27

ХА,ХА,ХАААА....

преди 10 години

АДЪТ НА ПУТИН---ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА!!!!!ХАЙДЕ , ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ ...АКО ГРЕША!!ЛОШОТО Е ,ЧЕ ТЪПАКА ОТ КГБ ....СЕ ОПИТВА ДА ЗАДЪРЖИ НЕЩШАТА СЪС СИЛА!ОБАЧЕ ТУРЦИТЕ СА КАЗАЛИ:/...зорлем гюзенлик--олмас/.....превод-"НАСИЛА ХУБОСТ--НЕ СТАВА"!!!!!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 10 години

До Анонименевола приятел

25

аз

преди 10 години

До Хората искатза сега само си ги удвоил?! Има време - скоро ще ги направиш повече от украинците. Но - колкото и да се пънеш - едва ли повече от 2 милиона от тях ще пожелаят да се присъединят към Русия! Дори в Крим, където са почти 60%, само 38% искат в Русия.

24

Анонимен

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА ВИЗАНТИЯ ОТ МЕСОПОТАМИЯ ДО АТЛАНТИКА И ТИХИЯ ОКЕАН !

23

ха ха

преди 10 години

Ха ха ха - милицията била образувала наказателно дело за превземане на сградата и разни други подобни обвинения! Абе, ***, вие назначените от терористите на майдана, всички сте за наказателни дела след превземането на институциите от предишната власт в Украйна! Така ли да разбирам? Или за едните едно, за другите друго! Но разликата е огромна - тези хорица искат само едно - референдум и не са нито въоръжени, нито с коктейли *** и не убиват никой, докато Майдана са убийци!

22

Анонимен

преди 10 години

Русия да ги въоръжи със снайпери,както направи запада на Майдан.

21

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 20 Да. 8 млн са .,това няма значение. Ся олигарха е дал малко пари на милицията,ама няма да се примирят гражданите на Донецк.

20

ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ ГЕРОИЧНИЯ УКРАИНСКИ НАРОД ---АБСОЛЮТЕН БОРЕЦ ЗА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ!ДОЛУ РУСКАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО!!!ДОЛУ ЧЕРВЕНИЯ ФАШИЗЪМ!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Руснаците в Украйна са 8 милиона. Само на някои русофили им се привиждат 17 милиона!Според тяхната логика и българите в Украйна са руснаци, защото се определят като рускоговорящи?!!!

18

Анонимен

преди 10 години

Тоя Губарев, т.нар. народен губернатор да го дадат на майданците!Те ще постъпят най-правилно с него!

17

Анонимен

преди 10 години

До писна миПрав си, ОБАЧЕ не може да се отрече, че има и очевидни провокации в действията на Путин. Например мобилизацията на руските сили пред дни в Прибалтика и в близост до границите на старите "врагове" Естония, Литва и Латвия. Абсолютно ненужна провокация.

16

Киев говори руски

преди 10 години

23год. украинските милиардери се опитват да изграждат независима Украйна на базата на русофобията. Както у нас. Нищо ново. Но докато България е държава 1300 години с 500 г Османско"ПРИСЪСТВИЕ" Украйна като държава има зад гърба си САМО 23 годин. Македония е за нас нагледен пример за утвърждаване на база БЪЛГАРОФОБИЯ и отричане на всичко българско или присвояване на историята. Това на Украйна е същото. Само, че РУСИЯ е могъщ съсед, който ще защити своите хора, за разлика от нас, със свалени ***

15

Румбо

преди 10 години

Е,явно нещата тепърва започват!След първоначалното "опиянение от успехите" на снайперистите от едната страна и самозащитата от другата,идва ред на по-меките форми на действие.

14

писна ми

преди 10 години

Пълни глупости се изнасят като информация за Украйна! След този изтекъл запис на еврокомисарката и естонския политик изобщо не им вярвам! САЩ и Европа са главните виновници за случващото се в Украйна! Жалкото е, че с цената и на невинни жертви, искат да прилапат държавата и да настроят света срещу Русия! Да, ама не - всички нормални хора разбрахме за какво става въпрос!

13

Анонимен

преди 10 години

До до 6Щом е така, значи ок приемам. Знам, че Естония са в ЕС и знам също така, че са по-напреднали от нас главно заради про-европейската си политика.

12

Анонимен

преди 10 години

до 3 как ще коментират разговора прочети какво казва марине лио пен за френско управляващите тя казва те нямат собствено мнение те чакат какво ще нареди вшингтон такава е Цяла европа хората казват ЕВРОПА Е КУРВ...ТА НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ

11

Анонимен

преди 10 години

Nali ste slavyani be Blyadove zashto iskate voina sas slavyanska Ukraina. Russia posega samo na pravoslavni i slavyanski darjavi! Gruzia Ukraina Moldova, Balgaria. Licemerni mujici

10

до 6

преди 10 години

"По-късно естонското външно министерство потвърди на интернет страницата си неговата автентичност."(Естония е член на ЕС)

9

Анонимен

преди 10 години

Кагебейското джудже е побесняло поради безсилието си.

8

Анонимен

преди 10 години

Russia si vkara strashen avtogol!Sled vreme sashtia scenarii shte se povtori v Tatarstan, Dalechnia iztok Chechnia togava da vidim!