105

рустам

преди 10 години

Вината да ни управляват фесвете толкова години е само и само наша и тя е- РАЗДЕЛЕНИЕТО И ОМРАЗАТА тия дето тодор живков ги поизчисти сега командват родината. Единственият начин е или ние да сме единни или отново турски вилает ИЗБИРАЙТЕ

104

Аз

преди 10 години

да пуснат още 2-3 като него, че барем някой на сетне бутне ДПС-то

103

Върл Левскар

преди 10 години

За престъпниците няма народност , религия и партийност .Но да злостваш към полицията , която е дала клетва за вярност към държавата... вярно си *** 102 .Полицай бивш няма . Клетвата към командира е свята .Хайде помисли малко ! Човек сам решава . Или служи или се оттегля без коментари и злословене .

102

Анонимен

преди 10 години

Искам да поздравя това момче Енимехмедов!Много възпитан и уравновесен младеж, но защо не използва истинско оръжие ами газов пищов?!! Сега щяхме да живеем в една по мирна и свободна страна!!

101

местан доганов

преди 10 години

защо ли всички разбраха за цирка с шефа АХМЕД ДОГАН.30 -то лева за велик ден добре, после какво следва.станишко в ЕС с парите доганови а другите накъде,ПЕЕВСКИ купи п---ата бареков ,както сидерефенди се продаде и така 25 години и още малко за бъдещето на великата империя.

100

Го4о

преди 10 години

И днес РЕЗАКА-МЕСТАН направи публично вербалната се масторбация! Само, че забрави да каже, че патроните на ЕНИМЕХМЕДОВ (срещу Доган) бяха пълни с ЧЕРВЕН ПИПЕР!!!! Че всичко беше "турски сериал", който завърши с *** побой... липсваше само "сатър" и малко "кет чуп" за да повярваме че не е "театро"!

99

АНОНИМЕН

преди 10 години

Местане ,ако това момче беше хвърлило пиратка ,покушение срещу всички ли щеше да бъде?По добре щеше да е така, за да се скриете и затриете като буби в дъжд.

98

Анонимен

преди 10 години

Като не ви харесва господа помаци от ДПС в редичка начело с Догана и майна та ви към Анадола ...Прекалих те жестоко и ако продължавате ще предизвикате второ Косово на Бълканите

97

Върл Левскар

преди 10 години

Бе циркаджии ДПСарски . С пистолет без пълнител излиза ли се на бой БЕ!Много си ***...много точки... брадат козльо !

96

doktor

преди 10 години

gada zalizan mestan-sinovete mu v turska.tuk,cuka prostitkata -sirin-tia zakrila na deza.cii. maika vi mrasna enicarska.ima li maje bg,pozar za mrasnata dps.v aitosko-palno e s tiah,vili,pensii...

95

тютюна как е

преди 10 години

местане я по добре кажи какво стана с цената на тютюна.хората доволни ли са от цената или скърцат със зъби

94

Анонимен

преди 10 години

Най-добрите от най-добрите барети на България отишли с танкове, гранатомети, шмайзери, базуки, бомби, бронирани средства, БТР, щитове, помпи и пищови калибър 45 и т.н. , за да обезвреждат човек който никога не е стрелял по хора. Човека уж изненадан хванал старата си пушка и натръшкал половината барети - антитерористи, обучени да обезвреждат и най-опасните терористи. Според мен на Петко ще трябва да му предложат работа като началник на баретите и той да започне да ръководи най-добрите барети

93

Българин

преди 10 години

Местане,много скоро и ти няма да можеш да си покажеш феса и шалварите извън палата си - задали са се извънредни избори! Пътник си,драги ми Местане,мръсен доносник и ***!

92

Анонимен

преди 10 години

До като има еничари като станишев и сидеров ти ще управляваш местане. Само герб ви махат от софрата на България. Ще гласувам за герб за да ви няма вас.

91

Радослав(Рамазан)

преди 10 години

След като България, не съумя да социализира и интегрира ромското и голяма част от насила ислямизираното малцинства,сега те се опитват да асимилират БЪЛГАРСКОТО мнозинство. Чалга,турски сериали,новини на турски език. Циганизирането и ислямизирането на България е в пълен ход.

90

doktor

преди 10 години

do mestan-ti plasiputarnik,plesiv. ti i tvoite maloumni slugi-stiga.podpisvas si smartna presada.izeba te dogan,toi ne e glupak,kato tebe.mars-iskas ili ne.van ot bg.ste te ubia i izleja-zapomni,gnida mrasna

89

bravo

преди 10 години

angola, i v,edna sepa tuk turski izmekiari se razporezdat,bunt srestu dps i vsicki podlogi.balgarski megdan,vece....

88

makiaveli

преди 10 години

i za teh den 6te doide skoro

87

Радослав(Рамазан)

преди 10 години

За 25 години "демокрация" с мълчаливото съгласие на продажни държавници в България бяха построени толкова много джамии,колкото дори и през 5 вековното османско робство не бяха построени.

86

Социалист

преди 10 години

Точно заради дпс няма да гласувам за бсп а за абв.