21

Анонимен

преди 10 години

Приятел, ... такива като тебе все ги цицат.аз не се обръщам към теб, а към младите и активни хора,които искат да постигнат нещо в живота си.

20

дкс

преди 10 години

До Анонимен 20А дано,ама надали.Не са ни взели да ни помагат,а да ни цицат.

19

Анонимен

преди 10 години

Не бих се учудил с това комунистическо правителство ...и с тоя селски, червен Путински електорат ...да ни изключат от Европа !

18

Анонимен

преди 10 години

Koi sa mannal - mannal ot udavna , nema li da razberat indiicite pardom brititata che na Balgariq godini na red i se plachi ot istichane na mozaci v chujbina !

17

анонимен

преди 10 години

ХОРА ЕМИГРИРАЙТЕ... след 5-6 месеца ще затворят границите на БЪЛГАРИЯ.станишев дава с референдум кърджали на турция и за това бяга в евросъвета, там да провали каквото може, а от там в русия.социалистите мислят заедно с ДС да превземат 100 процента властта в държавата.БСП не е това което беше . пазете се от станишев,местан,доган и другите вие ги знаете.ПОСЛЕ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ КАКТО В ТУРЦИЯ Е ЗАБРАНЕНО КАМО ЛИ ДА ИМИГРИРАТЕ...

16

Пророк

преди 10 години

Айде от нас да мине, до месец-два ще си получите мечтаните имигранти ... всичките ще са от Майдана и ще таковат вашта мама ха-ха-ха

15

Знаещ

преди 10 години

До Аз пак--12 ;Не пиши ГЛУПОСТИ! Робството в Америка и го завещаха Европейските държавиТе бяха превърнали Америка в Задокеанска ПЛАНТАЦИЯ.Така че народите на Америка трябваше да се справят с това наследство. И се справиха.Руснаците още са КРЕПОСТНИ.Аман от русофило--комунистически плюнки. Като е лошо защо ходите да учите и работите там. ОТИВАЙТЕ В РУСИЯ.

14

Анти-емигрант

преди 10 години

Кой ви бръсне пикливия остров? Скоро ще се научите да си берете сами реколтата, а после ще се научите и да си гледате дядовците и бабите, а още по-после ще се научите и да работите, защото вече и *** и жълтурите ще ви пикаят на острова.

13

Румбо

преди 10 години

Вярно че не задоволихме желанието на англичаните да имигрираме на Острова,но какво да се прави-толкова ни са възможностите.Все пак,нека бъдат оптимисти-напливът на украинци напълно ще компенсира недостига на българи и румънци.4-5 милиона с нетърпение чакат падането на визите.

12

Знаещ

преди 10 години

До аз--7 ;Англия и Европа разрешиха на Русия да води война с Турция.Англия първа призна Съединението и се противо постави на Русия,Когато искаше да ни раздели. След детронацията на Батенберг, Русия ни заплаши с окупация. Даже извършиха десант начело сКап.Набоков и пак Англия предупреди Русия,че ако трябва ще води война с нея за независимоста на Б--я.Така че май ти трябва да четеш повече.

11

Анонимен

преди 10 години

Днес в Лондон светна първата крушка! Огромна радост бе обхванала тълпата, а аплодисментите не стихваха. Сега всички се виждаха и се вглеждаха в лицата си. Нигерийци, индийци, ирландци ,поляци и италианци радостно се прегръщаха и танцуваха.

10

политолог

преди 10 години

България е обречена на комунизъм-социализъм. Щом като такова просташко самочуствие има в БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ , че са управляващи какво да кажем. Нищо , само едно това чудо го няма и в Африка. Победители в изборите са ГЕРБ , независимо на кой му харесва. След това в името на кражбите, убийствата и грабежите се обединиха превратаджиите и хоп новите партизани. Това обаче се подкрепя от ***, пенсионерите и маргиналите с надеждата за някоя жълта стотинка. Честито получавате 4. 50 лв. на МЕСЕЦ НЕ НА ДЕН от юли , а кашкавала е 14 лв. и сиренето 10 лв. Прости и неграмотни Андрешковци достойнство

9

6

преди 10 години

Позна !

8

Анонимен

преди 10 години

Под "слабо ручейче" да се разбира, че британските политици за пореден път се напишкаха! Наще са по-добри в тази дисциплина, направо тежка категория!

7

аз

преди 10 години

До ФактиПриятелю,май не си чел много книжки.Чети повече,не е трудно.

6

Анонимен

преди 10 години

До :)Ти какъв си? Умен, приятен и красив? Работещ за прилично заплащане?

5

до 3

преди 10 години

Мирен Балкане

4

Анонимен

преди 10 години

Ако прилива на българи и румънци е ручейче, то наплива на *** и ислямисти е сравним само с Ниагара

3

Факти

преди 10 години

Моля, не обиждайте англичаните, американците и руснаците. Това са страни с огромен принос за човечествето. Англичаните извадиха човечествето от пещерите и ни поставиха на следващото стъпало на еволюцията. справка, индустриалната революция.

2

Анонимен

преди 10 години

До :)Сигурно си виждал англичанин само на снимка...