8

Анонимен

преди 10 години

Всяко нахалство има граници, само това на ДПС - не. Защо да се пъчат, нали медиите на Пеевски им подсигуриха и Бареков. Когато тройната коалиция се укрепи от всички страни, с чудовищни манипулации ще продължат да доубиват демокрацията, която макар и фасадна тук-там се усещаше. Няма да се излагат тотално пред Европа, я. Въпросът, който ги вълнува е как да гласуват по-малко хора, без да се стигне санитарния минимум, за да няма пълна излагация пред външния свят. Пълен резил.

7

Анонимен

преди 10 години

Mestan I dps da mi qdat hyq

6

Анонимен

преди 10 години

Не съм срещу българския мохамеданин,а срещу олигархичната и долна партия ДПС в която са само агенти и крадци

5

Човек

преди 10 години

На изборите да бъдем единни и веднъж за винаги да изгоним от политиката тази смрад ДПС с всички лъжливи и гадни агенти от ДС.България има избор,българите да направят своя избор

4

Анонимен

преди 10 години

Движение за права и свободи, А?? Защо не съм видял една жена в редиците ви ??? Може би тази мюсюлманска партия типично за манталитета си дискриминира жените. Ама де да знам. Може и да са сексуални навици. Харемо, Харемо, ДПС-то е големо. Их, Местане, голям хитрец се оказа.

3

Анонимен

преди 10 години

На последните избори ДПС събра едва 400 000 гласа барабар с купените *** гласове от Врачанско и Монтанско.Сега на какво разчита агент Павел не знам.Според мен трябва да има висока избирателна активност,за да може ДПС и БСП да не вземат голям процент.Също така трябва да се подрежат крилете на Догановия проект Бареков като не гласуваме за него.Помислете,защо трябва да пращате някой хора на хранилка в Брюксел.

2

Не може да се отрече

преди 10 години

Този НАКАРА Станишев да го целува изодзаде.И Станишев го целуна и облиза.

1

Анонимен

преди 10 години

"Кандидатите: познавачи на Европа, не задължително членове на ДПС."На местан му трябват познавачи на европата, за да може да набие и родната си туркия в еврейския съюз.