38

ррр

преди 10 години

Колкото ЦВЪ.ЦВЪ. разследва Б.Б. за МИШО БИРАТА,толкова и тия ще разследват нещо.

37

Анонимен

преди 10 години

КАКВА Е ТАЗИ ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ??? БАСИ ВСИЧКИ СА СЕ НАГОВОРИЛИ И ЛИЖАД ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА САЩ И ЕС,МВФ,ПРЕДИ СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ НОВИНИТЕ ЗАПОЧВАХА КАКВО ПИШЕЛО НА РУСКИЯТ ПАМЕТНИК,СЪН НЕ СПАЛИ,А ИСТИНАТА Е ЧЕ ХОРАТА СА СЪС РУСИЯ,КОЛКОТО И ДА БАЛАМОСВАТ,БЪЛГАРИТЕ ПОДКРЕПЯТ РУСИЯ И НЕЩАТ ВЪВ ЕС

36

Монархист

преди 10 години

Да дойде Борисов и да обясни що държи ръката на Тимошенко, която се оказа свързана с управителния съвет на Газпром. Нали уж беше големия западняк, та и тая и тя беше много за запада. Смешници. Амеби. Безмозъчни. Народа не е толкова глупав (или може би е?!)

35

Анонимен

преди 10 години

до българин страхотен анализ,браво всички комунисти евреи ционисти трябва да бъдат съдени за убийствата на майдана(робски пазар на гой славяни)Това *** няма да го каже защото е антикомунист и измъкна 14 млрд. долара за 36 часа.единствените комунисти са евреите

34

Анонимен

преди 10 години

И кой кого ще съди? Хунтата ще съди себе си ли?

33

Анонимен

преди 10 години

Е , че тя Тимушенко таман излезна от затвора ,пак ли да я вкарат.

32

ъъъъъъ

преди 10 години

Ша разследват и ще установят, че "нашти момчета- бандеровците" не могат да стрелят с пушки.те още не са въоръжени.

31

Анонимен

преди 10 години

Газпром може да спре доставките на газ в УкрайнаДългът на Нафтогаз до Газпром само за последниет две седмици се е увеличил от 1,5 до 1,89 милиарда.газпром са обявиил че тоиз дъл гили ще им бълед изплатен или ще спрат газта на УКрайна.

30

Анонимен

преди 10 години

"ЕС иска отговорните за убийствата в Украйна да бъдат съдени"Иска, ама... друг път. Нека първо хунтата се легитимира, като изфабрикува изборите, а после вече ще сме забравили, да съдим убийците - важно е да слушкат чичо Сам и всичко ще е наред.

29

Umoren

преди 10 години

Плакати на английски, издигани от украинци пред руското посолство?? Прозрачно - насочени не към руския посланик, а към западните медии.

28

Доктор Гьобелс

преди 10 години

има достойни ученици в БРЮКСЕЛ

27

Българин

преди 10 години

Дани истината излезе наяве, но много се съмнявам, че това ще стане. ЕС не могат да си пзоволят такъв срам - че са подкрепяли убийците в Украйна.

26

Анонимен

преди 10 години

има клипчета вю туб, които показват как хора на УДар убиват главен прокур наУКрайна.....много преди Путин да се намеис новиет управляващи спираха милиционери и се гавреха с тях., дете бе отвлечено от хора на Яценук и изчена - и това се вижда в клипчета.... лидерът на паритя СВОБОДА е заснет на официалон събитие с хитлеритсик поздрав.

25

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 7не ти ли стана ясно, че Борисов като се оплака на конгреса на ЕНП в Дъблин че бил репресиран обмени опис с терористите Кличко и Тимошенко и ще пробва Украинския вариант и ще нарави втори опит да ни фалира, защото миналогодишния беше неуспешен.

24

Чиновник

преди 10 години

ЕС може много неща да иска, но ще СТАНЕ само това, което Русия реши. В тази част на света так было, так есть и так будет всегда.

23

Анонимен

преди 10 години

от всичок това има и едан добра новина - руската федерация ще бъде по-навита Мачът на кубрат пулев с Владимир Кличок да се игаре по-скоро, защото ако той загуби титла, това ще се огрази и на брат му Виталий Кличко.

22

Ще ще

преди 10 години

ЕС иска новите украински власти да се саморазледват. Това е все едно Чърчил да каже на Хитлер да се саморазследвал за евреите, смехотворно

21

Анонимен

преди 10 години

може да бъдат съдени ако в трибунала участав Русия с поне 50 проценат представителство. Иначе няма смисъл. тя войнаат я почнаах щатите и Ес. Освен това трибунаал в Хага е силон комхпрометиран като политичесик инструмент за саморазправа, там Ратко Младич се държи мноог достойно защото не признава легитимността на Хагския трибунал.

20

ИвАН КОСТОФФ

преди 10 години

Готов съм да помогна И на УКРАЙНА.

19

Анонимен

преди 10 години

следователон станишев е гражданин на света