111

Тео

преди 10 години

Какъв е този член 5 и има ли нещо общо с окупирането преди няколко десетилетия на Кипър от страна на Турция? Помнете историята и не премълчавайте! НАТО от време оно е бил и ще бъде едно ядро и гравитиращи около него пудели, към които, за съжаление,спадаме и ние! И ако два пудела се сджавкат ядрото най-много да си почеше лявото...както и да е! А и как в този сайт не видях нещо преписано от руски медии. Западните са ясни - начертаха врага, а източните? Нали сме независими, или сме само на хартия?

110

Анонимен

преди 10 години

НАТО наистина ли ще защити Източна Европа? От кого ?

109

муспи

преди 10 години

За какво НАТО говорите?! Светът е еврейска колония, даже и такива дупки като Салвадор и Хондурас, и НАТО е императорската армия. Захранваме я с жива сила и ние с кораба Дръзки, но ако друга натовска държава, например турция нападне България, българските натовски войски - жандармерията и този Дръзки ще работят за Ердоган, - един вид ще се борят за мир. И цялият този фарс ще е защото не убиваме евреи! Не е чак толкоз трудно, вече сме затънали до дъното и партизанска война е крачка навън.

108

Анонимен

преди 10 години

Кризите на капитализма в този му вид са циклични и все повече намалява времевия период между тях. За съжаление, излизането става винаги с военни действия. Разграбването на Източна Европа отложи за кратко войната. Както през 1 и 2-рата световни войни целта е да воюва Европа с Русия, а янките да печелят.

107

Анонимен

преди 10 години

НАТО само цоцат от заблудени дибилоиди ,а ние сме точно от тях :))))

106

Лъжи и лицемерие

преди 10 години

"Разширяването на НАТО след края на Варшавския договор изглеждаше подразбиращо се"Не знам кой го е писал това нещо, но когато Горбачов разпусна Варшавския договор след обещание от страна на САЩ и...внимание...от страна на Германия, в лицето на Ханс Дитрих Геншер, че НАТО няма да се разширява на Изток.Русия беше излъгана не само от САЩ(едва ли някой си е правил илюзии относно лицемерието на ционистите), но и от Германия. Германия не наложи нито веднъж вето върху разширяването на НАТО.

105

Румбо

преди 10 години

Двойните(че и тройни) стандарти действат с пълна сила!Нато защитава най-вече страните от първа категория,т.е. тези важни(винаги или в определен момент) за САЩ.Примерно ние сме в НАТО,Турция ни напада,какво ще стане?Резолюции,пожелания за спазване на човешки права и т.н.НАТО е оръдие на американските интереси и НИЩО повече.

104

ВАСКО

преди 10 години

До Анонимен : И , ЗАЩО НЕ Е ИМАЛО БЕ , ГОСПОДИНЧО ? ОТГОВОР : ЗАЩОТО ПРЕДАТЕЛЯ НА ХХ ВЕК /ОНЯ С БЕЛЕГА НА КАРТАТА НА САЩ НА ГЛАВАТА / , БЕШЕ ПОЕЛ ТАКЪВ ПРЕДАТЕЛСКИ АНГАЖИМЕНТ ,ЗАРАДИ МНОГО МИЛИОНИ ДОЛАРИ , " ЛЕКЦИИ " ПО ТОЗИ ПОВОД И ОХРАНА ПО ГОЛЯМА ОТ КОЙТО И ДА Е АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ ! ТОВА КУЧЕ РАЗСИПА НАРОДИТЕ И ПОЗВОЛИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СИ РАЗВЯВАТ БАЙРАКА И ДА УБИВАТ МИРНИ ХОРА ,КЪДЕТО СИ ПОИСКАТ !

103

Анонимен

преди 10 години

Не само че Кипър е гръцки остров, но и Турция е заграбила и съществува върху гръцка земя, от която е изклано и прогонено кореното население. Единственото, което Турция може да покаже на туристите са именно гръцките антики и остатъците от византийската империя.

102

Анонимен

преди 10 години

Ама така се натискат мюсюлманите за дружба с Русия, че чак взривовве по гарите , пардон, фойерверки летят. И не ни насъскват на верска основа, а исляма си ни работи по план програма без никакво спиране. Крайна цел - пише го в Корана, който може да чете.

101

Пълна заблуда

преди 10 години

НАТО завзе Източна Европа за да получи стратегическо преимущество и най-вече да премести театъра на бъдещи военни действия. Славяните в съзнанието на Запада са винаги били роби (slaves) и най-заветната му цел е да ги накарат да се самоизтребят. Дори един индиректен военен конфликт между Запада и Изтока (Украйна?) ще върне Източна Европа леко назад във времето с около 4 милиарда години. Който си мисли, че НАТО го защитава прилича на щраус, седнал на дулото на оръдието и зарил главата си в пясъка.

100

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКой те е излъгал, че Кипър е гръцки остров, бе теле?

99

Анонимен

преди 10 години

До Анонименпри разпадането на Варшавският договор се поема ангажимент НАТО да не се разширява-------И това е лъжа. Такъв ангажимент не е имало никога.

98

Анонимен

преди 10 години

Кипър е гръцки остров, нападнат с оръжие от Турция, когато и двете страни БЯХА ЧЛЕНОВЕ НА НАТО. Турция си присвои половината остров. Изчезнаха безследно хиляди пхора, а църквите, естествено, бяха разрушени. Та питането е: Щом НАТО допусна това да се случи, то на кого служи и с каква цел е създаден? На практика обслужва само световният жандарм и политиката му....

97

Анонимен

преди 10 години

НАТО сън не го хваща, как да защити България. С таз мисъл ляга и с таз мисъл става! Нито му се яде, нито му се пие на туй пусто НАТО. Дал няма да се разболее? НАТО е хищническа организация, чиято основна цел е да защитава интересите и печалбите на американските, германските и пр. по дребни хищници. Затова пищи на умряло когато баба Меца му отнесе плячката Украйна. Натовските хиени се уплашиха от тежката и *** - знаят добре, че когато се ядоса само бягане те спасява!

96

Шоп

преди 10 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Кипър беше член на НАТО и Еврогейския съюз по време на нападението от турците-------И 1000 пъти да го повторите,няма да стане истина.Кипър не е бил член на НАТО и досега натовска държава не е нападана.Факт.

95

Анонимен

преди 10 години

Голяма гордост на турците е, че си миели... задниците. Купете си бидета, бре, ***, канализация ли си нямате по Анадола? Да ви имам повода за национална гордост, все за дупетата си пишете по форумите.

94

Анонимен

преди 10 години

ЕС превърна България в концлагер. Даже Цвъ Ризова призна тази вечер, че (упсс!) сирийците са си завинаги наши, колкото и да не им се ще на горките хора!

93

дядо

преди 10 години

до киселака скапан,говнояде,не ми преписвай твоите дела,ближи си пръстите и мечтай за анадола гнуснярино ;)

92

Анонимен

преди 10 години

НАТО със сигурност ще защити ... робството и мизерията в България.Нали сме техни роби