76

демос

преди 10 години

Чета,че един съсед излязъл и видял пукотевицата.900 куршума са били изстреляни.А ако беше убит и съсед.*** от МВР са могли да задържат човека със сълзотворен газ,след като майка му излесе от дома си.По всяка вероятност са решили да направят показна акция ала Цветанов и тренировка на баретите,без да обмислят всичко.Ако имате оръжие и сутринта спейки чуете,че ви се трошат прозорците или ви разбиват вратата,как ще реагирате за самозащита?

75

Анонимен

преди 10 години

Пишел жалби, че децата и целият свят го дразнят. Пише в тези жалби че е въоръжен и възнамерява да стреля. И нашите ювелири вместо да му пратят психолог му пратили СОБТ. Тия какво са си мислели че ще стане при такава предистория. Че ще ги цели с фунийки и с хартиени ракети ли?

74

Анонимен

преди 10 години

Кремена, това, че са спецчасти, не означава, че са безсмъртни. Принципно, един неуравновесен човек зад оръжието е в пъти по-опасен от обикновен, психично здрав човек, така че стига сте коментирали качествата на тези служители. Имайте малко респект към тия хора, които си рискуват живота ежедневно! Според мен проблемът е друг - защо психично болни хора не са в съответните заведения.

73

Добрия чичко

преди 10 години

Аууууууможел е да убие цяла БългарияКакъв лош чичко!

72

miki

преди 10 години

poznavam ubitoto mom4e ot spec otrqda li4no takova mom4e rqdko se sre6ta to se otkroqva ot drugite!prosto 40vek s ogromno sarce, harizma i 4ustvo za humor

71

Анонимен

преди 10 години

bulgarskamu rabota

70

kremenaabv

преди 10 години

ако един възрастен селски луд може да изпотрепе бг специалните части,какво ли ще могат обучена група терористи

69

kremenaabv

преди 10 години

ако един възрастен селски луд може да изпотрепе бг специалните части,какво ли ще могат обучена група терористи

68

Анонимен

преди 10 години

Системно унижаван човек, е Петков, но комунистите, винаги дамгосват своите жертви, с нарицателното луд. Унижаван от властта и *** е Петков.

67

Анонимен

преди 10 години

Причината за изостряне на отношпенията деца-Петко може би е арогантното отношение на децата при отправена забележка.Със сигурност са го наричали пед*рас или гей.Тия епитети се използват и между самите деца като поздрав.Децата са много агресивни и спрямо учителите.Образователната система и педагозите,та и психолозите да помислят по въпроса.Често чета в пресата,че някой си нашамарил дете,което го наричало гей,след което ч1овека бил задържан от полицията.Свобода за децата да,но не и свободия.

66

...

преди 10 години

Не е избран точния подход от МВР,то и за това се крие името на командира подписал разрешението за акцията,но това не оправдава действията на стрелеца.При виковете : "предай се,полиция" е бил длъжен да се предаде.И не става въпрос за никаква самозащита,защото ако беше в друга страна и стреля по полицаи,акцията приключва за 2 минути,като го изкарват покрит!Отново всичко ще остане скрито,покрито - доста неща не се споменават около случая,а би трябвало да има оставки при такава жалка акция!

65

Изумен

преди 10 години

Да му се невиди и абсурдната сбъркана мижава държавица дето сме....за разни братя галеви малеви и тем подобни *** дето с милиарди са крали, хора са прибивали, изнудвали и тем подобни, един ревизор не смеят да пратят, ама на сами хора и пенсионери по цели спецотряди пращат да ги ловят като терористи.....4е и показно да става! Къде са галевите питам аз като много ви е еня за сигурността и закона?! Даже и на по4ивка ги пратиха....били ги издирвали...приказки за лека нощ за бавноразвиващи се!!!!!

64

Анонимен

преди 10 години

На високи децибели и шум трудно се издържа.Всеки жител на Пазарджик ще го потвърди.Идва лятото и бедните ромчета надуват уредбите денонощно и тероризират целият град.Къде е полицията държавата кмета, всички ли трябва да изпляскаме като Петко?

63

Истината

преди 10 години

Сега може да обрули продажната държава доста сериозно в Страсбург особено ако се подготви добре! Нападат го все едно е терорист, макар 4е освен жалби нищо друго не е направил, а и на вси4кото отгоре е ве4е инвалид. Абсурдистан доста добре ще има да плаща.....като на вси4ки постове са сложили кухи тивки с бръмбари в тях....така ще е. Акцията е пълен провал - убит е невинен 4овек и още един инвалид....понеже някой си грухтящ шеф във униформа не става за тая работа освен да млати мешана скара!!!

62

Анонимен

преди 10 години

Двама души-майка и син са викали за помощ.Вместо спасителна акция,те им спретнали спецакция.

61

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен АЗ ПОЗНАВАМ ХОРА БИЛ ВЪВ ЛЕГИОНА И СА СИ СЪВСЕМ НАРЕД - ВЕЧЕ СА ПЕНСИОНЕРИ. НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ - ДИАГНОЗА БИЛО. ПО ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛА ОЩЕ ДНЕС

60

Обективен

преди 10 години

Най-вероятно ще успее да осъди България - всичко публикувано до този момент говори за действия при самозащита.

59

666

преди 10 години

Ако имаше работа нямаше да е асоциален. Голяма част от обществото ни е подтикнато към асоциален начин на живот, поради липса на средства за осъществяване на нормален такъв. Не е възможно да се довериш и на най-близките си, заради измами. А тези, които мамят са принудени да го правят по един или др. начин, защото гладен не се стои.

58

Анонимен

преди 10 години

" оперираният мъж буйства и е изключително агресивен към лекарите и медицинските сестри, въпреки че са отстранени единият му бъбрек и част от червата. Той непрекъснато ги ругаел и сипел закани, че ще съди България в Страсбург заради акцията по задържането му. "И аз бих буйствал и бих се държал агресивно, ако ме нападнат някакви непознати през нощта в къщата ми и после се наложи да ме оперират, както е станало с Петко Савов. Да се радва ли искат, че са го направили инвалид?

57

Анонимен

преди 10 години

За да искаш сам да отидеш в ФРЕНСКИЯ ЛЕГИОН това значи че в България му се е стръвалоАД!Малките терористи от училището са виновни-сега кой ще тормозят!