26

политолог

преди 10 години

Егати и Държавата щом като не се знае кой е премиер и кой командва парада. Сега всеки граби и взима заеми и пак граби. Явно това е цената , която трябва да плати народа за да разбере, че проклятието на България е БСП-ДПС-ДС / тесни социалисти /.

25

NERON

преди 10 години

OT CIALATA RABOTA IZLIZA 4E EDIN 4I4KA NA 53 GODINI E OBEZVREDIL 4 BARETI OT PREXVALENIAT OTRIAD ZA BORBA S TERORIZMA A KAKVO LI STESHE DA SE SLU4I AKO BIAXA POPADNALI NA NAISTINA DOBRE OBY4EN TERORIST V LAGRITE NA AL KAIDA ? CELIAT OTRED DO KRAK .... IZTEPAN .SRAM .TEZI PREXVALENI BARETI MAI PO CIAL DEN PIAT KAFE NA AVANTA V KVARTALNOTO KAFENE A NE TRENIRAT. A ZAGINALITE NASHI REINDJURI V AFAGNISTAN ,IRAK -SPISAKA E OTEG4ITELNO DULUG I DOKAZVA 4E NEMAME TRENIRANI BOICI .

24

Орден Стара Планина

преди 10 години

Най-добрите от най-добрите барети на България отишли с танкове, гранатомети, шмайзери, базуки, бомби, бронирани средства, БТР, щитове, помпи и пищови калибър 45 и т.н. , за да обезвреждат човек който никога не е стрелял по хора. Човека уж изненадан от бързите и ловки барети, хванал старата си пушка и натръшкал половината барети - антитерористи, обучени да обезвреждат и най-опасните терористи. Тази история щеше да е смешна, ако не беше тъжна.

23

analiz

преди 10 години

Калин Георгиев се уплаши от казуса "Чакъра" и остави "случая Лясковец" като "зестра" на Светлозар Лазаров . . .

22

Duduk

преди 10 години

Надявам се този измислен клоун дето от вчера сутринта ръси мозък, да прочете коментарите за малоумията му!

21

Petar

преди 10 години

аз не виждам смисъл в изказването на "ТОЗИ ЕКСПЕРТ" има съдебно решение за арест на този човек от преди две години, защо не е арестуван тогава, а сега ми се обяснява като ученички

20

Анонимен

преди 10 години

И понеже е много хубав живота в скапаната обрулена държава от мутри и олигарси въпреки голямата помощ от ЕС последните години много хора ИЗПЕРКАХА! И главните виновници за това положение на народа си купиха яхти самолети направиха си дворци като този на Янкович! Сега този *** доведен до лудост ще лежи в затвора и още по жалко за загиналия полицай! Истинските виновници грабителите на народа няма кой да ги накаже

19

иванов

преди 10 години

този беше слугинаж и като го разкараха сега само лае

18

Анонимен

преди 10 години

Като нема кой пак Цветанов е виновен Смееех

17

Анонимен

преди 10 години

Гледах го сутринта тоя велик експерт по телевизията.Просто му личеше ,че се радва на случилото се.Да каже тоя велик професионалист защо преди две години той и същите велики професионалисти като него от МВР-то на ГЕРБ не са си свършили работата и не са иззели незаконното оръжие ,а сега се прави на умен и дава съвети.И какво щеше да говори ако тоя лудия беше застрелял 10-15 деца .А непредвидени неща стават и с шофьори -катастрофират,и с ел.техници-удря ги ток и т.н ,а на тия момчета това им е рабо

16

varg

преди 10 години

Тия ако са стреляли по него нито един път ли не са го улучили.Какъв спец отряд са тогава.Обикновенните граждани на републиката очевидно имат повече хъс да си вършат работата.

15

Кавхан

преди 10 години

Аз подкрепям авджията отстрелял малко полицейски дивеч, но да оставим това настрана. Някои хора явно не разбират значението и как се сформират елитни части, нито какви трябва да са способностите им. Но аз и не мисля да ги уча, полицията досега се е доказала като куче на каишка на управляващите готова да се хвърли еничарски срещу собствения си народ във всеки един момент.

14

Анонимен

преди 10 години

Това са смешки. Да убие спец полицай и да рани още трима. Пълен абсурд на ръководно ниво. Гола вода. Нисък интелект.

