12

Анонимен

преди 10 години

Самолетът е бил отвлечен с цел да го разбият в някоя сграда. След което Китай са го унищожили изпробвайки новото оръжие с което го правят на прах във въздуха. Подготовка за световната война. която идва съвсем скоро.

11

София

преди 10 години

Не че вярвам на драсканиците на журналята, ама ми обяснете следното:"Тайландски военен радар е засякъл в 1,28 ч. на 8 март самолет, който е летял към Куала Лумпур. Две минути по-късно малайзийският боинг, който принципно трябваше да пътува от Куала Лумпур за Пекин изчезна, сочат официалните данни. "В тези две минути, като все още не е изчезнал, а военния радар го е засякал - други радари не го ли засичат? Не го ли виждат че лети в обратна посока?

10

jane

преди 10 години

За мен самолетът е бил свален от ракета. Само това би обяснило неоповестяванято на цялата налична информация от комуник. системи (8 на брой според исп. източници) + наземни радари + спътници. Пускат на час по лъжичка и то доста целенасочено. Както НЙТаймс писа - има два маршрута - на СЗ , през силно милитаризирана зона, където няма как да не го видят (и свалят) и на ЮИ, където просто няма къде да кацне. Доста вероятно е да е свален, и досега да са чистили отломките. Като Курск, ама със самолет.

9

Милен

преди 10 години

Хахаха излязла е не пазена тайна, а поредната клюка. Покрай липсата на точна официална информация медиите са във фурор да измислят от голяма по-голяма простотия. А за "Кориере дела ***" ... прочетете за полет Итавия 870... явно на тях "поразените от ракета" самолети са им слабост.

8

Дъбър

преди 10 години

Почти мога да се подпиша от 2ия ден че са го гръмнали! Няма да е първия и няма да е последния.... до АЗ - Отломки казваш?!! Гърмя самолета по грешка, за да не се изложа, покривам случая, пращам 5 държави с кораби и авиация за зелен хайвер, да търсят където няма нищо, скалъпвам версия и ти я поднасям, че и до ден-два и отломки ще ти покажа!Така как ти звучи :)

7

Анонимен

преди 10 години

едно е сигурно,че самолета не е във въздуха.ако е катастрофирал на сушата до сега да бяха го открили.просто си е слязал на дъното някъде до Титаник.

6

rrchaos777

преди 10 години

Време е да се научите да пишете ! Много мъка има по таз земя .;Стелтс :)))): Бонбардировач :)))Или поне се замислете защо е подчертан текста с червено. Така правеха и учителките в основното.

5

аз

преди 10 години

Как ще е свален?!?!? Намерени ли са някъде отломки?!?!?

4

Анонимен

преди 10 години

Северна Корея го е свалила, нали?

3

Анонимен

преди 10 години

Американците са виновни, с тази мания да създават "невидими" самолети. Този Боинг, може да е имал опция за включване на системата "Стелтс" По филмите, пилотите натискат едно копче, и хоп самолетът става невидим!

2

Анонимен

преди 10 години

отдавна е ясно че американците са го свалили и сега мислят версия как да го припишат на някой който не им удобен.

1

DARK

преди 10 години

Цели самолети изчезват безследно братче какво остава за един бомбандировач да се вмъкне и да метне няколко бомби.