65

Анонимен

преди 10 години

Виж ти ... главните "майданци" взеха да дават фира. Употребени и съответно вече непотребни, създаващи неудобство и подлежащи на унищожение. Винаги е било така. Но такива *** винаги са били необходими за изнасяне на "евроатлантически ценности" по света.

64

Анонимен

преди 10 години

До Боби17% бяха етническите Руснаци в Украйна и то с Крим. Махни Крим, махни всичките, които избягаха в Русия или в Крим, и процента сигурно пада към 10. И все пак това са близо 5 милиона души, никак малко...

63

Анонимен

преди 10 години

Това ако се случи, Greystone Limited спокойно могат да се прекръстят на Brown Sh*t Unlimited

62

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКакво се оправя Румъния - една идея по-добре са от нас, колкото за самочувствие. Румънците като цяло са на същото мнение като нас относно западното влияние - 2/3 от популацията са твърдо против. Румъния едва сега достига нивата на БВП които е имала преди 20 години, с тая разлика, че след всичкото това време и инфлация, цифрата няма дори и половината от стойността, която е имала преди...Само Полша е "добре" - и то заради почти 600 милиарда репарации от Германия...

61

Анонимен

преди 10 години

Белия Саша вече е пимбяния Саша... Да видим ТиМошенко колко ще се задържи между живите след вчерашната и изцепка как трябвало да избиват руснаци и лидерите им, пък ако ще и с ядрено оръжие...

60

Анонимен

преди 10 години

До цар симеон великиНо ние си я направихме тази демокрация. Запада не е направил, а нашите политици и ние. Защо другите не го направих, а ние. Една Румъния се оправя, а не ние. Яд ме е, че се пишат глупости за великото славянство и братство и братска Русия. Не е истина. И обратното за великият и непогрешим Запад. Това са имперски държави и не им пука. А относно Русия - прочетете историята и вижте какво е причинила на братска България. Нямам нищо против нея, но нека гледаме нормално на това.

59

Анонимен

преди 10 години

UKRAINCITE SAMI SI OSRAXA DYRJAVATA S OMRAZA I RAZDELENIE 6TE Q POGUBQT.NA QCENKO ,KLI4KO,TIMO6ENKO I TUR4INOV E PLATENO OT ZAPADA QKO ZA TOVA.POZNATA KARTINKA RAZPAD KATO IUGOSLAVIQ.

58

До Никой

преди 10 години

Как САЩ защитават интересите си в Украйна с наемни убийци? Ако Путин вкара Спецназ в помощ на отделянето на Калифорния или Тексас?

57

Анонимен

преди 10 години

Така като гледам, границите на Украйна ще бъдат преначертани още поне веднъж. Явно загубата на Крим не им стига, искат да загубят и югоизточна Украйна...

56

Petar

преди 10 години

Tova e nachin na pronikvane na natovski voiski na teritoriata na Ukraina, neshto za koeto ukrainskite lideri i zapada otdavna mechtaiat.Nishto chudno da se chuiat i prestrelki mejdu tezi "chastnici" i proruski voenni bez otlichitelni znaci.

55

Анонимен

преди 10 години

Интересен парадоск:Колкото по-малко американците познават света, толкова повече го мразят.Колкото повече света познава америка, толкова повече я мрази.

54

Никой

преди 10 години

До ТHE ПатриотОмразата не води до никъде. Мразиш себе си. Света не ти е виновен. Аз го познавам по-добре от теб - работил с тях, живял съм. Това са нормални хора, които работят борят и защитават постигнатото. Не ги сатанизирай. Не бъркай политиката. Всички големи държави - САЩ, Англия, Франция, Русия, Германия, Италия, Китай си защитават интересите си. Няма добри и лоши. Не мрази, а обичай. Нека да се опитаме да изградим България. Не ни е виновен Запада, Изтока, Бог или Сатаната, а ние.

53

varg

преди 10 години

Смърт за израел и Америка

52

цар симеон велики

преди 10 години

До Никой ние българия сия обичаме повече от всичко на света,но ние яд че запада ни разруши хубавата даржава,и че нени имат за хора.какво дая правим тая демокрация като хората гладуват,учени,лекари,инженери ровят по кофите за хляб,ние не искаме такава демокрация

51

До 53

преди 10 години

А прочете ли по време на бунта в Киев какво се е случвало - един от ръководителите е обрал всички консумативи от болниците и реално е нямало с какво да се превържат ранените.

50

ЧОН действа!

преди 10 години

Только что сообщили, что убили Сашка Белого в Ровно. Два автомобиля подрезали его машину. Вытащили, пересадили к себе, потом выбросили на землю руки за спиной в наручниках, два выстрела в сердце, написал он.

49

Добре измислено!

преди 10 години

Украйна ще получи помощи, а тези помощи се усвояват от фирми на тези, които гласуват помощите на Запад.Това ще реши проблемите на много хора. Русия е лесно достъпна, оръжие има в изобилие, всеки от тези, които трябва да бъдат усмирявани е служил в една боеспособна армия.От това следва, че някаква си частна армия ще бъде натикана в степта и нищо няма да остане от нея. Ще си умрат там и нищо няма да разберат от парите определени за усвояване. А някъде на Запад по-малко хора ще делят сумата.

48

Анонимен

преди 10 години

Престанете с тази "фашистка хунта", платени руски писачи! ..В Германия не е имало фашизъм, а нацизъм. Дори Георги Димитров потвърждава това на Лайпцигския процес. Хитлер е бил демократ, обединил Европа и решил да освободи Русия от болшевишко иго, е, не му провървяло особено, но пък защо да не опитаме пак?

47

ТHE Патриот

преди 10 години

мразя запада защото го познавам,един култ на смъртта и разрухата,на лицемерието ,демагогията и лъжата!Запада се управлява от сатанисти човеконенавистници!Плюя на тоз кирлив запад аз,винаги ни е използвал и прецаквал!

46

Анонимен

преди 10 години

Значи ще задминат и "злодея Янукович" който все пак не прати армията срещу протестиращи. Ами нека да я пратят тая частна армия, пък да видим Руската армия дали няма да я я разпердушини за един следобед...