15

Анонимен

преди 10 години

Напротив, напълно състоятелна е. Затова се хвърляш така да се защитаваш. Не се хаби, тъй като никой не ти вярва. И ти влезе в групата на превратаджиите. Мисля си, че никога не си бил извън нея. На това се крепи и коалицията ви с БСП и Атака. Абсолютна безпринципност. Със зъби и нокти ще стискате властта, че само с нея ще опазите открадените милиони. Прекалихте с алчността. Потопихте се в корупцията изцяло. Затова никой не ви иска коалицията, с която загробихте България и избирателите си също.

14

Бивш от ДПС

преди 10 години

Не надценявайте този Доган - и дума не може да става за някакъв висок интелект, а пък и в последните няколко години пие доста (както каза Бойко - мирише на джибри) и рядко е адекватен.

13

не смее да покаже но

преди 10 години

Вярно е, че г-н Доган е най-високо-Най-нависоко са умрелите. Или душите уплашените.Доган се крие в хана на Витоша и не смее да покаже нос - а душата му вече не е в тялото!Свърши се с доганя, по-известен като ***.

12

ИСТ

преди 10 години

Доган е най на високо защото е стъпил върху откраднатите един и половина лева от българският данакоплатец. Пачките пари обаче са нестабилна основа. Очакваме срутване.

11

Анонимен

преди 10 години

Няма ден в които да не му покажат Мутрата на Този !!!!Всички на избори !!! За да се махне този израстък от Българската политика !!!!

10

мсд

преди 10 години

БОРИСОВ. СЕГА РАЗБРАЛИ КЪДЕ СГРЕШИ. ТРЯБВАШЕ ДА НАМЕРИШ НАЧИН ДА ЗАБРАНИШ ДПС ИЛИ ПОНЕ ДА ВКАРАШ ВЪРХУШКАТА ИМ В ЗАТВОРА АНАДЪНМА

9

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Защо ми се струва, че Октай Енимехмедов е доста по-високо от СОП*ЛА ? И все повече българо-мохамедани ще го разбират ! И Соп*ла ще свърши в затвора, при другите фек*лии от политическата мафия, където му е мястото ! ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ ДОЙДЕ, ВСИЧКИ ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ !!!!!

8

Анонимен

преди 10 години

3-*** като Доган да ни управляват, пак по-добре от мутрата Борисов!

7

Машаллах!

преди 10 години

Православният лагер "Артек" ще бъде разположен в живописен резерват в България - парк "Странджа". Подобен опит службата за поклонение на Руската православна църква вече има, но с малки частни младежки лагери, обяснява ръководителят на отдела за детски и младежки туризъм на Центъра за поклонение на Московската патриаршия свещеник Йоан Федоринов:Цялото: bulgarian.ruvr.ru/2014_03_15/Ruskijat-pravoslaven-lager-Artek-shhe-se-pojavi-v-Blgarija-8319/

6

Анонимен

преди 10 години

До Машаллах!И кой даде монопол върху православието на пияните ***? И до кога ще позволяваме тази азиатска деспотия да използва православието и пан-славизмът като инструменти за налагане на имперско влияние?

5

акуд

преди 10 години

дпс чрез бсп и атака ограбват Българските данъци и ги дават на потомствено не работещите роми, защо ли???? а българчетата си кротуват като агънце за гергьовден. ОПОРНА ТОЧКА

4

Анонимен

преди 10 години

Бойко да спаси България от тази напаст Местан=Доган ,че са се оплели като змии и само смучат от Държавата

3

АТАКИСТ

преди 10 години

"Той посочи, че единственото вярно в изказването е, че Доган е най-високо. Вярно е, че г-н Доган е най-високо, тъй като живее в Бояна, а Бояна е високо. Всичко друго е в главата на Борисов, заяви Местан и посочи, че това не е поредната случайно изтървана нелепица, а ясна стратегия на лидера на ГЕРБ."Наглият *** *** се опитва да бъде забавен за избирателите си на гърба на думите на Тиквата, но в случая доказва за пореден път колко долен примитивно-циничен злобен индивид може да бъде.

2

Чичо

преди 10 години

Тихо, тихо да не събудим Българите. Отново казаха, че Доган коли и беси. Иначе важното е да си има ракийчица и дискотечка. Ония нека ни се подиграват.

1

муте

преди 10 години

***