60

66

преди 10 години

66, Не понасям Станишев, но герберската простотия ме дразни повече. Затова ще ти отговоря - Станишев е шеф на ПЕС, а Бойко го викат за да му дадат инструкции, да му плеснат дебелия врат и да се посмеят със ***.

59

bicheto

преди 10 години

Росен Плевнелиев е непочтен да лъже гражданите, че работи за тях, след като работи за олигархията !

58

Анонимният

преди 10 години

До 71Нашият президент все повече ми заприличва на *** селският ***.Той така се закани и на Великобритания, относно емигрантите.А това пък ми напомня един виц: Седяло си зайчето на една полянка и се провиквало:Къде е Баба Меца, искам да я изклатя.Покрай него минали всички горски животни и ето, че стигнало до ушите на въпросната възжелана. Тръгнала тя към полянката с тежки стъпки и отдалеч се провикнала: Ето ме, какво искаш и за какво говориш!? Аааа, нищо, нищо! Седя си тук, пиля си ноктичките и си говоря глупости, отговорилотворкото-президент!

57

Анонимен

преди 10 години

Никой президент не си е позволявал по този ужасен начин да разделя нацията и открито да застава зад едно престъпно управление свързано с наркотици, рекет, убииства.Какъв е този Български президен който 3-та поредна година на връх 3-ти март - национален празник на Република България в словото си не споменава нито веднъж КОЙ ОСВОБОЖДАВА БЪЛГАРИЯ И ОТ КАКВО СЕ ОСВОБОЖДАТА БЪЛГАРИЯ. Очевидно освен *** Америка се е надупил и на Турция, както винаги, където САЩ там и Анкара, а тоя със смъкнати ***.

56

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев от Лондон: НЕ МЕ БРЪСНАТ И ЗА СЛИВА

55

Анонимният

преди 10 години

Единствения президент досега, който ярко и безпардонно показа личните си, комерсиалните си и политическите си интереси за сметка на добруването на нацията

54

Анонимен

преди 10 години

Роска остави референдума и кажи какво направи срещу дискриминацията на англичаните срещу българските работници и студенти в Англия.

53

Анонимният

преди 10 години

Мъчно му е за германските паркинЗи, затова е решил да си направи собствен...

52

Анонимният

преди 10 години

Пастирката ще свърши като овцете, които пасе напоително с речи и вето

51

Анонимният

преди 10 години

Наглостта и простотията ГЕРБ-ажийска няма граници.

50

социолог

преди 10 години

****тите от БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ мислят за референдум само когата имат изгода. Какво направиха с референдума за Белене. Нищо но от сърце. А забравих похарчиха 16 милиона лева за този, който клати гората. Това е показателно за цялата политика на тройната мафия. Правят всичко което им позволява да крадат и лъжат народа.

49

Анонимният

преди 10 години

Набеденият за творец редовно забавлява публиката с политическите си проблясъци, обагрени с емоции, присъщиповече на жените, отколкото на мъже, претендиращи за излишък от тестостерон

48

Анонимният

преди 10 години

101 вият български туристически обект ще бъде - Обиколка на паркинзите на Плевнелиев с преспиване в Лада седмица и обяд на вестник

47

Анонимният

преди 10 години

Иширитетите на псевдоспасителя на нацията вече даже не са смешни.

46

Анонимен

преди 10 години

Г-н Президент,ние които имаме една риза скъсана повече от теб, тряябва да ти кажем, че последната ми риза е скъсана от такива като като теб, и не за доброто на страната ни, а за да си развявате знамето на вашета ДЕМОКРАЦИЯ.

45

Анонимен

преди 10 години

Да кажеш, че Плевнелиев е най- добрия президент, трябва да не си със всичкия си. Не е задължително да си червен ***, за да виждаш нещо с просто око. Не може един човек който е бил комунист и е взимал решения, осъждал хора с прогресивни виждания, да бъде президент , та дори и на България. Да не говорим, че не може да се оправи със жена си и т. н., а ще ни представлява пред света. По душа може да е добър, но не е та президентството.

44

bob77

преди 10 години

Заветната цел на Росен Плевнелиев е да върне ГЕРБ на власт, само при това управление може да продължат, съвместно с олигарха Иво Прокопиев да източват държавната хазна и парите на данъкоплатците, да ги кътат в офшорки и да си купуват имоти за милиони.

43

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Доган ли да пратим там или Пеевски, а може би СИДЕР АГА. *** платен червен ***...."като гледам как ти накликаха минусите явно Пеевски и Доган трябва да са следващите президенти. Жалък народ, това комуниститие и атака нямат равни

42

Анонимен

преди 10 години

тоя няма ли да говори от България ами от Лондон

41

Росен........

преди 10 години

Росен Плевнелиев президент? -- това е много,много непочтено