29

Ъц

преди 10 години

Бившият петролен магнат Ходорковски подкрепи новите украински лидери.------------Има си хас да не ги подкрепи!)))))))) Западните му коратори веднага ще го върнат обратно в Русия, гол, като църковна мишка, след като замразят и конфискуват банковите му сметки, и го превърнат в персона нон-грата в западна Европа и САЩ!

28

Имам нова идея

преди 10 години

Абе Меркел май-иска да натиска Русия. Ми я на предстоящите избори да гласувам срещу нея, тя кой подкрепяше в България? Зорлем ще ме направят БСПар тези наглии лакуми западняци.

27

milen

преди 10 години

kogato stava vapros za pari vsicki sme ot edna religia.zatova e v carkva.

26

ivo

преди 10 години

,,Като пример Ходорковски посочи Шотландия в състава на Великобритания.'' и как се връзва това с призивите на Шон Конъри за независимост на Шотландия и излизането и от великобритания ?

25

до 33

преди 10 години

В най-скоро време и Русия ще стане васал на Америка, а Путин ще лъска чепиците на черньото Обама. Това е така защото Путин е привлекателен единствено за простаците и ***. В България всички ненужни никому *** са путинисти и русофили.

24

Pork

преди 10 години

32 ti i koia armia? Smesko , balgaria e v tova polzenie zaradi takiva kato tebe ,kakva cenostna sistema moje da ima v darzava v koiato kult e calga i prostastinata da sa zivi i zdravi tezi koito napusnaha balgaria , koi normalen bi izdarzal sred prostaci?

23

ХОДОРКОВСКИ

преди 10 години

Понеже му тежаха 20 млрд $ крадени пари да управлява - затова ги дари на руската държава и влезна В ЗАТВОРА

22

Гост

преди 10 години

Е това е, щом тази *** започна да се изказва в подкрепа на пучистите от Киев, ти става ясно как стоят нещата. То си е вярно, казват хората, покажи ми кои са ти приятелите и ще ти кажа какъв си. Този мошенник си намери приятелите.

21

Вагнер

преди 10 години

Пичове,докато *** са във всяка власт по света,така ще бъде!Браво на Путин,че ги подхвана...време беше!На светът му трябва "РЕСТАРТ"..Хитлер се опита,но подцени руснаците!

20

Къци

преди 10 години

До Анонимен 6Ето същата картинка в Донецк:youtube/watch?v=kVFHGvFfY-s#t=131

19

връзката

преди 10 години

Ходорковски назначава Яков Ротшилд за свой възможен заместник,ако отиде в затвора в тази статия от 2003 г. BBC News- Russian tycoon names"successor".news.bbc.co.uk/2/hi/business/3064683.stm

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 6Мдаа... това е сериозна сбирка! Много ми е интерсно как ще гласуват тези градове на изборите, ако изобщо проведат избори фашагите в Киев!

17

jane

преди 10 години

Странно е да дава за пример Шотландия, след като шотландците готвят голямата секира на "Великобритания" и смятат съвсем определено да излязат от нея. Значи Шотландия може да иска независимост, а Крим не? Много ми е смешно изказването му, започващ с това колко е важен, "сакрален" Крим за руснаците и в същото време, "най-добре е да си остане с Украйна" и "руснаците са агресорите". Е как точно се съвместяват двете твърдения? Все едно България да окупира Македония и да е агресор. Дежа вю?

16

този ли?

преди 10 години

Този престъпник ли си дава мнението,окрал милиарди от руския народ,наричам"моя най-добър приятел"от друг бандит избягал в израел,където получава гражданство -Леонид Невзлин.Щом такива искат Украйна да стане"европейска"държава,ясно,че с Европа е свършено.Браво на Путин за здравата нo справедлива ръка с която действа,защитаващ националните интереси на Русия,а не ционистките.

15

Анонимен

преди 10 години

Мнението на престъпник лежал 10 години в затвора, е много важно ще знаете!

14

e

преди 10 години

Kadeto ima Moshe,ima i konflikti !

13

Анонимен

преди 10 години

Ходорковски е роден в Москва , където той е израснал в един обикновен съветски семейство с двустаен апартамент, родителите му са инженери, които "прекарал целия си кариера в завода измервателни-инструменти". [12] Баща му е евреин, а майка му е Руската православна . Младият Ходорковски е амбициозен. Той получи отлични оценки. Той става заместник-председател на Комсомола (Комунистическата младежка лига) на своя университет, на Менделеев Московския институт по химия и технология , където завършва инженерна химия през 1986 година. [13] The Комсомол участието е един от начините да получите в редици

12

Анонимен

преди 10 години

През 2003 г. е арестуван. Съдът признава Ходорковски за виновен по 6 текста от Наказателния кодекс, включително за укриване на данъци, фалшифициране на документи, злоупотреба с доверие, разхищаване на средства чрез мошеничество, неизпълнение на съдебни решения и други. Осъден е на 9 години затвор.

11

e

преди 10 години

Резолюция 3379 на Общото събрание на "премахване на всички форми на расова дискриминация" на ООН беше приета на 10 ноември 1975 г. в XXX сесия на Общото събрание на ООН . Тя постави Израел в редица държави с практикуването на апартейда , като Южна Африка и Родезия , и реши, че ционизмът - форма на расизъм и расова дискриминация . Подобни резолюции са приети от различни агенции на ООН [1] .

10

муспи

преди 10 години

Абе защо турция не се обажда, - кримските татари й поискаха помощ, граничи с Русия? Ето България ще воюва, а турция все едно че я няма? Да не би султана да е нещо притеснен и сега да се окопава?