71

ЕВРО

преди 10 години

Още един пазар за европейските стоки!

70

Я вижте

преди 10 години

Интервю в БилдЕксперта по външна политина на Христианско-демократическия съюз (ХДС) Филипп Мисфелдер се изказа против спешно предоставяне от МВФ и Евросоюза на финансова помощ за Украйна. Аз казвам - Защо да давам от мойте данъци пари за украинските олигарси?

69

елате ни вижте

преди 10 години

Кой каза че студената война е в миналото. Ето ви още един нагледен пример за алчността и подмолността на еврейския капитализъм. И понеже много се спекулира по темата социализъм-капитализъм,искам да попитам защитниците на кап-зма. При конкуренцията оцеляват по-силните,а какво става с тези губещите.Или тях вълци ги яли.Няколкото богати фамилии в света притежават 80% от ресурсите на света и се опитват да наложат своето его чрез телевизия,интернет,преса.Брюкселските дипломати са техни служители.

68

Анонимен

преди 10 години

Москва подготвя за Крим $5 млрд. инвестиции и мост за $3 млрд.А ЕС, както винаги само подкукуросва глупавите украинци и не им дава нищо. Така де - необходими са нови гастарбайтери. Няма тлъстите европейци да вършат мръсната работа, я !

67

елате ни вижте

преди 10 години

Тези европейски олигарси мед им капе от устата докато прилапат поредното парче от баницата.И после...елате ни вижте.Бг. е нагледен пример как цените са с европейско-интегрирани (по настояване на горепосочените),нооооооо за заплати никой нищо не говори.Задължително се спазват всички меморандуми спуснати от брюксел забрана за пушене,щастливи прасета кокошки,мечки,кучета, единственно за човека няма привилегии.Дори се чудя как не са спуснали указания кога да си таковаме жените.Трудно е за обяснение.

66

Анонимен

преди 10 години

Вижте тая ояден, гнусна физономия.Такива ли искате да ви управляват. Такива ли мазници искате да ви крадат.Аз не искам.

65

479145

преди 10 години

Русия оказва помощ на Украина, ЕС е готов да ограби Украинския народ...

64

Ванов.

преди 10 години

До Анонимен. Ама ти още сега си в нелегалности анонимен ***. От що те е страх бе.Най много, някой да ти смачка фасона, защото лаеш и се репчиш само на думи.ЗАщо се криеш като заек у поле.

63

ОООЛЕ

преди 10 години

Преди малко по нова телевизия и БТВ говорителката със заплашилен тон и "демократичен патос" ни обясняваше, как Западът е ангажирал всичките си спекулативни и медийни ресурси срещу Русия и едва ли не до часове Путин ще бъде победен, а държавата му фалирана от гей евроатлантици... Няма такава продажна *** като тези на хранилка в телевизиите, просто няма! Да се чуди човек да се смее ли да плаче ли.

62

Анонимен

преди 10 години

Европейската перспектива е да им покажат къде .рат гладните

61

СВОБОДОЛЮБИВ

преди 10 години

Как така ще окупира Украинска територия няма значение какво население живее там , утре и Турция по същия начин ще окупира Кърджалийско е тогава какво ще правим

60

Анонимен

преди 10 години

Помощ от ЕС ще има, но ще е ... само морална. На Украйна тепърва и предстои голям глад и мизерия.

59

Анонимен

преди 10 години

ЗАШО ДО СЕГА НЕ ИМ ПОМОГНАХТЕ КЯАКТО БРАТСКАТА СТРАНА Р У С И Я С МИЛИАРДИ А САМО СЕ УСЛУШВАТЕ КАКДА ОТКРАДНИТЕ КАТО ОТ Б Ъ Л Г А Р И Я....????

58

Анонимен

преди 10 години

На България ,единствено Германия ни подава едно рамо

57

se

преди 10 години

Помоща ще се състой с тотално закриване на държавните предприятия.Закупуване на доходоносните ресурси чрез ,,инвестиции".Закриване на украинската армия и създаване на бтальончета от бойчета да се бият за интересите на ЕС и САЩ.Ще им завземата всичко що е печелившо.След това ще започне едно отваряне на глави за присъединяване и тогава тотално ще ги подчинят!А бре Уйрайно наивна кой в днешния свят дава помощ безплатно.Цената за народа Ви ще е жестока!ПРИМЕР - БЪЛГАРИЯ 2014

56

Somebody

преди 10 години

ЕС да со трае щото 50% от газта му идва през Украйна от РУСИЯ! И зависи в коя точка ще се врътне кранчето!

55

stalin

преди 10 години

тоя португалски алкохолизиран тип,голям почитател на мъжки ласки,ще окаже помощ на украйна,както помогна на нас-ограби ни тотално...

54

гавраил

преди 10 години

ще им окажат помощ колкото ни оказаха на насс едната дават с двете после вземат.

53

evgeni1234

преди 10 години

Относно: до "Държавата",която превзе света чрез ИДЕОЛОГИИ и 1000 Мосадски мишки. Дата: Понеделник, 2014, Март 3 16:16:39 ЕЕТИ Мартин Шулц е Евреин,както и "нашия" Вигенин.Затова и жалбите ми относно спътниковия Терор,останаха там някъде по еврейските рафтчета.Официално всичко си е законно,понеже някога Евреите бяха роби в Египет.Сега си го връщат на всички останали,които не са евреи чрез Най-капиталистическата(ционистична) "държава"-САЩ. "Американската мечта" е да е.е мамата на целия свят !

52

dragko

преди 10 години

Мошеник от световна класа!