160

Смех

преди 10 години

Тоя изперкал пудел на снимката не разбра ли че той и *** му шеф не могат да се бъзикат с Путин.Путин прави каквото си иска и когато си поиска,доказа им го за пореден път в рамките на няма и година.Май и за Сноудън се опитваха да го заплашват а то какво стана човека си остана в Русия и кой ли знае какви неща разказва.

159

Анонимен

преди 10 години

Скоро тоя *** на снимката май ще прави метани в Кремъл.Май и от Европа го отрязаха.

158

Анонимен

преди 10 години

Кво размаза бе хахахааа. Сащ и ЕС му отмъкнаха Украйна , а Путин гледа като коте.

157

Санкции

преди 10 години

ЕС ще санкционира Русия, като не купува газ. Това е като куче да накаже господаря си като не яде месото, дето му дават. Много са страшни тия "санкции"

156

Анонимен

преди 10 години

къв евросъюз ба пълен с африканци и азиятци ни им знам точно броят ама сигурно са над 100милиона на тава ли казвате евросъюз

155

путин

преди 10 години

Дори не изкарах ядрените ракети . сигурно запада още си спомня за погрома в райхстага .

154

Анонимен

преди 10 години

Брилянтен Путин!С три хода размаза САЩ.Шах и мат!

153

Анонимен

преди 10 години

Не съм неадекватен. Русия искаше да придърпа Украйна към себе си и да я отдели от сближаване с ЕС. Путин и Янукович не успяха. Сега каквото и да стане с Крим и руски или независим останалата част от Украйна тръгва към ЕС. И вместо русия да имат облаги, те сега ще са за ЕС. За което се радвам. Вместо Русия да ги ограбва и краде, сега ЕС ще ги краде, но тъй като България е там е по-добре за нас. Мразя САЩ И РУСИЯ ДА ЖИВЕЕ ЕС.

152

Анонимен

преди 10 години

Направо превеждайте парите на Газпром! А за санкциите - вече самите американци ви се смеят, а Кисинджър заяви в прав текст, че администрацията на Обама е неадекватна!

151

Мадан

преди 10 години

След една година може да има Вашингтон - майдан, ако Русия се откаже от долара, а Китай си поиска дълга от САЩ

150

анонимен

преди 10 години

След една година,няма да има Евромайдан,а Москвамайдан

149

Дo 161

преди 10 години

Май си неадекватен ?

148

Венелин

преди 10 години

"Съединените щати ще предоставят на Украйна 1 милиарда долара енергийна помощ в рамките на международен кредит"Само 1 милиард помощ и то ще го връщат с лихва...

147

Украйна

преди 10 години

Без резки движения хахахаха

146

Кери

преди 10 години

Кери - Даваме 1 милярд за стабилизацияЯценюк - Само 1 милярд??? е честно ли е ??? Дадохте 5 милярда за дестабилизация а само 1 за стабилизация ??? Моля ви се сър Кери, на нас ни трябват 200 милярда. Кери - И толко не заслужавате за цирк Майдан. Некадърно изпълнение. Вие сте украйнски ***.Яценюк - Може ли да ми ги дадете сега и в куфарче, щото не знам дали утре няма да ме изгонят.Кери - Не е ли по добре да ги преведем директно на Газпром

145

40 miliona ukrainci

преди 10 години

България изкара късмет ,че е 9 ,милиона а Украйна с 40 000 000 СЛЕД 1 ГОДИНА ПОЛОВИНАТА ЩЕ СА В ТРАПА ОТ ГЛАД .такива резки движения не се правят със толкова голямо населения ЛОГИКА

144

До 155

преди 10 години

Това като го извикаш силно, трябва да може бързо да бягаш.

143

Анонимен

преди 10 години

Путин се превърна във водач на всички хора по света НЕПРИЕМАЩИ новия световен ред и златния милиард на американските лицемери! Зад маската на демокрацията се крият древните езически демони жадуващи човешки жертвоприношения и войни!

142

вася

преди 10 години

Те наляха 5 милиарда в Украйна за тази цялата бъркотия сега давали 1 милиард.Ей тази държава ако е няма света ще е много по мирен и спокоен.

141

Анонимен

преди 10 години

Да живее майка Украйна. Руските *** ще се наденат на кола.