144

Анонимен

преди 10 години

еднакво харесвам и украинци, и руснаци; убеден съм, че конфликт украйна - русия няма (има вътрешно политически конфликт в украйна); на майдана всички прекалиха с агресия и сила..по украинската конституция наистина янукович не беше свален законно, а сегашния 'избран' беше точно онзи, за който говореше американската дипломатка, когато каза: фак да ИЮ...въпреки това, не мога да не си задам следния въпрос: как въпросният хубостник янукович, при затворени граници, се озова в москва?

143

Доктор 3

преди 10 години

До Анонимен 205Ко? Не!

142

Доктор 2

преди 10 години

До Шоп1. Избран е на избори.2. Абдикация е: "от латински abdicatio е акт на доброволно отказване от официален пост, особено отказването на трона от владетел.". Той не е абдикирал.3. Ако беше се разпоредил да стрелят по *** сега щяхме да гледаме вече истинска война там.

141

С тези

преди 10 години

До ДУРАКИПриказки от последните години със сигурност поне знам кой няма да дойде да ни помогне.За теб остава дилемата дали Косово или Афганистан ще се застъпят за нас при този сценарии, който коментираш .....

140

Шоп

преди 10 години

До Без име. Как да спазят споразумението, като руската марионетка абдикира? Какво да му спазват? Сега и да се връща, вече е късно. Не е ясно как са го обработили в мазетата на ФСБ, този човек вече е ненадежден, говори откровени глупости. Да беше стоял да си управлява войската, полицията и спецслужбите.

139

Доктор

преди 10 години

До ШопЩях да подложа менталното ти състояние под съмнение, но няма да казвам, че си луд.Без да злобея ми се ще и теб някой, като започне да те "експроприира" да се върнеш в нормалното русло на мисли.

138

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 191Поправка : не 80 000 000, а 80 000 000 000 , осемдесет милиарда лева, при ср.заплата тогава 10 000лв

137

ДУРАКИ

преди 10 години

Много *** народ, много рубладжии и червени ***, които защитават военната интервенция на руснаците.Абе неграмотници, ами ако утре Ердоган ефенди реши да отцепи от БГ Кърджалийския и Разградския санджак, под претекст, че защитава турците тук, защото лошите българи не им дават да агитират на турски и прати резани аскери с дълги "пушки" и почнат да "уважават" жените, дъщерите и майките ви, където сварят.Какво ще кажете , а?

136

supernova®

преди 10 години

Малко добри новини - след речта на Янукович московските борсови индекси отново се сринаха. Който желае може да си събере рублички за ***-папир :)

135

Шоп

преди 10 години

Цял свят плаща на руснаците да се наливат с водка и да плюскат салата Оливье и да клепат ракети, с които да ни стрелят. И срещу какво? Срещу полезните изкопаеми, които можем да им експроприираме с малко повече инат и воля от наша страна.

134

Анонимен

преди 10 години

До Анонимният 122Да, но при нас като на забраниха БКП и ДПС, те непрекъснато дестабилизират държавата !

133

Шоп

преди 10 години

Янукович се самоотстрани, а парламента си е законно избран, няма какво повече да се коментира. Капитан, който напуска кораба е плъх.

132

Анонимен

преди 10 години

До 110600 000- на армия на СССР, остава в България 4 години и струва на държавата 80 000 000лв, после 1951г, обмениха парите 40 на 1000, но само за блоговете, а тия които са в брой до 1 на 1000. Преди обмяната направиха т.н. "заем за свобода" от който всеки пълнолетен беше задължен да купи определено мколичество облигации. Следващите години от време на време въртяха лотария и тук там на някго изплащаха по някой смешен лев. Родителите ми ги оставиха да си играя с тях.

131

varg

преди 10 години

Ще пиша писмо до президента ни Путин с намерение да ни отърве час по-скоро от световното зло Америка и Израел.

130

Анонимен

преди 10 години

DO 180 PII SI XAPCHETATA REDOVNO

129

Работодател

преди 10 години

Днеска е работен ден ! Защо висите по форумите и не работите,а после се оплакватече сте бедни . Комунизма ви научи така да не работите и да разчитате на по кадърните и работливи от вас да ви издържат! Това време изтече

128

българин

преди 10 години

До Без име.Освен "Без име" си и без акъл. Не се прави на умно. ЕС НЕ Е АНЕКСИРАЛ НИКОГО. Ние сами се натиснахме. ВИЕ, ЧЕРВЕНИТЕ - НАЙ-МНОГО. Оказа се, че ЕС е бюрократична крадлива ***, която се сприятели с комунистическа Русия и заедно ни грабят. Ние сме си виновни.

127

българин

преди 10 години

До ! 171:Абсолютно сте прави. Нека си подредим България. НО, пречат ни СЪВЕТСКИТЕ *** като "славянин", "Анонимният", "БАЧКАТОР", "но комент", "социалист" и пр. (цитиръм тези или този, с много никове, тук, във форума). Затова се занимавам с тях. Няма да можем да си подредим България, докато в нея има хора, на които Русия им е по-мила, нито пък хора, които плюят всеки ден по РАЗВИТИТЕ страни от запада. Русия и Китай са СЛАБОРАЗВИТИ страни с БЕДНИ НАРОДИ. ТЕ НИ ЗАСТРАШАВАТ СМЪРТОНОСНО.

126

Анонимен

преди 10 години

Нещо спря да се говори толкова интензивно за тази Украйна. Нещата явно не са такива каквито им се иска на господа демократите. Сценарий ала Либия и Сирия не се получи. Май всичко се сговняса. Народа тръгна в грешна посока

125

Анонимен

преди 10 години

СЛАВА РОССИЯ !!! СЛАВА ЯНУКОВИЧА !!! СМЕРТ ФАШИСТАМИ !!!