129

Варна-Одеса

преди 10 години

Колкото и да е многобройна и въоръжена, мафиотска шайка няма поддръжници. Освен Сев. Кореа и Куба може би...

128

Ъц

преди 10 години

До Шоп------Шопе, поограмоти се малко бре..., чети повече книжки и отделяй по-малко време на ТВ.Императрица Екатерины II освобождава территориите на Украина, Новоросия (Южна Украина), Таврия от поляците и турците и пресъединява Крим към Русия.По същество, голяма част от днешна Украина е била объединена именно по времето на Екатерины II.

127

Шоп

преди 10 години

Направо се оляхте в лакейщината си към ***. Изобщо не правите сметка, че украинците са три пъти по-славяни, отколкото онзи евроазиатски омлет асорти. Та как беше името на най-богатия "руснак", да си преговорим?

126

Шоп

преди 10 години

До Българин Какво ще им върнеш на юдите, бре ***? :))) Ах, какъв си ми клоун, божкее!

125

Анонимен

преди 10 години

Война само НАТО иска, няма да има война между Русия и Украйна точка! Путин

124

Анонимен

преди 10 години

Това са някакви безумия ако ще се влиза в наземни битки. Абе Русия видяхме как затъна в Афганистан и колко руснаци си отидоха напразно.(властта обяви 10 000 официално!)Да владее територии на Русия никога не и стига. Защо не върнат Курилите на Япония, и без това японците се задъхват за земя, а Русия има в излишък.

123

Анонимен

преди 10 години

пНема да има война. Не защото запада не иска, а защото нема ни кинти, ни оръжие, а и войската на нато е в голямата си част или по майчинство или на гей парад.Ще има антитерористична операция за залавяне и обезвреждане на превратаджии, неонацисти, психопати и една избягала затворничка.

122

Анонимен

преди 10 години

Още от древността всичките си пророци избихте... Майка Ви гейска. Слагайте минуси и не забравяйте какво каза детето:"дрехата и беше лека и краищата се огъваха при движението на тялото и, но щом я докоснах сякаш пипах стомана".Чудя се,дали великия евреьо-хамерикански военен ум е измислил мощно оръжие, което да пробие тази дреха.

121

Анонимен

преди 10 години

Аз живота си за евреин няма да дам и за 30 сребърника на ден. забравих да спомена,че на бг наемника в афганистан получава дневно по-малко пари, от колко Юда за ден е получил. Обърнете ги в злато и ще разберете, че е истина. Юда разбрал късно измамата и се обесил. И пак да срутите Ал. Невски с американски бомби от въздуха, ние пак ще го дигнем.Пак ще бребъде християнския народ и държава.

120

Анонимен

преди 10 години

Ако трябва да избирам между еврейската демоНокрация и християнска Русия ще избера второто. Сега англо говорящите *** на евреьо-фарисейски *** с години ще анализират коментарите ни и свързаните към тях IP адреси. Ние не се страхуваме и лесно няма да успеете да ни подлъжете. Скоро ще искате от БГ войници. Дудуци ще получите. Само най-долната бг *** ще Ви подкрепи във евентуален военен конфликт.Америка да набави войници от избягалите в чужбина политици и техните сем. и роднини. Аз живота с

119

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ на какво да се надява Русия след това, *** ?----------------- На какво да се надява? Всичко беше организирано от Путин чрез марионетката му Янукович.

118

днес ПЕЕВСКИ

преди 10 години

*** организираха протести заради спирането на тока в Седми квартал в Самоков, за който се говори, че е незаконен, и блокираха пътя за София. Ромите се събраха пред централния вход на сградата на Общината с викове: Искаме ток и Оставка, пише vestnikpriatel.Ромски представители спешно бяха приети от кмета Владимир Георгиев. Оказа се, че протестите на *** вече са се превърнали в традиционни. Новото днес беше, че веднага след срещата с кмета ромите, предвождани от депутата Александър Методиев-Сали, се отправиха към кръговото кръстовище на изхода на Самоков към София и го блок

117

Анонимен

преди 10 години

Руснята май позабрави що е то Груз-200, десет години се мъчиха с чеченците, докато ги довършат, сега още майки ще плачат.

116

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Ако някои странични фактори провокират военни действия между РУСИЯ И уКРАЙНА,бъдете сигурни че те ще започнат и ще завършат с посрещане на руските войници с цветя и прегръдки -както нашите бащи и майки посрещнаха ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ-ОСВОБОДИТЕЛКА НА 9 септември 1944 година

115

Шоп

преди 10 години

До Анонимен 198Не знам какво се надяват да спечелят от тоя конфликт с Русия.----------- Какво се надяват ли? Вие май вече съвсем откачихте? Не Украйна започна война, а Русия окупира украинска територия с изсмукания от пръстите мотив, че някой притеснявал руснаците. Засега обаче имаме само стада руски ***, които пребиват по 2-3 украинци.

114

Анонимен

преди 10 години

От Финландия с любов!Поздрави на *** в Мордор!От Симо Хайха...

113

Анонимен

преди 10 години

Преди няколко години гледах снимки от един пътепис за Украйна. Направи ми голямо впечатление, че навсякъде имаше много надписи "Помни войната". Оказа се, че не случайно ги има - явно нищо не помнят украинците. Не знам какво се надяват да спечелят от тоя конфликт с Русия. Повече от ясно е, че помощ от САЩ и ЕС няма да видят, просто са загубени. Не знам що им е това.

112

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА Афганистанската армия колко пъти беше по-малка от руската? А колко пъти беше по-малка от американската?

111

Анонимен

преди 10 години

194верно е пляците са големи *** като се напият и по малки като са трезви. Но средно аритметично е 4е пак си остават ***. И верно че те мразят православието бидейки католици. Слава на руската армия и руското оръжие , слава на руския боен дух , да пребъде срещу омразните ционисти готови да заложат цялото човечество за тяхната извратена кауза.

110

до 192

преди 10 години

КОЙ КОГО ПРЪСНАЛ КАТО ПИЛЦИ ТАКАВА ДУМА НЯМА ИМА ПИЛЕ ,ПИЛЕТА !!!!МАЛКО ТИ КУЦА БЪЛГАРСКИЯ ШОПЧЕ????НЕ ВЯРВАМ ПОЛСКИТЕ СУКИ ДА СА УПЛАШИЛИ РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ .ПОЛЯЦИТЕ ВИНАГИ СЕ НААКВАТ И МНОГО МРАЗЯТ ПРАВОСЛАВНИТЕ А ПУКАТ КАТО РУСНАЦИ ВОДКА НА ЕКС ЖИВЯЛ СЪМ В ДАНИЯ С ПОЛЯЦИ ВИДЯЛ СЪМ ГИ .