46

Анонимен

преди 10 години

До ЛилиПутинНе се чудя, няма да те дупя! Но бих ти наритал дирника така, че седмица да не може да седнеш на него. Мразя грубите изрази, ама си го заслужи! А да гушкаш рускиня или украинка е привилегия и светъл спомен за цял живот.

45

Анонимен

преди 10 години

Няма страшно... Барак ще се скара на Путин и газта ще бъде "безплатна"... на ти кукли, дай ми парцалки!

44

Анонимен

преди 10 години

до 61Грешен ти е мозъка. В Москва в момента средната заплата е 50 000 рубли.

43

ЛилиПутин

преди 10 години

До Анонимен 58,средната заплата в Матушка Рус е 28 000 рубли, ти сам ги смятай колко пари са ))) но ти си вярвай де, мисли си, че и $5500 им е заплатата, все ми е тая. То в Раша е толкова хубаво, че лятото рускините се плющят като за световно тука, само и само да излъжат някой българин да останат в България )))

42

Анонимен

преди 10 години

Хамерите пратиха на Гизуните тоалетна хартия за помощ като бяха напълнили гащите.Тука пак ще пратят тоалетна хартия - те американците това правят най-добре пък и ъокитата бяха обявили код кафяв преди ден!да живее международната помощ!

41

келеш

преди 10 години

Русия завъртя кранчето в правилната посока :)

40

ПУТИН

преди 10 години

Другарю АНТИ, формулирайте си по-добре изреченията! Чавдарче, пишете грамотно!

39

капо

преди 10 години

САЩ вече са почнали да помагат на Украйна - изпрартили са им танкер със 100 хил. тона мухлясала царевица! На въпроса, защо само толкова, америкаците отговорили:- Ами ние за толкова купихме българите, вие какво искате?

38

евроидиоти

преди 10 години

приемете украйна - и Ес ще се разпадне - пъров за да не фалира ще ви трябват суми от порядъка на 1-2 трилиона - после ще се раздели на две, Путин ще ви вземе жтницата, газа и базите....вие ще вземете имигрантите - и като почнеет да се набутвате с пари......

37

АНТИ

преди 10 години

Сега да видим кой:Газ пикае...

36

****

преди 10 години

Че готен кран са сложили на тази снимка,сега като го гледа украинският в.и.д.премиер,дали не му трепва сърцето,и не си мечтае да има един тъкъв под ръка,предполагам,че много му се иска,но не му стиска.

35

Анонимен

преди 10 години

веднъж да се отвори Ес - 20 милона украиниц като се втурнат към него и ще го потопят - украинките нали са руси по-лесно ще се пласират на пазари за ***....

34

Путин

преди 10 години

Сакнции искахте да ми налагате а? Ако си бяхте мълчали няма проблем,нооо сега ще ви покажа къде *** гладните.За нас не се притеснявайте ние вече знаем,крайно време е и вие да научите. Хахаххахахаааааааа

33

Анонимен

преди 10 години

великобритания вече какзаха неофицално че предпочитат да не налагат санкции на русия, и че техният търговсик център ще продължи да работи с Русия.---------------------досега Газпром даваше преференции на украйна -за 250 милиона търгуваха, гааз а сега ще стане 400 милиона.----------------------Русия замрамрази помощи за над 17 милиарда, до края на март Украйна ше е във фалит, ЕС предвижда не повееч от 20-30 м(милиарда УКрайна се нуждае поне от 200

32

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Украйна без...пазарите на Русия я...закъсва,както ние през Лукановата зима,а и след...това.Киеффските пишман...революционери в такъв...батак ще вкарат икономиката и народа,че...майдана ще им се види...тесен,като дойдат недоволните от...глухата провинция.

31

ОDESSA

преди 10 години

Мизерия и глад. това ви чака краинци. Майките и бащите по чужбина, децата ви общи работници и поститутки. Интелигенцията ви ще се прави на ***, че не разбира украински, това ви чака.

30

Анонимен

преди 10 години

до 25Руският народ чака от 45-та година тези разграбители на природните им богатства. Трупат си оръжие от тогава и си мечтаят за деня в който втори Наполеон или Хитлер ще си науми да им лампти за богатствата, че да го гонят до неговата държава и да му я окупират. Де тоз късмет обаче!

29

Саакашвили

преди 10 години

В официално изявление от Киев, временно изпълняващитя длъжността президент на Украйна, Александър Турчинов заяви, че предпочита да консумира вратовръзката си с горчица.

28

Баро Швепса

преди 10 години

Очаквам всеки момент САЩ да отвърнат на това предизвикателство на руснаците, ще затворят всички Мак Доналдс-и в Русия !

27

до 25

преди 10 години

я ни обесни как ще стане това,че не ни е ясно това?