207

Анонимен

преди 10 години

Сигурен съм, че ако Китай застане на страната на Русия, баш терориста барак хюсеин осама ще подвие опашка като бито куче.

206

Дружинка

преди 10 години

Виетнамец - руска агресия без ***, това виц ли е?Иракчанин - руска ангресия без 270 000 убити, това виц ли е?Белградчанин - руска агресия без бомбардировки, това виц ли е?

205

xxxxx

преди 10 години

Този мръсен *** осама,осама,да си гледа мръсната америка...

204

EUSSR

преди 10 години

На Осама (Обама) му трябва Украйна цяла и неделима за да я хапне цялата!

203

Наблюдател

преди 10 години

Американците бързо забравят и те какви ги вършат. Как например нахлуха в Ирак с измислени от тях самите обвинения за химически оръжия. Които после никои ненамери.Да напомним че точна заради тях се отдели от Сърбияи създаде измислената държава Косово.За босна и херцеговина да неговорим...

202

EUSSR

преди 10 години

Интересно какво ли мисли титана на американската политика Збигнев Бжежински сега по отношение на администрацията на Осама, като вижда как на границата на Полша се формира ФАШИСТКА република Украйна!!! Изненада ме мнението му (през 2008 г.) по отношение на режима *** Буш-младши, че бил ДИКТАТОРСКИ! Как ли би охарактеризирал режима на ОСАМА?

201

то е ясно

преди 10 години

Как така Русия ще праща войски в Украйна и Крим? само Америка има право да демократизира навсякъде. Каква пазарна икономика кви пет лева, Америка живее на заем всичко се произвежда в Китай, войните са им начина да разсеят населението от вътрешните им проблеми, ако хората в Америка се поогледат малко и си отворят очите ще стане страшно за Американските олигарси мултимилиардери и синчета на богаташи. Пазарната икономика има смисъл само 3-4 поколения после има значение само кой е татко ти.

200

Анонимен

преди 10 години

Прецедент, дръжки. Ами американското творение Косово какво беше? Акт на съпричастност и висша форма на безкористна доброта към потиснатите леко въоръжени братя мюсюлмани ?

199

Начетен Пенчо

преди 10 години

Американците бленуват да си разположат в Украйна военни бази и противоракетни щитове, като я приемат в НАТО, да си наврат юмрука под руския нос (имат да си връщат-Куба) и пак нова студена война. Така че Чиба на американското куче, да си ходи в кошарката. А мама Европа много да не реве, щото Руснака ще и спре газеца и *** български ще трака зъби от студ. А България да си предяви претенциите за българска автономна област и Вигената да не се подмазнюва, а да действа.

198

Анонимен

преди 10 години

До ПУТЛЕРТи луд ли си бе нас ЕС ни пази! :)

197

Анонимен

преди 10 години

Русия заплаши, че ще остави долара в разплащанията си и ще спре да изплаща кредитите в долари. Американците се наакаха. Да ти кажа, Обама, искам Русия да дойде и нас да освободи от вас. Защото имперската й политика преди съвпадаше с националната политика на България и имахме самосъзнание, икономика, бяхме една от водещите страни в Европа по земеделие. А сега вие ни разсипахте, защото не ви пука дали я има България изобщо. Е, аз съм православна, християнка, наполовина славянка и ми пука

196

ПУТЛЕР

преди 10 години

С действията си *** създаде прецедент, който Турция ще използва за да нападне България в съвсем скоро бъдеще! Господ да ни е на помощ!

195

Willy

преди 10 години

Аман от глупави коментари ! Има ли право Турция да вкара войски в България за да защити турскоговорящото население? Кажете,!

194

!

преди 10 години

Нито пък изявленията на Обама биха заблудили някого за поредния милитаристичен американски напън, целящ намеса и управление на световния ред.Обама по нищо друго не се отличава от Путин, освен по цвета на кожата си.

193

Анонимен

преди 10 години

Ако не е Путин еврейска Америка ,ще диктува правилата в света.Америка е злото

192

Лъчо

преди 10 години

До БесенПриятелю, защо си мислиш, че ти не си продукт на манипулирано мислене. Използваш клишета, обвиняваш несъгласните с теб. И защо, за бога, трябва да ходи в С.Корея, някой, който е на друго мнение. Може би ти си сбъркал времето и мястото. Може би Германия през 1938 г ще е по-подходяща за теб. Ако всеки честен човек последва съвета ти да се махне, страната ни ще остане на разположение на тебе и подобните ти. Не мисля, че това би било добре. Такива като теб трябва да срещат отпор.

191

Анонимен

преди 10 години

Чунга чанга, защо в Крим да не си направят една независима държава на етнически принцип каквато вие направихте в Косово ?!

190

Лъчо

преди 10 години

С Обама вероятно гледаме различни международни обществености. Това което аз виждам, е че половината свят вижда в основата на конфликта провокативното поведение на САЩ и някои от страните от ЕС, основно ГБ. Един и същ сценарий по цял свят: Югославия, Либия, Египет, Ирак и мн.други. То и в БГ го пробват. Трябва да си много наивен да очакваш да мине този *** номер в Украйна, в "задния двор" на РФ. Не ми се иска конфликта да ескалира, но и не искам САЩ да живеят с очакването всички " да им клякат".

189

Анонимен

преди 10 години

Бараче, я ни светни какво говори Меркел по телефона, да се посмеем малко!

188

АЗ

преди 10 години

На *** Обама изобщо не му пука за украинците, казаците, руснаците, татарите и българите в Украйна. Пука му, че някои други започват да не се съобразяват с налаганото с години мнение на САЩ