13

Анонимен

преди 10 години

Внимание! Внимание!Всички мишки на събрание!Най-големият Мечокще играе казачок!

12

Orda

преди 10 години

Тия пък смешници.

11

Анонимен

преди 10 години

Докога ще ни занимавате с тези алкохолици. Кого го интересува първобитните им кавги.

10

Вън некадърници!

преди 10 години

Къф е тоя сматаняк на снимката. Аз не помня да сме избирали това нищожество, за да взема решения вместо нас.Правителството на ЕС трябва да се избира директно от гражданите на ЕС.

9

Анонимен

преди 10 години

Постепенно кримчани почнаха да изтрезняват в ентусиазма си.Първо банкоматите спряха да пускат пари.После в магазините спряха да приемат плащания с банкови карти.Цените подскочиха.А накрая им сервираха,че децата им наборни войници ще имат привилегията да служат в Дагестан и Чечня.Мислеха,че ще стане по-добре пък то стана както винаги.:)

8

Наблюдаващ

преди 10 години

Държавите в ядрото на империализма на глобализиращия се Капитал винаги са действали с финансов и икономически терор зад кулисите. Като това се е представяло за "санкции" на "демократичния и цивилизован свят" срещу местния тиранин. Без оглед на националните интереси, безопасност или социалните проблеми на дадена малка държавица, опъваща се на мераците да бъде натикана в тази йерархия.Е... "комунистическа" или капиталистическа - Русия няма как да ви клекне и да ви даде да и бъркате в задния двор.

7

Анонимен

преди 10 години

Това е отлично гримираното и разкрасено лице на робовладелският ЕгС

6

Анонимен

преди 10 години

Ама не бе, въведете търговски санкции и да видим тогава къде ще изнасяме, може би на Марс... ***! Докато СА налива пари на САЩ, за да си извоюва лидерско място на енергийния пазар, ние тук в ЕС ще духаме супата. И какъв е тоя зор да спрем зависимостта от Русия, за да си натресем тази на СА и САЩ?

5

Анонимен

преди 10 години

Какъв е тоя гризач?

4

Анонимен

преди 10 години

Скоро май Русия ще иска да и се заплаща в злато, а не в необезпечени зелени хартийки и ко прай САЩ тогава? А не ми се мисли, ако и Китай се откаже да оперира с долара. Бърз разпад на 50 и няколко отделни държави и то без майдановци.

3

Социалист

преди 10 години

Руснаците са доказали че като искат могат да празнуват 1-ви май в Берлин. То както е тръгнало май така ще стане!

2

Всички плазмодии

преди 10 години

Срещу православна Славянска РУСИЯ, Нашите *** , *** и мишки съшо. България е с Русия

1

НЕ на лицемерният ЕС

преди 10 години

Само чакам народа на Украйна да се усети навреме (не,като нас българите) и да изрита фашистите!Тогава да ги видя еврейските мишки ,как ще провесят джуки!!!Те всъщност украинците разбраха ,кои са майданците !НО сега ги е страх да се обадят че те контолират полиция и воеени! А майданците не си играят,колят и разстрелват наред!За тях няма 5-6!!Нещо много ми приличат на нашите "демократи",които всъщност са едни еничари служещи на антибългарски интереси!!!