323

лйкдгфтвхуикй

преди 10 години

УКРАИНСКИТЕ БАНДЕРОВЦИ ДА ИЗЧЕЗВАТ ДА ЖИВЕЕ РОССИЯ!!!!!!!!!!!!

322

ei 432

преди 10 години

te v anadola samo za vas pitat..6e va zaselat kade kurdistan neide i tolkoz 6e vi e..geur..zabrai li kak va posre6naxa 89 godina..geur..

321

Анонимен

преди 10 години

Ще се делим! Щом за Крим може значи и за Кърджали може!

320

Анонимен

преди 10 години

Тук сте като чалга против рап :-)

319

Анонимен

преди 10 години

666y ..po poleka pomaci da ne stane nekvo otceplenie 4e ni karjali ni marjali 6e va spasi togava

318

Анонимен

преди 10 години

Да отцепим Кърджали! Доста подкрепа има тук за ПУТИн. И за Турция ще има!!! Както за Косово!!!

317

Анонимен

преди 10 години

Пичове,обръщайте лева в рубли....време е

316

Анонимен

преди 10 години

Комунистически крадци! Както превзеха България 1944 така и сега

315

Анонимен

преди 10 години

Фактите:- Двама снайперисти откриват огън по опъченски отряд (английски превод сили за самоотбрана) и украински военнослужещи (охрана на топографски център).- Един украински войник и един доброволец са убити. Вдама са ранени.- Единият снайперист е задържан, другият се издрива.- Непосредственно преди стрелбата в топографският ценър са се подготвятвали документи за преминаването му под юриздикцията на Крим.Това поредният инциден който се тълкува като руска провокация преди да се изясни.

314

x

преди 10 години

Кои би повярвал на това че руснак ще стреля по украинец,и защо им е даго правят,това дето го направиха на маидана се мачат даго повторят и в Крим,Украинес стреля срещу Украинец....

313

Анонимен

преди 10 години

От вашата свобода, капитализъм и демокрация българи в България не останаха, няма села защото са изцяло циганизирани, а малкото българи всяка вечер вкусват *** терор, градовете се обезлюдяват, българите престанаха да раждат... Още 10-15 години от тази демокрация и на територията на България ще има шепа българи, които ще бъдат малцинство в държавата си! Защо медии мълчат, няма ли кой да напише една статия за това как ни се отразява икономическия геноцид в условия див капитализъм?!?

312

Анонимен

преди 10 години

Само като видях плевнята как влезе при кралицата като момченце което ще изпитват направо ми се доповръща, слава на православна Русия след време всикчи ще искат там ама заради нашите лайньовци само пак ще гледаме и ще чистим англйиски къщи и ще сменяме памперси на германците за което сме определени .

311

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 411 А за подобни като тебе ще се прилагат средновековни методи. Какво си избираш? Набиване на кол? Клада? Или пък класическото обезглавяване с *** брадва? А има и още

310

88948

преди 10 години

И кво идват някви неизвестни снайперисти стрелят по Украински военни във военна база, която е обсадена от "руски" военни. Естествено те би трябвало да отвърнат на огъня да убият няколко "руснаци" и хоп вече има извинение да правиш каквото си пожелаеш. Хитро другарю Путин и другарю Лавров.

309

Анонимен

преди 10 години

не знам да ревеш ли да се смееш ли,е няма такова тъпо племе кат булгаристанеца

308

Анонимен

преди 10 години

Руската *** глава само тежък снайпер ще я оправи!

307

подобния

преди 10 години

Тръгва като Хитлер, да видим как ще завърши....

306

Анонимен

преди 10 години

Руските *** трябва да се напляскат!

305

Стамболов

преди 10 години

Кой ти казва че обичам комунистите, и какво общо имат те, като гледам ти лижеш *** г*зове, ти трябва да си ходиш за щатите, аз не цитирам колко е велик едикой си , разбра ли бе син талибан

304

Стамболов

преди 10 години

Тези сини талибани, които едвам ходят, и не могат да мислят с главите си, защото партията им ГЕРБ и нейният американски господар ги е лишил от това и са ги облъчили с *** отрова, са явен анахронизъм. Но при всички случаи агресията им, свързана с подмяна на българската история и налагането на антируски прочит е голяма обида на България, в чиято столица продължава да извисява мощно и величествено един паметник ,символ на нашата история която трябва да уважаваме.