99

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен абе неграмотии вие не гледатели новини,на авио изложението във франция бе показано най новата военна техника,ракети,самолети без аналози в света

98

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо анонимен 125: Защо си мислиш ,че Обамовците нямаше да сторят същото?

97

До Анонимен 93

преди 10 години

Ами чети, дете! То сляпото окато прави. Към АФАР-ите в предната част на самолетите (бързам да те светна, че руските АФАР-и по нищо не отстъпват на американските!), руснаците са добавили различни по характеристики радари в крилете и опашката. И освен това имат отлична оптоелектроника. За далекобойността на ракетите им можем само да гадаем - това в Нета е остаряло. А на F-22 пилотите губят съзнание поради лоша доставка на кислород и не могат да разберат причината. Има отказали се пилоти и катастр

96

партиен член

преди 10 години

Руската водка е по яка от уискито.Хубавото е че и двете не вървът пред хубавата Ракия.Хора пийнете с мярка, кво им мерите самолетите.Мача почва, Наздраве на всички!!!

95

Вирджиния до 123

преди 10 години

Есента в близост до сирийските граници бе свален един Раптор, американските генерали изпаднаха в истерия и обвиниха Русия, че е доставила не С-300, а С-400 на Сирия, след няколко дни натовските сили "славно" напуснаха Средиземно море))

94

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 121а сега така ли стана :D ех че сте шматки русофилите. те ако руснаците имаха такава военна преднина вече да бяха превзели света.

93

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 117Кой каза, че е провал и че програмата е прекратена... Раптора си остана в щатите защото е най-модерния им самолет и си пазят технологията.

92

Вирджиния

преди 10 години

Според мен НАТО този път /пхри конвенционална война/ няма никакъв шанс за господство във въздуха, първо че руското ПВО е първокласно, вече са на въоръжение над 112 комплекса С-400, освен това различните версии на С-300 са доста, ако не се лъжа са около 2 000, които са преминали модернизация до някаква си версия, която не запомних. И към това като прибавим и руската авиация, която хич не е малобройна и какво става?

91

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСкоро ще ги видиш фактите.

90

Вирсжиния

преди 10 години

Доколокото се запознах четейки в скоро време по тази тема, руските междуконтинентални ракети достигат своята цел в САЩ за около 30-40 минути, зависи от това кой щат и кой град трябва да бъде поразен, но първите ракети падат на около 30-тата минута.

89

Анонимен

преди 10 години

Имат пратили са. Интересно ще е ако ние се наложи да пратим самолетА някъде.

88

MSC

преди 10 години

До фактиФакти,прекаляваш!В близкия изток през 70 те, съперници на F 15 са били МиГ 21 и първите версии на МиГ 23!Освен това какво според теб може да се случи при въздушен бой(Отиваме по напред във времето с агресията в Югославия),в който ЕДНАТА СТРАНА ПРЕВЪЗХОЖДА ПРОТИВНИКА 40 към 1!И С МИГ 129 ДА БЯХА ЛЕТЯЛИ СЪРБИТЕ ВСЕ ТАЯ!А това за стотината свалени Су от F 15 направо го оставям коментар....

87

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРаптора е летяш леген.Програмата"Раптор" беше прекратена преди две-три години.Тази програма беше обявена като провал.Не случайно Раптор-ът си остана само в Щатите!

86

баба Меркел

преди 10 години

Спокойно русия е слаба!П.С.Май само дето нейните оръжия можеха да изпепелят около 10 пъти земята ама нищо..

85

Анонимен

преди 10 години

Абе вие "Рамбо" не сте ли гледали? Не видяхте ли, че американците са непобедими?,)

84

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 111не виждам фактите?

83

Анонимен

преди 10 години

До Анонимендобре бе ходи сваляй ф-22 с миг-31 все ми е едно...

82

Анонимен

преди 10 години

До до Смях 92Тук удари глупомера!Според теб защо преди две години американчетата с Ф-15 и Ф-16 отказаха тренировъчна битка срещу пилотите на МиГ -29 ОВТ и СУ-30 МК над Индийския океан?

81

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРуснаците са ненадминати в авиационната област-факт!

80

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПич на Миг-31 му викат "Летящата лаборатория",чети!