59

Анонимен

преди 10 години

Тия двамата с откраднатите паспорти нещо ме съмняват, ама може да си е чист късмет де. Колкото до самолета - нямам обяснение. Щом специалистите не могат да обяснят, смятаай..

58

Анонимен

преди 10 години

Някога много отдавна гледах един такъв филм по телевизията, май беше руски. За отвлечен самолет от извънземни на дъното на океана в бермудския триъгълник. За съжаление не помня нищо повече, дори и името на филма.

57

flight

преди 10 години

Е ти сценарий за филм.Сега ще се надпреварват кой да направи първи филма.А колкото до самолета-взели са го неземляните, щото така им харесва или ще се намери някой ден, но друг път.

56

redordead

преди 10 години

не са чели Ланголиерите от Стивън Кинг:)

55

в самолета

преди 10 години

3граждани на САЩ,2 новозеландци,2 украинци и канадци, 1 човек от Русия,

54

Анонимен

преди 10 години

тц, на дъното на океана. много филми гледаш.

53

до 64

преди 10 години

ще го намерят ама на друга планета

52

Анонимен

преди 10 години

Тази "мистерия" е най вече храна за медиите. Целта на "мистерията" е печалба.Със сигурност ще се окаже поредният банален инцидент или ... американски тероризъм /алкайда /

51

petko

преди 10 години

nqma ostanki edinstveno ot mo6ten vzriv kakvo moje da go predizvika raketa ima li vreme za reakcia na ekipaja ne ima li 4erni kutii ne koi raketi sa nai neskoposani -amerikanskite kvo se 4udite

50

Анонимен

преди 10 години

Извънземни са само бръмбърите в промитата ти тиква, а самолета ще го намерят споко, жалко за хората.

49

Анонимен

преди 10 години

Да пази Бог!

48

123

преди 10 години

може би да е отвлякън от НЛО

47

Анонимен

преди 10 години

Сателит днес открива човек а да не говорим за самолет. Работа на извън земните. Само дано не зачести

46

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам защо някои от коментарите са толкова безсърдечни при такава трагедия. Ако вие не летите, ваши близки може би летят. На Боинг 777 при такива международни полети не се возят "богаташи". Повечето са средна класа хора. Возят се семейства с малки деца и хора, които пътуват по работа. Каквито и да са във вашите представи, трагедията им и трагедията на техните семейства не заслужава нелепите коментари на някои от пишещите. При Еър Франс беше серия от пилотни грешки довели до катастрофа.

45

Анонимен

преди 10 години

Нито веднъж досега не е било нужно толкова време, за да се открие местонахождението на толкова голям самолет, намирал се при това в зоната за наблюдение. Може би е време извънземните да съобщът за съществуването си преди американците да пренебрегнат еврейските нареждания и да кажат истината на света

44

ZABOBOL

преди 10 години

DA GO TARSQT VAV VIETNAMSKATA DJUNGLA>>>PARITE OT PREMIQTA SHTE IZPOLZVAM ZA LECHENIE NA ZABOBOLLA.

43

Анонимен

преди 10 години

Над Якутия, вероятно, е експлодирал голям метеорит. Ярката светкавица и последващ трясък са развълнували местните жители.Правителството на Якутия е изпратило искане до Роскосмос и военните, да изяснят какво е причинило яркото явление.Правителството на Якутия изяснява какво е избухнало в небето над региона метеорит, ракета или космически кораб.

42

Анонимен

преди 10 години

Американците сигурно прикриват някоя своя заблудена учебна ракета, която е взривила самолета. Щом няма останки, значи е бил взрив. Щом е бил взрив трябва да е бил засечен от сателитите. Просто прикриват поредната простотия на военните. И 227 пътника пак умират заради тази простотия. На този свя няма справедливост!

41

passenger

преди 10 години

аз бях там, заспах, събудих се в къщи и нищо не помня

40

Един

преди 10 години

И как ше го отвлекат бе *** с ***?! Нали има радио локация. Радарите щяха да проследят отклонението в курса. Този самолет просто е изчезнал. Вероятно е много мощен взрив. Голямата мистерия е защо няма отломки във водата. Плюс това американците да не се правят на ощипани. Имат сателити, да си прегледат записите. Според мен лъжат като дърти ***, че нямало записи и т.н. Тия могат да видят регистрационния номер на колите от космоса, пък няма да видят взрив на самолет, хайде не на мен тия. Освен ако не прикриват нещо ...