109

до 122

преди 10 години

Може да си млад, но не се въобразявай, че си грамотен - "отрастнат", такава дума няма в българския език. А щом те е срам от българите `оди цуни Обама, не ми трябваш тук!

108

Анонимен

преди 10 години

Гледам плюсовете и минусите към пост 119 и ме хваща срам да се нарека българин

107

Божидар

преди 10 години

До :-)кажи от кого да ни пази госпот като и американци и евросаюс ниокупираха на кои госпот да се молиме

106

сайта

преди 10 години

Стига гнусни лъжи, много е тъпо!

105

преди 10 години

За това, че изказах възмущението си от това българин да възклицава във форума "Слава на майка Русия" вместо на Майка България, получих 1+ и 2- за две минути.Това окончателно затвърди убеждението, че българщината е мъртва и този народ не заслужава да има държава.Срам ме е от вас, Българи! Млад и образован съм. Имам две деца и съм вече 100% сигурен, че не искам те да отраснат в България.

104

Божидар

преди 10 години

До Москвамного си прав бях там и видя с очите си а тези които пишат са платени соровци ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ че без нея сме до никъде

103

БМ_21 Град

преди 10 години

То бива раздувкии лъжи, ама тази сатия намирисва яко на пропагандата от соц. времената. Само че сега времената са други и има интернет от където човек може да си информира ... замисъла на организаторите е бил да се съберат 50 000, но в действителност сасе събрали едва 5000, нека въпросните писачи да не вземат желаното за реално. Тези са *** /от митинга/ са от т.н. NGO-та, хранищи се с парите на западни фондации и са излезли да си заработят надницата !

102

:-)

преди 10 години

Срам ме е, когато българин се провиква, пък дори и виртуално, "Слава на майка Русия".Нашата Родина се казва България. Нека си спомним това!Боже, пази България!

101

Дядо Иван

преди 10 години

За да просперира България трябва да развива икономиката си да стимулира собственно произвотство сама да разширява пазарите си . Еееееееее това неможе да стане докато сме член на ЕС и под влияние на Вашингтон. СПОРЕД ТЯХ ТАКИВА КАТО НАС ТРЯБВА ДА СМЕ ПОТРЕБИТЕЛИ А НЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ.

100

Божидар

преди 10 години

До Дядо Иванвсичко е възможно и без европаУкраина сама се разделя народа помни фашизма и зазова избира по малкото зло с русия вместо с Бендеровските фашисти источна украина се страхува днес в ХАРКОВ ДАЖЕ ЗА ВЗЕЛИ И ЗАЛОЖНИЦИ ДОМБАС СЪЩО СЕ ВДИГА

99

Анонимен

преди 10 години

Тези коментари стил Демагог от БСП като Станишев или Кутев,,50 000 не били 150 мил.Русия са доста жалки,дори няма нужда от сравнение и коментар,ограничено старо и грозно мислене,не демократично и цинично,типичния стил на бившите комунисти,който се страхуват от хората с отворено мислене и гражданска позиция.

98

Анонимен

преди 10 години

До Шри-ЛанкаКато Русия ти е майка,защо не ходиш там,ами занимаваш обществото с твоите глупости,аман вече от Русофили,Американофили,Русофоби и т.н.Че си нямаме ние проблеми,ами трябва да занимават такива като тебе цял народ с техте глупости,ако Русия беше толкова велика,нямаше 30 % от Българите да живеят в Англия,Германия,Испания,Сащ,Канада и т.н.

97

Анонимен

преди 10 години

До SashoПо-скоро идиотството е стигнало до русофобия ;)

96

Анонимен

преди 10 години

"Навални!" - Това е достатъчно. Направо да бяха викали Ю-ЕС-ЕЙ :)ЦРУ си гласи Навални за втори Елцин, ама криво са си направили сметката :)

95

Дядо Иван

преди 10 години

До БОЖИДАРСнощи изтече информация , че май руснаците са истеглили парите си от Американските банки.А в ЕС няма единомислие по въпроса за санкциите. И 3-то западът готви план за разделяне на Украйна на источна и западна което също не е приемливо за Русия.

94

Sasho

преди 10 години

Русофилството в България е достигнало до идиотство

93

Дядо Иван

преди 10 години

До ТЕ ВСЪЩНОСТ... Гледах новините по руската тв. протестиращите за Украйна бяха около 70 човека тя полицията около тях беше повече. БГ телевизиите и преса ръсят тотална дезимформация.

92

стоян петров

преди 10 години

Наистина сте много смешни. Срокът на годност на Руската империя изтича. Тя може да вземе Крим, но тогава възниква въпросът, има ли право Дагестан на референдум за отделяне от Руската империя? На Руската империя този въпрос няма да бъде зададен утре, но до 10 години ще виси със страшна сила. А само Дагестан ли е?

91

Москва

преди 10 години

Гнусна лъжа и манипулиране на общественото мнение!50000 бяха в подкрепа на референдума в Крим, а 3000 против него!

90

Sasho

преди 10 години

PO SASHTIYA SCENARII UTRE TURCIYA E V KARDJALI TAPI RUSOFILI