7

млад социалист

преди 10 години

Най-справедливо е тока да поскъпне и да има енергийни помощи само за най-бедните.Не може в едно семейство да има 3 автомобила и да реват че тока ще им е скъп ако поскъпне с 4-5 лева на месец?!Това прави 2 литра гориво на месец, ще икономисват, ще ходят на работа пеша или с тролей или автобус!Даже ние предлагаме да се ограничи ползването на автомобили- в четни и нечетни дни, автомобили с четни и не четни номера.Може да караш всеки ден но плащаш всеки месец допълнително по 200 лева!

6

(не)случаен минувач

преди 10 години

Ето го и поведното признание на правителството, че не владее положението. Разиграха номера с отнемане на лиценза, защото знаят че няма правна основа затова, но пък намериха и оправдание за поскъпването на електроенергията...

5

Анонимен

преди 10 години

Дигнат ли тока и Стойнев си търси нова работа! Ние само от АЕЦ не можем да го изконсумираме и да ни правят на маймуни със скъпарски фотоволтаици- няма да допуснем!

4

N

преди 10 години

Те специалистите си го казаха когато БСП подписа договора за намаляването на тока.Казаха че така е подписан че най-много 2год. и цената на тока ще скочи отново и ето воала чудо стана тока скочи,но на тъпите комунисти не им пука те са свикнали и им харесва да живеят в глад и мизерия.

3

Nasko

преди 10 години

"Този" ъкащ Министър, да се обърне към Доган/за Цанков камък - 1млрд.лв/, към С.Станишев - патрона му за 1.5млрд.лв за Белене , да вземе парите и комисионните от тях, за да ги вкара в НЕК, а Нек да се разплати с ЕРП-тат това е Истината!

2

енергетик

преди 10 години

От всичките коментари е ясно, че доходите на Българите трябва да се повишат. Това обаче няма как да стане с назначените капиталисти от БКП-БСП-ДС. 90 % от икономиката е в ръцете на бивши партийни величия и ченгета-доносници. Е как очаквате да се повишат заплатите от хора, които до вчера само са крали и лъгали Държавата. Ето ви един *** пример. Всички хотели по морето са на бивши комунисти или създадените от тях мафиоти. Може ли за временна работа да предлагаш 300 лв. заплата и да искаш работници. Е няма кой да се връзва.

1

Анонимен

преди 10 години

Този започна вече да си измисля аргумени за предстоящото поскъпване на тока ?