52

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До клоуни и клоунадаОстави го тоя, той е психично болен.След загубата на любимия му Вожд - Слънцеликият Кормчия от Банкя, странджата се потопи в дълбока скръб, но наскоро му пуснаха факс по LPT порта и той излезе от хибернация!Все същият си е, даже не са го ъпдетнали до бета версия.

51

българин

преди 10 години

Путин е жалък, *** и комплексиран *** от комбайнерско-*** тип, а Аксьонав е негов ***. Тия селски номера - искането на "помощ" от Русия от руски марионетки в ДРУГИ СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ, се изтъркаха още при чичко Сталин. На *** още вчера американците мигом му набиха канчето. Сега ще се гърчи, нещастникът и дано да не подпали пожар, та да изгорят много украинци и руснаци. Толкова е ***, че не схваща, колко е загазил.

50

Анонимен

преди 10 години

Не му обръщайте внимание на Странджата.Те живеещите в южната част на тази планина няма как да обичат руснаците,особено в навечерието на Трети Март.

49

Анонимен

преди 10 години

Тия откачени украинци в Киев да ни бяха питали нас,преди да сътворят тази велика глупост.Сега ще разберат какво значи да те храни американец и еврогеец.Ха честита ви"демокрация".До максимум една година ще заквичите като бити ***.Ама тогава ще ви пратим арменския поп да му се оплаквате.

48

клоуни и клоунада

преди 10 години

кво да казваме от 80 поста 20 са на странжата и 10 на радославов ама иначе други били троловетеимате си мнение ваше е -но аиде не проглушаваите ушите на околнитетова някакси е просташко

47

KGB

преди 10 години

Смерть украинских мятежников.

46

Колев

преди 10 години

До СТРАНЖАТАВиждал си Русия само на картинка

45

Волк

преди 10 години

Всичко е казано ясно и точно в изявлението на Кремъл - няма да бъде пренебрегнато искането за помощ. Русия не оставя своите. Русия ще отстоява своето и жална им майка на всички ***, които си въобразяват, че могат безнаказано да посягат на руснаците и руската собственост. Путин ще им покаже кон боб яде ли и охлювите могат ли да плуват кроул. Своих не бросаем!

44

Георги

преди 10 години

Русия, трябва да наложи ред и с цената на всичко върху Империята на злото. Запада изяжда културата и ценностите на всяка страна, деморализира хората и ги унищожава.Който пише против Русия и братята славяни- православни християни е долен предател и ***.

43

Анонимен

преди 10 години

До СТРАНДЖАТА, а американците кой ги обича?

42

Анонимен

преди 10 години

Въпросът е кой *** и с чии пари плати за териториалното разширение на Русия?Май Европейският данъкоплатец пак ще се озорва заради недомислени политически авантюри .Украйнците ще мизерстват, Европейците ще плащат. Къде е файдата от цялата тази гимнастика?

41

Авитохол

преди 10 години

До 66Антонов си остава все още най големия самолет в света. Как мислите при Украйна в ЕС и НАТО дали ще могат да си продават военната продукция, която вкарва милиарди в хазната им, или ще станат като нащи заводи да "фалират"?

40

Анонимен

преди 10 години

След ГОЛОДОМОР-а на Сталин украинците искат да опитат как се гладува в Европа.

39

До анонимен 36

преди 10 години

И откъде го знаеш това, умничето на мама2 Защото аз съм поживял доста време там и не го забелязах. Разбира се, крастави магарета има навсякъде. По времето на СССР Украйна беше високоразвита страна. Индустрия - самолети, бюрото на Антонов, самолетни двигатели - Мотор Сич в Запорожье. Колко страни произвеждат самолети и колко - самолетни двигатели? Повярвай ми - да направиш такова изделие не е като да направиш мотор за BMW - на три порядъка по-трудно е! ХТЗ - трактори и друга селск

38

Референдум

преди 10 години

Референдум о статусе автономии пройдет в Крыму 30 марта. Об этом новый премьер республики Сергей Аксенов заявил в субботу, в ходе первого заседания совета министров Крыма в новом составе,

37

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПреди да коментираме митичните "бандеровци" не забравяйте че около 8 000 000 украинци насилствено са уморени от гладс пр ГОЛОДОМОР, който им организират хората на Сталин през 30-те години на миналия век.Насилствено извземат цялата селскостопанска продукция и обричат цяла Украина на гладна зима, макар че голяма част от извзетото зърно изгнива по съветските складове !

36

тънат в нищета

преди 10 години

За каква нищета си говорим бе СТРАНДЖА. Ние сме 100 пъти по-бедни от руснаците. В Новосибирск(не Москва и Санкт Петербург), домашна помощница взема 700-800 Евро на месец. Това в България инжинер не го взема....

35

Анонимен

преди 10 години

Каква е тази Стара Велика България? Абе, смешници, защо не си мърдате сивото вещество? Ставаре за смях, като гърците и тяхната Древна Елада, с която нямат нищо общо!

34

ДЯДО ЙОЦО

преди 10 години

Боже господи,дали ще доживея да видя свободата.

33

Хаха

преди 10 години

До АнонименТи изобщо чел ли си история бе *** ? Но щом имаш жълта книжка ти е простено!