130

Анонимен

преди 10 години

Леко!Да не стреснете Путин!

129

Михалчо

преди 10 години

До Ani--159 ; Ти за кого говориш? Русия е виновна за ВСВ. 1948 г.Блокира Зап. Берлин.!950--53 г.започна войната в Корея и изправи свет пред ТСВ. 1953--Изт. Германия, 1956 г-Унгария,1960--Кубинската Криза пак изправи света пред ТСВ. 1968 г --Чехословакия. АнголаИнвазията в Афганистан --там загинаха и 73 българи. Грузия ?Не пиши глупости.

128

Анонимен

преди 10 години

Американците не разполагат с шедьовъра на техническата мисъл при най-новите руски термоядрени бойни глави на балистичните ракети, побиращи се в масата от 100 кг заедно с топлозащитата и балистичните обтекатели при еквивалент от 150 килотона. САЩ не само че нямат такива компактни бойни глави, но въобще не мислят за тяхното производство.

127

Анонимен

преди 10 години

Кого предупреждаваш бе...Целият свят те оцени като военопрестъпник. Какво искаш до границата с РУСИЯ????????

126

Анонимен

преди 10 години

Молодец , *** !!!

125

Анонимен

преди 10 години

ОБАМА И ТЕБЕ НЯКОГА ЩЕ ТЕ ПРЕДОПРЕДЯТ С НЕШО ДА МЪЛЧИШ ДАЛЕЧЕ В ОКЕАНА...

124

руснак

преди 10 години

А значи Америка може да се намесва в целия свят а Русия не може в бивша своя република в която живеят 20 милиона неини граждани. Баси нахалите.

123

Убамъ Абизанъ

преди 10 години

Отново доказа че е велик политик! Хамериканците се радваха, че разбуниха Украйна и я докараха до гражданска война, надявайки се да я откъснат от Русия! Но Русия ще си прибере официално и на 100% Кримския полуостров, после и половин Украйна! А Западна Украйна ще я споходи съдбата на освободените от САЩ Ирак, Афганистан, Сирия! И ще имат да връщат милиарди на Русия.... Все пак Русия е империя със сериозен потенциал и история, където по селата има бани, по-стари от Белия Дом! Ако не бяха руските и

122

Анонимен

преди 10 години

Към 5 милиарда долара струва Украйна на Америка досега.Сигурно вече питат Обама защо ги е дал,търсят му сметка изатова си приказва така.Кой знай колко са се смяли руснаците на изказването му.

121

Анонимен

преди 10 години

Тоя пред седем месеца не щеше да ходи и в Петербург, заради сноуден, но отиде.Сега пак ще отиде, и другите ще отидат. Няма не искам, няма недей.

120

Раша

преди 10 години

Ще си го преместя в друг крачол..казал Путин като прочел статията :) ха ..ха..

119

Да

преди 10 години

Ще си го преместиш по-назад.Почакай.

118

Малоумна

преди 10 години

Украинският народ е хубав народ, не на диктатурата, геноцида и хитлеризма от кухи *** като Жанет, уважавам президента Обама стига да не е заблуден по отношение на природата на някои помиярки, които подготвят камикадзета и правят поразии в цял свят

117

Анонимен

преди 10 години

Кой каза 3-та световна...

116

Анонимен

преди 10 години

Лицемери и измамници какво като отмените

115

Анонимен

преди 10 години

Поредната Американска демократична ГОЛЯМА ИЗМАМА

114

Ani

преди 10 години

ОБАМА ДА СЕ ЗАМИСЛИ ,ЧЕ АКО ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ КОИТО РАЗРУШИХА СЕ ОБЕДИНЯТ И СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ АМЕРИКА ТОГАВА ЩЕ Е ЗАЛИЧЕНА ОТ КАРТАТА ДОЛНИ НАГЛИ УБИЙЦИ В ЦЯЛ СВЯТ СЪЗДАВАТ ВОЙНИ ЗА ДА СИ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕТО И КОИ СА ТЕ ,ЧЕ ИЗБИХА ТОЛКОВА НЕВИННИ ГРАЖДАНИ В ДЕСЕТКИ ДЪРЖАВИ РАЗРУШИХА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ,НО КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД ,ЧЕ ТОВА Е СМЕСИЦА ОТ НАЙ-ДОЛНАТА И КРЪВОЖАДНА ЧАСТ НА ЕВРОПА УДАВИЛИ КОНТИНЕНТА В КРЪВ ЗА ДА ГО ПРЕВЗЕМАТ И ИМАТ НАГЛОСТТА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ БЕЗНАКАЗАНО ДА РУШАТ ИЗБИВАТ И ПРЕВЗЕМАТ ЕДИН ДЕН НЯМА ДА ГИ ИМА И НА КАРТАТА ,АКО НЕ ХОРАТА ПРИРОДАТА ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА И ЩЕ ИМ ДАДЕ ТОВА

113

Владимир Путин"

преди 10 години

Русия не се нуждае от малцинства, малцинствата се нуждаят от Русия!"Руската федерация е православна, и всяко вмешателство на етно и религиозно значение ще се счита за тероризъм!"

112

Анонимен

преди 10 години

В момента над 100 хиляди души са по улиците и площадите на Донецк на митинг против новата власт в Киев ,те развяват украйнския и руски флагове и скандират Донбас е с Русия,освен в Донецк ,в Харков и в много други големи градове на юго източна Украйна хората са по улиците котио не признават новата власт в Киев.Май сценария за Украйна на запада и еврейските майданчета взе нещо яко да се обърква.

111

Анонимен

преди 10 години

те на олимпиадата не отидоха... кой е агресора, кой е протектора?!