125

tih velikan 681

преди 10 години

Volene palyacho zashto nito edna media ne pisa che Bulgaria be osvobodena ot TURSKO ROBSTVO??!!!KU TE NABARAM NEIDE KE TI KRATIM ZABACITE.PODKREPYASH KOMUNINGITE I FESOVETE NA KOITO ROBUVAHME 500 GODINI +45+24 GODINI.........

124

Анонимен

преди 10 години

До ИвоНикой не е забранявал нито руския, нито българския език.

123

анонимен

преди 10 години

Май "лудият" се оказа прав.А еврейчето станишев прати еврейчето *** да стисне ръка на еврейчето арсен?!

122

55

преди 10 години

До Анонимен 136Ами,българин,нали му взеха мярка за ***.....

121

Анонимен

преди 10 години

"терористи бяха пряко подстрекавани от официални лица на други държави, например помощник държавния секретар на САЩ, сенатори от САЩ" - Не е възможно! САЩ са ангел хранител на всички добродетели, САЩ раздават безплатни кредити на бедни държави с цел тези държави да станат богати като САЩ.

120

Анонимен

преди 10 години

Поздравявам Сидеров, единственият българин в НС!

119

55

преди 10 години

До ИвоИнтересно,и в двете държави има руско присъствие...

118

Анонимен

преди 10 години

Турска ***! Гласуваш за Атака-получаваш всички, които се засилят да правят правителство и не им достига малко. Волен ще донади, но разбира се срещу мнооого пари.

117

Иво

преди 10 години

Поразходете се из нета, погледайте клипчета, четете! В Украйна бе извършен държавен преврат! Украинци убиваха СВОИ! За да джиросат убийствата на "Беркут"-ите. Познато? Съвсем неотдавна в Сирия се играеше тази пиеса! Фашаги, обучавани в Полша и Латвия стреляха по "мирни" демонстранти със ЕДНАКВИ ЩИТОВЕ, естествено спонтанно направени (!), каски, бухалки! А беркутите бяха с гумени куршуми и водоструйки. Патриоти наши, превратаджийте забраниха БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК, КАКТО ЗАБРАНИХА РУСКИЯ!Вашият отговор?

116

tih velikan 681

преди 10 години

Ei mrusen prodajnik Siderov,platiha ti za glasa za turcite i komunistite sega i Rusia li ti plati ili prosto iskash da im se maznish maznyo...kolko ti platiha da ni izkarash ot EU?

115

55

преди 10 години

Тоя,като се пише националист,не му ли казва някой че сме българи,а не раши...

114

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е абсолютен *** на служба при ***. Ами то според него и срутването на Бастилията не е революция а държавен преврат срещу краля ня Франция.

113

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидерович да си гледа работата. Това не е националист а *** на руски ботуши. Неутралитет, значи че оправдаваш убиеца Путин пратил снайперисти срещу мирно протестиращи украинци на Майдан, значи че одобряваш анексията на територията на една суверенна държава от кръвожадната империя Русия, значи че тихомълком заставаш на страната на безкрайното зло Путин и путинова Русия. Това окончателно дискредитира Атака като един чисто руски продукт на българска територия т.е. ПРЕДАТЕЛИ.

112

Анонимен

преди 10 години

Не съм фен на САЩ, ама щом Волен говори против тях, значи трябва да е обратното...

111

до базоока

преди 10 години

ти си 1 пробит долар

110

АЗ

преди 10 години

МАЙ ПАК САМО ПОЗИЦИЯТА НА "ЛУДИЯ" Е ЕДИНСТВЕНО АДЕКВАТНА НА СИТУАЦИЯТА. ТОВА ДА НАКАРАШ НАРОДИ КАТО РУСКИЯ И УКРАИНСКИЯ ДА ВОЮВАТ ПОМЕЖДУ СИ....... ДУМИ НЯМАМ. "ДОБРЕ" СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА МРЪСНИТЕ ЦИОНИСТИ, НО ДАНО ДА ИМ ИЗЛЯЗАТ КРИВИ СМЕТКИТЕ И СИ ГО ПОЛУЧАТ НЯКОЙ ДЕН!

109

Румен221

преди 10 години

Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения на Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Африка и Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор!!!3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано по-бързо САМИ натирят метежниците и самозваното им правителство, за да проведат избори за нормално управление..

108

Долу ЕС!Долу НАТО!

преди 10 години

Аз ще воювам за Русия!Украйна е исторически руска земя.Готов съм да отдам живота си за нашите руски братя!Смърт на западния фашизъм!Да живее свободата!

107

Румен221

преди 10 години

Приятели,В Украйна, (както и в България)... се бият ДВЕ ГРУПИЧКИ от ПРОДАЖНИЦИ...!!!Едните ПРОДАВАТ народа си на Русия, другите на Америка... и не е важно на кого... - ВАЖНО Е, ЧЕ ПРОДАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ...!!!- Също като Гоце, Сава, Местан, Станишев и Б.Б. (Баш Буда-лата)...!!!.

106

Гошо

преди 10 години

Не ми е симпатичен Сидеров, но тук той е прав! За разлика от меката китка, която си играйка на външен министър! България не трябва да служи на тези, които искат да драснат клечката!