223

хм

преди 10 години

Българските управляващи са забранили да не влизат бг журналисти.Пак повтарям, ходил съм в джамии в Турция. Християнин съм. Никой в Турция не ми е забранил да влизам в джамия.

222

До 28 Помак

преди 10 години

До ПомакЛъжеш ***! Ходил съм по екскурзии в Турция. Влизал съм в джамии къде ли не. Стоял съм в джамиите, колкото си искам. Никой не ме е питал дали съм мюсюлманин. Никой не ме е питал кой съм и дали съм се измил. Пък и в техните джамии има чешмички и фонтанчета и който иска си мие ръцете.

221

румбо

преди 10 години

Доиде да си нагледа Тракииския вилает,поганеца!Вместо да търсим начин да елиминираме турската заплаха,гледаме как да се наведем,да ги улесним максимално.Много са нагли тия!

220

Анонимен

преди 10 години

Този външен министър прилича на магаре !!!!

219

9667

преди 10 години

До Паисий ХилендарскиТцъ, не ги сакаме! Да ги взимат македонците, че да се научат и те горките как да си измислят велика история! Налей тъка, FBI, чедо джиздаво от коляното на великия българин Александър Македонски ... упсссс .... Александър Булгарашки! ;-)

218

муспи

преди 10 години

Един пише че утре може и част от стравата ни да поискат. Точно за това се точат. Само че не част, а югоисточна България - Родопите, Тракия от Пловдив до морето, от Обзор до границата включително Бургас и Странджа. Също така имат претенции за райони в североисточна - Шумен, Разград, и наоколо. И на това гледат като начало, плановете им са да възтановят вилаетите.

217

Анонимен

преди 10 години

До това ни доведе славната тройна коалиция с водещата позиция на ДПС. Сега в парламента ги крепи и "народния трибун" Бареков. Аман от такива популисти, дето само се опитват да се докопат до властта, за да узаконят кражбите си и тези на благодетелите си. Да не мислите, че тези олигарси ги е еня кой какво ще вземе. Те вече са граждани на света. Нали си спомняте жалбите на един от тях, който чак в Сингапур замина да си скрие децата, че уж му заплашваха живота. А къде да избягаме ние.

216

FBI

преди 10 години

Тапите Mакедонци твърдят че Александар Македонски е Македонец а не Българин както пише в История на България , означава че България като държава я нема

215

ГЕРБ=БСП

преди 10 години

Искам само да напомня на горзните ГЕРБерасти с наднормено тегло във форума, че именно ГРОБ подкрепи декларацията на мангуса Костов за възродителния процес!Да ви *** в нещастнтие *** тикви, да ви се родят грозни, ***, но нахални деца, като самите вас!

214

do:kamenarche

преди 10 години

Kogato Todor Jivkov varne kradenite 7 miliona togava 6te varnat Gjamiara , demek ot umrql pismo

213

Паисий Хилендарски

преди 10 години

Няма да е зле балканската *** да се подели между турците и македонците.

212

kamenarche

преди 10 години

Тумбул джамия в Шумен, да се върне на държавата, защото е строена с краден материал от дворците в Плиска и Преслав - собственост на Българската държава

211

Върховният съд

преди 10 години

Главната прокуратура започва срещу Тодор Живков 5 дела.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода и да върне на държавата 7 млн. лева. През януари 1994 г. присъдата е потвърдена. На 9 февруари 1996 г. общото събрание на наказателните колегии отменя присъдата му.

210

дo: 243

преди 10 години

Какъв е проблема с тоа репортаж , а Тодор Живков кога ще върне откраднатите 7 милиона на Държавата , от умрял писмо

209

varg

преди 10 години

Бръкнете в youtube и напишете Турският външен министър Давутоглу в Шумен и ще видите 18 минутен репортаж.

208

ОМРАЗА в България

преди 10 години

Кой донесе ОМРАЗА в България , сигурно Руснаците през 1878 или те местните са си просто такива

207

анонимен

преди 10 години

Посочете ми една държава в Европа, в която се вършат такива безобразия? Какви имоти си искат? Утре може и част от страната ни да кажат, че е тяхна и да си я поискат. Я да си траят, че май идва време да яхнем метлата!!!!!!!!!!!!1

206

Анонимен

преди 10 години

Тез тримцата, нещо много гейски физиономии имат, пък и как блажено и срамежливо поглеждат от джама.......

205

Патриот

преди 10 години

Вятър ечи, Балкан стене,сам юнак на коняс тръба зове свойте братя:всички на оръжие! Дойде време, ставайте,от сън се събуждайте,доста робство и тиранство,всички на оръжие! Който носи мъжко сърцеи българско име,да препаше тънка сабя,знаме да развие!

204

ъъъ

преди 10 години

Ердоган май нещо бил крал ,но излязла една флашка и цяла Турция е настръхна.Какъв е изхода за Ердоган?Какво направи Бил клинтън като американците научиха какво са правили неговата пура и Моника Люински зад гърба му?Откъсна Косово от Сърбия за да не се занимават медиите с него.Какво ли ще иска Ердоган да откъсне от България или е пратил Давутоглу с любезното съдействие на Вагинен на място а преценят кои хидропроекти на доган с прилежащата им земя да им предоставим.