изтеглиха ви черджето под краката!

290

Елка-Зелка

преди 10 години

***, защо криеш истинското си име Зелка? О, неразумний юроде(***) или по-точно Зелке, да можеше да те види сега Паисий Хилендарски как се срамиш от произхода си и страдаш заради държавата, в която си се родила!

289

Скърбящ за БГ

преди 10 години

***, толкова имаш да учиш... интелектът ти на 11 годишно момиче. И откъде ви намират толкова примитивни журналисти! Да не би сте всички идвате от един род , даже физиономиите на всичките ви приличат. Това е национална трагедия на България и деградация.

288

цезар

преди 10 години

***,пак се изпика на метеното.