10

Registriran

преди 10 години

След Изявлението е на лидерите, се очаква гн. Путин да си го премести.

9

българин

преди 10 години

До Фердо:Глупости. Комунистически брътвежи. Нещата са кристално ясни. Русия извършва АГРЕСИЯ срещу УКрайна и иска да АНЕКСИРА нейна територия. Трябва да бъде наказана така, че не само да се изтегли от Украйна, но и никога повече да не помисля да анексира чужди територии, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ТАМ ИМА РУСКОЕЗИЧНО НАСЕЛЕНИЕ.

8

Фердо

преди 10 години

За съжаление САЩ отвориха кутията на Пандора с действията си с Косово и резултатът е липса на правила. От това ще страдаме всички!

7

Анонимен

преди 10 години

САЩ да бъде изключен от Г8. Това е най-правилното решение.

6

Мъро

преди 10 години

Сега ще видите колко е слаба Русия и колко я е страх от целия свят - нали Г7 са най-великите, най-богатите и най-могъщите по земните кълбета! Ще познаете кога Путин се е изпуснал от шубе - ако си го премести в левия кразол, значи се е напишкал, ако го тури в десния - наакал се е от тези люти закани!Не знам какви са прецедентите с Косово, ама Китай само гледа цирка и ако мине номера, не знам кой ще ги спре да си вземат онези островчета от Япония! Тях даже не могат да ги изключат от Г-8, щото не

5

Анонимен

преди 10 години

нека да си призовава, нека лаят, Путин добре им действа на нервите!не им трябва силна Русия!

4

por6e

преди 10 години

ama ebati licemernite dargavi zna4i Irak siriq libiq sarbiq i red drugi moge a krim pri tova s rusko naselenie ne moge aide de

3

кримчанин

преди 10 години

Да!Точно това ще направи!И ще остави живеещото там над 60% руско население на разтерзание на фашистите от Киев!

2

Анонимен

преди 10 години

Га Русия призоваваше за Косово не риваха!А сега като вече има прецедент - риват!

1

Хектор

преди 10 години

Анексирането на Крим може да има тежки последствия за правния ред..............да сте мислили когато анексирахте косово, ЛЮЗЕРИ смотани.