48

Bulgatani

преди 10 години

За тези, които все още не разбира ситуацията! Крим е автономната област и следователно има право на самоопределение. Бандерлоги може да се прибере вкъща!

47

Анонимен

преди 10 години

Прецедента с Югославия днес с пълна сила се стоварва на главите на еврейските тарикати на запад ,Те отделиха изконата сръбска земя Косово и Метохия,територия пълна с православни храмове и светини,разпарчетосаха православна Сърбия и създадоха в сърцето на Европа 2 ислямистки (държави) Косово и Босна,затова сега нямат право да вият срещу Русия ,която си защитава 17 милионното руско население в Украйна,която между впрочем винаги си е била и Руска,така че запада да духа супата

46

червен трол

преди 10 години

До Анонименче то и аз мога да се изпикая в твоята човка,59..и без това си се раззинал твърде много

45

ЗАЩО

преди 10 години

Защо обявяват пуснаците от Крим за сепаратисти? От времето на Екатерина Велика, Крим винаги е бил част от Русия, докато Н. С. Хрушчов не го подари на родната си Украйна. Така че кримските руснаци с право желаят отново да са част от Русия!

44

Анонимен

преди 10 години

Времето за анексия е избрано перфектно - в ЕС избори, в САЩ слаб президент и фалит, в Украйна неонацисти и алчни за власт ... няма кой да спре руската машина.

43

до 54

преди 10 години

Ама заминавай бе, дано си служил в армията, поне да имаш шанс за 3 минути на бойното поле. Като гледам обаче, какви са ти разсъжденията, даже и Рамбо не си гледал, пикльовец.

42

Анонимен

преди 10 години

До 58Ами то Крим става окончателно руско владение едва през 19 век, като до революцията руснаците които са живеели там са били не повече от 1/4 основото заселване с руснаци в Крим става след депортациите, на практика руснаците там са пришълци, по същата логика и тук в Созопол или Поморие може да поискат независимост

41

Анонимен

преди 10 години

до 48 Соросоиден драскач ,ти в момента на кво си на марихуана,анфети или на бело,явно си яко в другото измерение щом ти се привиждат некакви 10 милиона тръгнали с некакви сопи и железа срещу рашките в Крим .Намали дрогата коствиски *** и бегай се лекувай и Суходол -специализирана клиника за наркомани...

40

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 52 АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА. Ти като пишеш вярваш ли си? При положение че станата е 44млн. като се включват пенсионери,жени,деца под 18г.,то твоята цифра е невъзможна.Като добавим че 7 млн. от тях са руснаци,то съвсем издишаш. И слагам 1 млн в Донецк ,2млн в Крим ,а то кво остана бе,скапан писач?

39

Шустакович

преди 10 години

Моето мнение е, че този път т.н. западни партньори прекалиха и преминаха червената линия.Всичко, което се случва като последствие на Киевската вакханалия е напълно логично и очаквано от тях. Тоест - те съвсем съзнателно доведоха нещата дотук и няма какво да се правят на изненадани. Знаят, че това е последният рубеж на Русия и ако тя не реагира сега, догодина ще й го приложат и на нея на Червения площад. Така че Русия си е съвсем права да реагира адекватно.

38

Анонимен

преди 10 години

Всички честни и мислещи хора застават на страната на Русия в борбата и срещу ционистката рептилска *** ,която иска тотално да пороби човечеството налагайки си сатанинския световен ред ,Русия и Китай са пречката на новия световен ред и затова сме за Русия и Китай ,а не че сме (комунисти),ясно ли ви е платени драскачи на Сорос

37

Анонимен

преди 10 години

Е затова не харесвам руснаците, първо депортират местното население изтребват половината после водят всякаква руска *** там да живее и накрая казват искаме си Крим......Кои сте Вие че да го искате бе ??? Кога се заселихте на този полуостров???Татарите питахте ли ги ???Същия сценарии го правиха в Абхазия и Приднестровието, един ден сигурно ще го направят и по нашето черноморие

36

neni4a

преди 10 години

До Анонимен Как ще я изградят бе? Абе вие сте нещо доста кухи USA писачите. Я кажи къде им е обещания 1млрд помощ за Украйна а? хахахаахахахахахахахахахааххахахахахах А и от ЕС мълчат като на*рани. Но какво да те питам,ти си си достатъчно гладкомозъчен червей. А да добавя,че откакто почна патакламата в Крим,то паричната помощ за Киев се сецна,дори и уж в кърпичка вързания договор за асоцииране в ЕС умря нещо. Видяха няколко руски униформи и от ЕС заскимтяха на умряло

35

Анонимен

преди 10 години

Русия се е справяла и с много по-големи предизвикателства.И с бандеровците ще се оправи.САЩ да му мислят.Колко още ще се хванат на въдицата за "демокрация"? Не идва ли вече времето,когато народите ще се обединят и ще натикат американците в дивия им запад да се избиват колкото си искат за демокрация помежду си.Ще дойде ден,когато най-суровото наказание ще бъде за колаборация с американски каубои.Без предатели,те са безсилни.

34

Bulgatani

преди 10 години

До Анонимен 32. Руския народ са готови да жертват своето благополучие и дори живота си за Русия. Можете да завиждам!

33

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ КОИТО ВЗЕХА ВЛАСТТА В КИЕВ, ПО КАКЪВ НАЧИН Я ВЗЕХА???????? С ДЕМОКРАТИЧНИ И ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ЛИ?????????? НА ТОВА МУ ВИКАТЕ РЕВОЛЮЦИЯ!!!!! А ТЕЗИ КОИТО ВЗИМАТ ВЛАТТА В КРИМ ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НАЧИН, КАК МУ ВИКАТЕ??? АГРЕСИЯ???? А АЗ НА ТОВА МУ ВИКАМ ДВОЕН СТАНДАРТ И ЛИЦЕМЕРИЕ!!!!

32

МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ

преди 10 години

С нищо не са по-различни от европейските и американски сепаратисти)))) Всички си гонят интересите. И СССР и САЩ и ЕС. Всички са един дол дренки. Русия (СССР) смазва всяка опозиция. А пък на Запад уж имало демокрация. Ама да не забравяме какво разкри Едуард Сноудън, как великата демокрация (САЩ) не спазва личното пространство и свободи на хората.

31

Анонимен

преди 10 години

В момента над 100 хиляди души са по улиците и площадите на Донецк на митинг против новата власт в Киев ,те развяват украйнския и руски флагове и скандират Донбас е с Русия,освен в Донецк ,в Харков и в много други големи градове на юго източна Украйна хората са по улиците котио не признават новата власт в Киев.Май сценария за Украйна на запада и еврейските майданчета взе нещо яко да се обърква.

30

лошо

преди 10 години

прецедента Косово отвори път на бъдещите нови държави изградени върху етнически принцип!

29

123

преди 10 години

До СЛАВА УКРАН !по-скоро като *** от Мордор ми изглеждат Кери,Лангард/видяхте ли я на снимката вчера-ужас/и всички подобия на хора,които палеха лицемерно свещи на Киевския площад!Злото се надига оотвъд океана!Там е Мордор!Трябва някой да ги спре!Бръкнаха в сърцето на Русия.Вие какво очаквате Путин да свие перки и да трае ли!?Е...тоя път НЕ!