13

Анонимен

преди 10 години

Виновни са онези,които преди няколко години,от мързел или некъдърност/най-вероятно и двете в огромни количества/ не са си свършили работата.Виновни са и днешните,които пък са се взели много на сериозно/ с малко,но за винаги/ и са решили да надуват мускули пред един селски ***,но единственото което показаха,че мислят със задниците си,а не с мозъците! Жалко за загиналия,жалко зе семейството му,жалко и за останалите пострадали!А разни Тикви и Марули,по-добре да замълчат!

12

ххххх

преди 10 години

Само експерти в тая държава,като не знаят какво е в действителност и не са го изживали да не се прават на много умни.За това сме на тоя хал в тая държава.Всички са спецялисти и по тактика и психология, но ако го бяха убили тоя психар,пак щяха да са виновни.Ако беше застрелял някое дете пак виновни.Нещастници сме ние няма угодия.

11

ИСТ

преди 10 години

Операцията по задържането е перфектна. Само един убит и трима ранени. Какво тук значи някаква си личност. Напред към нови комунистически победи,Не посягайте на некадърниците.

10

ЗАЩО

преди 10 години

КАТО РОСЕН ОЩЕ МНОГО КАДЪРНИ СА НАПУСНАЛИ И РАБОТЯТ С КОЛЕГИ ИЗВЪН БГ,СЪТРУДНИЧАТ В СПЕЦ ОПЕРАЦИИ,АБЕ КАТО НЕЗНАЕШ Г-Н ЛАЗАРОВ ПИТАЙ УЧИ СЕ КАК СЕ ДЕЙСТВА ,А НЕ ДА ИМА НАВИНИ ЖЕРТВИ,ВСЯКа грешка е човешки животи,КАКТО ПРИ ДОКТОРИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИНА,ЧЕ ГИНЕМ,А СТАНАХА ПОПОВЕТЕ ЗА ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ,ЧЕ СА БИЖИИ СЛУЖИТЕЛИ.

9

П.Петров

преди 10 години

Абсолютно некадърно и некомпетентно изпълнение. Щом един необучен социопат уби един и рани трима "спец" полицаи, представяте ли си каква защита може да ни предложи "държавата" срещу обучени терористи? Оставки на всички по веригата от министъра до преките им началници, заради некадърност и некомпетентност !

8

Анонимен

преди 10 години

Има не просто грешка. Има тотално излагане. Така е, когато се гонят професионалистите, а се ограждат с некадърни политикани. Вместо Лазаров да бъде по-скромен и да помълчи виновно, той нямало да подава оставка, която му иска Цветанов. Какъв Цветанов те тресе, бе айол. Всички са убедени, че е действано непрофесионално. И задкулисието проговаря, но този път не във ваша полза. Свикнали сте винаги да сте прави, но за кой ли път се излагате. Ни БСП и коалиция, нито ДС, нито Бареков ще ви спасят. Край

7

ЖАЛКО

преди 10 години

ЖАЛКО ЗА ЗАГИНАЛИЯ И ПРОСТРЕЛЯНИ ПОЛИЦАИ,И ВСЕКИ РАЗБРА КОЛКО НЕ САМО БЕЗСИЛНИ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ,А КАК БЕЗОТГОВОРНО СЕ ГОВОРИ,КАК МИНИСТЪРА ЗАЩИТАВА НЕКЪДЪРНИЦИТЕ СИ И ХВЪРЛЯ В РЪЦЕТЕ НА КУЧЕТО ПОЛИЦАИТЕ И СЕ СТИГА ДО ЖЕРТВА,А ТОВА НЕ Е ОТ ВЧЕРА,НАПРОТИВ НЕ БИЛО РАБОТА НА МВР ЗА ПРИТЕЖАВАНОТО ОРЪЖИЕ ОТ ПХИПАДА,КОЙТО 3 ГОДИНИ СИ СЛУЖИ С ОРЪЖИЕ,ДЕТСКИ ИГРИ С ЖЕСТОК КРАЙ,ОПОМНЕТЕ СЕ ИЛИ НЕ КАСАЕ ЗАПЛАХА ЗА ТЯХИТЕ ДЕЦА И БЛИЗКИ,КАКТО И ПРИ ЛЕКАРИТЕ ЗА БОЛНИ ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО ИМ,ТРАП ЩЕ ПРОКОПАЯТ.