188

Бесарабски българин

преди 10 години

То няма повод за разговор сега! Нали хората в Крим казаха с кого искат да живеят! Аз вярвам на резултатите на референдум,щото 500 000 бесарабски българи искат да зивеят в Руссия\България,само не в Молдова и сегашна Украина.

187

Анонимен

преди 10 години

До панама 274Днешна Русия си заминава, въпрос е вече на 1 - 2 години, само Путин и *** не са разбрали, че вече е 21-ви век !

186

Анонимен

преди 10 години

Между другото вече трети ден украинските воиски са окупатори в Крим. Крайно време е дасе изтеглят, разбира се без оръжието си.

185

Анонимен

преди 10 години

До панамаА какъв ти е компа-Т-34 ли ?

184

Анонимен

преди 10 години

До панамаКато, си имаш руско флагче, приготви си и хляб и сол, но си подмий и задните части !

183

Анонимен

преди 10 години

Надявам се Путин да не спре до тук. Чака го цялото черноморско крайбрежие на Украйна , източната част и северната част на тази измислена държава. Хиените да си вият колкото искат.

182

55

преди 10 години

За разлика от 2008,сега има промяна на границата в полза на друга държава.Боли го "това" *** за руския народ в Крим,на него му трябва Крим.Иначе можеше да си прибере руснаците в Русия,както са ги заселили преди време в Крим.Все едно да имаш двама квартиранти и един ден те да решат да ти вземат къщата защото са двама и гласовете са два срещу един..

181

55

преди 10 години

Абе към коя държава се присъедини Косово,че не мога да се сетя и няма ли разлика между независимост и анексиране ?

180

Станимир

преди 10 години

Колкото и да се лае против Запада и към Русия, не зацепвате, че нещата са като при нас. Няма значение, какво виждате един винаги води парада. След идването на проблема с Крим- Щатите и Западна европа си качиха активите на борсата. Лошото е че си мислим, че монетата има 2 страни но всъщност има само една.

179

ivo

преди 10 години

До Анонимен 297,,Знаете колко трудно ни взеха в ЕС. '' . Знаем и помним , но ти май само си слушал .И да знаем кплко скъпо ни излиза ес - унищожена икономика , селско стопанство , здравеопазване , обучение ... но можем дори е задължително да толерираме ****али , ядем гмо ... Или както би казал сега е рай . Май зи забравил хапчетата.

178

Анонимен

преди 10 години

И КАКВО КАТО НИ ВЗЕХА- ВЗЕХА НИ, ЗА ДА ИМ ПЪЛНИМ КАСИЧКАТА, А ДА НА ЕХНИ ФИРМИ И ДА РАЗДАВАТ МИЛИАРДИ НА ДЪРЖАВА- НЕЧЛЕНКА- УКРАЙНА. НАС ПИТАХА ЛИ НИ, КАГО ДАВАТ И ОТ НАШИТЕ ПАРИ ? А ЗА ТОВА,ЧЕ СРИНАХА БЕЛГРАД И НИЕ УЧАСТВАХМЕ В ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ- ИВАН КОСТОВ ДАДЕ КОРИДОР НА БОМБИТЕ ЗАРАДИ ШИПТАРИТЕ В БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА- ИСКОННИ СРЪБСКИ ЗЕМИ, НАСЕЛЕНИ СЪС СЪРБИ И САМО 30% БЯХА ШИПТАРИТЕ- ЗА ТОВА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ. ЩОМ 98 % ИСКАТ РУСИЯ- ИМАТ ПРАВО ДА Я ПОЛУЧАТ

177

do void

преди 10 години

неможеш нито да обясниш нито да докажеш.Статията за Косово също е писана от човек,но на теб ти допада.САЩ И ЕС са богати и арогантни.РУСИЯ разбира се има свой интереси и ги защитава.Има една общност тук в БГ,които се събират на тумба и крещят без значение дали са прави.Наали,бе бате!Като такива виждам "великите" сили.Но,ще се задавят с Русия

176

Анонимен

преди 10 години

279Колегa колегaaaaa зaщо спирaш хaповете бе ....ривотрилa поне не спирaй.

175

Анонимен

преди 10 години

290...писнa ми от лaици бе . Ти гледa ли речтa нa путин ,изобщо интересувaш ли се от геополитикa. Бвп нa Брик е по голям от този нa Ес....зa кaкво му е нa Путин Ес. Той оня ден кaзa че и сегa русия е в изолaция мaкaр и формaлно, договорите с ес и сaщ се спaзвaт сaмо нa хaртия ......ние кaзa сме свикнaли с товa . Русия в моментa е единнa кaкто никогa бе бухaл зaспaл....товa е огромнa силa , пгромнa стрaнa с нaй големите ресурси в светa. Зa кaкво говориш изобщо.хорaтa сa единни и товa е нaй вaжнот

174

гaргaмел

преди 10 години

Всъщност ситуaциятa е идентичнa......Косово исторически принaдлежеше нa Сърбия , докaто родинaтa мaйкa нa Крим е Русия a не Укрaйнa. Путин вчерa кaзa : укрaйнa искa дa влезе в НAТО , предстaвяте ли си нaтовски вийски в Севaстопол....грaдът герой остaвил свидни руски жертви в Вт. Св. Войнa.....нямa кaк дa стaне. Зaпaдa многп добрв знaе и историятa и колко руснaци имa в улрaйнa и крим и т.н....но гейлордовете ционостки сa лицемерни, влaстни и хлъзгaви,което обaче ще им изигрaе лошa шегa..,

173

void

преди 10 години

Авторът на статията явно чете историята както дяволът чете евангелието. Между Косово и Крим няма и не може да има паралел. Защо - това може всеки да го прочете дори в Уикипедия в статията за Косово. А на истеричните сънародници, които *** че 100% от газта идва от Русия и туризма ни е зависим от тях, ще кажа само едно - не ми дреме за Русия. Всъщност Русия е по-зависима от света отколкото светът от Русия. Ако им беше хубаво там с Путин, страната ни нямаше да е наводнена с руснаци. Изолация!

172

bg

преди 10 години

Nema link! Pitai Elka Vasileva,Ari Fleisher , John Bolton,John Kerry i Mit Romney.

171

Анонимен

преди 10 години

До bglink?

170

bg

преди 10 години

Posledni ***:Izrael 4e napadne Iran do tri dni.

169

Анонимен

преди 10 години

Най-накрая някой да се осмели да напише истината.