35

Zidarov

преди 10 години

Лютви поне до изборите махни очилата със златните рамки и златни ръкавели. Нямали да дадеш отчет по коя схема ти се позлатиха очилата!

34

111

преди 10 години

за съжаление този път -борисов има право

33

Анонимен

преди 10 години

а ти правиш впечатляващ опит да спечелиш първо място в дисциплината "съботно красноречие на български"

32

Анонимен

преди 10 години

дойдоха ДПС и БСП който ни обещаха ,че ще се справят с олигарсите и монополите а какво стана ?НИЩО. даже бсп И ДПС работят и са част от монополите .нищо ,ама нищо не се е променило ,българина продължава да работи без пари и монополите да му взимат парите за ток ,парно ,телефон.

31

e

преди 10 години

Между другото,Борисов е много прав в случая! Това статукво от областни управители -мнозинство от турски етност е Рисков фактор със степен на оасност "3" спрямо директивите на Националната сигурност.Да,така е! Между другото-пак, с масонска директива чрез европраграми като "Културно наследство" се инвестира в idolopoklonicheski попски "църкви " и джамии ! Но никоя страна няма официална национално-ефирна телевизия-Християнство.Това са директивите за "Контрол",които се налагат и от ЕС.

30

kiki riki

преди 10 години

До АнонименКолко сте жалки и наивни и наистина прости,делете се хубаво да ни разкатаят мам...ата на всички .Голямо промиване на мозъците ви са направили ,освен това сте и слепи за огромно съжаление.Докато сте пристрастени към партии и партийки ,нищо в тая държава няма да тръгне в положителна посока.Лаят си кучетата .....а керванът си върви.

29

Анонимен

преди 10 години

Станишев е виовен и оня националист Сидеров ,те ни докараха до дъното .

28

Анонимен

преди 10 години

Браво, Бойко. Каза две думи, а на Местан му трябваха две страници официална реч, за да те обори. Просто дай им на мюсюлманите от ДПС да мрънкат и протестират недоволни.България им е крива на фесовете и ибрикчиите.

27

Анонимен

преди 10 години

а народа къде го забрави бе местане ,народа не ви обича ,народа ,народа реве от вашата алчост

26

(не)случаен минувач

преди 10 години

До Наско Шукри- АлчоНаско и там още какъвто си - не е лъжица за твоята уста да правиш обобщения... Въздържай се от оценки...

25

(не)случаен минувач

преди 10 години

Дааа... г-н Местан започва все по-често да си изпуска нервите, но това си има обяснение...

24

Наско Шукри- Алчо

преди 10 години

Българите, днес какви сте? Турци ли сте, комунисти ли сте, не е много ясно. Ясно е само, че сте глупави, неграмотни и прости.

23

Анонимен

преди 10 години

КАКЪВТО И ОПИТ ДА ПРАВИ БОРИСОВ,ФЕРЕДЖЕТАТА И БУРКИТЕ ПАК ЩЕ СИ ГЛАСУВАТ ЗА ДПС,СПОКОЙНО БАЙ МЕСТАНЕ,НИЕ ЗНАЕМ ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ПОЗВОЛИ ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА,НИТО НА ТЕБ,НИТО НА ДОГАН,СЕРГЕЙ И БОЙКО,НИВОТО ВИ Е НИСКО,ОТ КИЛОМЕТРИ СЕ ВИЖДА ЧЕ СТЕ КУКЛИЧКИ В РЪЦЕТЕ НА ВЛАСТНИ ХОРА,ЕДНООБРАЗНИ СТЕ ВСИЧКИ

22

Мислител

преди 10 години

"Борисов прави жалък опит да отпуши анти-ДПС вълна"Ами като нещо се запуши (от Доган или Местан) би трябвало да се отпуши след това. Философски казано. Мятате помия и лъжи в медиите и после като се каже истината негодувате. Ей го е Местан - ВЕДНАГА ТЪРЧИ ДА ЗАПУШВА ОТНОВО ОТНОШЕНИЯТА.Утре пак ще ревеш и ще се правиш на малтретиран като дете, за да докажеш правотата си, Местан Бей. Като някой с нарушени права. :))))

21

До ИСТ от ФАКТ

преди 10 години

Изключително точен и умен коментар!!! Имам много български турци, които са образовани и ги е срам от ДПС. Дано и останалите се усетят, че ДПС РАБОТИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!

20

Наско Шукри- Алчо

преди 10 години

Прави ми впечатление, че най- отявлените "националисти" пишат неграмотно и на шльокавица. Явно следващите избори, пак ние ще ги спечелим. Така е редно, след като в България вече няма българи.

19

Анонимен

преди 10 години

АЗ мразя ДПС !Считам я за Антикунституционна и Корпоративна!

18

Наско Шукри- Алчо

преди 10 години

До ИСТТи явно не знаеш, че в тази държава българите сте нежелано племе и не сте вие хората, които определяте нещата. Вашия расизъм и ксенофобия нямат край.

17

Анонимен

преди 10 години

оо тя толкова е запушена...

16

ИСТ

преди 10 години

Местане, българите не мразят българските турци. Те са трудолюбиве добродушни и не достатъчно образовани. Зато са лесни за манипулация. Народа намрази ръководството на ДПС, Доган, Пеевски, Бисеров, Данчо ментата и най вече тебе, защото като бивши гадни доносници от ДС, вие работите п ротив българското и дори против турското малцинство.Ти си нагъл и аргантен антибългарин.