69

Анонимен

преди 10 години

През кримската война през 1814 година,руснаците са освободили България и Сърбия чак до Одрин.Но великите сили на запад са се намесили,след което Сърбия била освободена,а България отново останала под турско робство.Тогава хиляди българи тръгнали с руските войски за да избягат от турските кланета,като се заселили в Бесерабия.От там част от българите са се върнали в северна Добруджа около Тулча и Кюстенжа.При мирния договор с Турция,Крим преминал под руска опека.Моите деди са едни от Бесерабските.

68

Влади-Мир

преди 10 години

Шопе, естествено че Подполковника няма да почне първи, плюс това войниците без отличителни знаци са от "САМООТБРАНАТА" на АР Крим(Вежливи на всичкото отгоре), но бързо се разрастват, имат си вече ВМС, "Тигри", а и май нещо са се снабдили и С-400(пояснявам не 300,а 400)

67

Слава Украiна!

преди 10 години

***/1kovo7s Връзката по-долу но съкратена.

66

Анонимен

преди 10 години

естествено че самолетоносачите няма да отидат за 1 ден до венецуела но едва ли русия и китаи няма да се намесят особенно китаи които копува петрол от иран и венецуела при конфликт там защото америка подготвя маидан и в венецуела китаи също е намекнал че не подкрепя организираният преврат в украина

65

Шоп

преди 10 години

Путин се страхува да започне първи и затова просто им играе по нервите. Затова са си свалили отличителните знаци, затова само обикалят като вълци около поделенията, но не започват агресия. Ако украинците се държат спокойно и твърдо, ако продължават с мобилизацията, нищо не могат да им направят. Командирите просто трябва да с подготвят за отбрана и да не се поддават на провокаци. А такива ще има и ще стават по-нагли.

64

Слава Украiна!

преди 10 години

censor.net.ua/video_news/273726/ukrainskie_ofitsery_ne_dali_rossiyiskomu_spetsnazu_vyvezti_orujie_iz_uchebnogo_tsentra_vy_voobsche_chto Вижте как "смелите" спецназовци са наритани от един учебен център от храбър украински офицер. Тази *** завоевателска ще се удави в собствената си кръв ако посмее да започне война!

63

Гларус на градус

преди 10 години

Да теглят една граница по канала до киев и да преключват че чакам рускините и украинките на морето ,ша ги здобрявам като праим тройки

62

anti-kom

преди 10 години

Ето сега се вижда, че на комунист вяра не може да се има. Даваш му бази, даваш му автономия, а той ти праща танкове и вдига своето знаме в твоята държава. Комуниста род и родина няма, има партия и нищо друго. Няма майка, няма баща, няма брат или сестра. За комуниста партията е бог, а парите и властта са целта за която са готови да продадът и собствената си родина, както се вижда от кометарите на някой червени кратуни. Те биха продали България на Русия за нищо, само и само да са на власт.СМЪРТ!

61

Анонимен

преди 10 години

руснаците сами си заложиха капан.

60

Анонимен

преди 10 години

Ако беше за венецуела нямаше да знаете какво да пишете но като е за Русия Сте най компетентни , също като дядовците ви по скамейките

59

Bulgatani

преди 10 години

Информация е много странна! Дали е представител на щаба на Укринския флот полковник Мамчур все още не знае, че цялата флотилия на Украйна и нейния командир адмирал Березовски днес взе страната на Кримската Автономия? Чии заповеди сега исполнява полковник Мамчур?

58

Анонимен

преди 10 години

По-бездарно манипулативна статия не бях чел скоро!Добре че има клипове в YouTube (някои от които доста бързо трият) че някой можеше и да се върже.Масово военните преминават на страна на руснаците.Само в един клип един дебел украински офицер нещо се опита да възразява на командосите,но командирът им излезе пред строя и дебелият си замина(май беше пиян)

57

До 57

преди 10 години

Най-големият руски самолетоносач "адмирал Кузнецов" е в пристанището на Лимасол, Кипър! Там ще е до 4 март! След това няма как да прелети до Венесуела за ден-два! Как не разбрахте, че в днешно време ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА много трудно минава!От пет дни едни и същи глупости пишете русофилските ***!

56

ВЕРНАТА ИСТИНА

преди 10 години

До ИСТИНАТА-ПРАВДАЯ МЛЪКНИ БЕ ***!!!

55

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРА:Руснаците не са отвратителен народ.Украинците също не са, така също и българите и американците не са отвратителни народи. Напротив, много свестни народи са си.Руснаците, обаче, ги управляват отвратителни диктатори и комунисти. Така е от много дълго време. Много съседни народи страдат от тия диктатори, вкл. украинците и българите, но най-много страда точно руският народ.

54

Анонимен

преди 10 години

махнете тези американски медии четете други медии ето едно заглавие украинският черноморски флот премина на страната на кримчани руски участник в маидана разказал че имало много наемници от цял свят при отминалите протести на маидана китаският и руски самолетоносач с атомни подводници и предружаващи кораби ще водят учения краи бреговете на венецуела наи голямото находище на петрол в света е в венецуела и още не е разработено

53

ИСТИНАТА-ПРАВДА

преди 10 години

НАПИШЕТЕ В YOUTUBE Специальный корреспондент. "Майдан-поле" (25.02.2014)ВИЖТЕ ИСТИНАТА ЗА ФАШИСТИТЕ КОИТО ГИ ОБУЧАВАТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ В ПОЛША И ЛИТВА.НЕ МОЖЕ НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И ПЛАТЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА НАСТРОЙВАТ ПРОТИВ РУСИЯ .

52

Анонимен

преди 10 години

Браво на граничарите!

51

Анонимен

преди 10 години

pazete deca, be! ako nepazite decata utre nema po kogo da streliate, be!

50

anoi

преди 10 години

До Дълга паметСъжалявам, но тези хора нямат български физиономии, не са християни и не говорят български...Т.Е. не са българи по никакъв начин.