17

beni

преди 10 години

Koe e novoto tuk?!

16

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че БСП ще прекратят всички дела срещу своите хора.

15

ddt

преди 10 години

Не е ген.Вранчев а Врачев и е от Копривщица.Биляна няма общо с него..

14

Анонимен

преди 10 години

Създаденият от ГЕРБ съд го набута до сливиците на Цоко.... ЦИРК БЪЛГАРИЯ....

13

"нормално"

преди 10 години

Нормално и очаквано за страната ни.Докато не се стигне до кръвопролития у нас никой от нищо няма да има страх.Докато не бъдат разтреляни или *** по стълбовете няколко политици и мафиоти страната няма да има никакви шансове за оправия.На много хора ще им се види прекалено крайно,но замислете се има ли реално от какво да се страхуват политици и разните там други престъпни елементи?Страх от закона у нас няма тъй като закона и прилагащите го са гнили от вътре така че остават само крайните мерки

12

Анонимен

преди 10 години

Тази съдийка Вранчева,има ли нещо общо с червения изверг психопат убиец ген Вранчев ???

11

Анонимен

преди 10 години

Следващите - братя Галеви, и те ще се окажат света вода ненапита... Гласувайте за БКП, гласувайте...

10

Гочо

преди 10 години

И сега започва голямото" разчистване" на сметки.Турчина Алексей Петров и Доган са отмъстителни.Тежко на тази дуржава,с такава продажна прокуратура.

9

Анонимен

преди 10 години

Супер,в понеделник на 3-ти март си пристигат братя Галеви !! В 11 часа на аерогарата ще бъдат лично посрещнати от Мая Манолова!! Сергей Станишев се е срещнал с адвоката им в Рим и му обещал благоденствие и просперитет за братята.Даже се спряга,единия да стане шев на НСО!!! Честито на тъпите българи!!

8

Анонимен

преди 10 години

Нима, каква изненада. Тази девствена и непорочна тинейджърка Ал. П е невинна! Винаги съм го знаел и не съм и допускал, че честният и неподкупен български съд, ще я смъмри дори.

7

Анонимен

преди 10 години

Оппппппаааааа...Още 2010-та година Сашо Диков казваше, че делотое една простотия измислена от Тиквата, Цецко *** и сие, но малцина му повярваха. Сега колкото и голям мафиот да е Трактора задължително трябва да осъди държавата!Т'ва искам, за да се разбере наистина от бг народа ,че разни мутри като Тиквата не могат без доказателства да набеждават опонентите си. Държавата България не е плоадка за лични интереси, Тикво скапана умряла. Разбрахте ли какъв *** сме имали за премиер?!

6

Денислав

преди 10 години

Комунизъм в действие - престъпниците трябва да са на свобода и да безчинстват, за да може с политиците да доограбят България.

5

info

преди 10 години

delikatno vece mnogo godini i monitoring.zialata sadebna i politiceska sistema e za ubivane.nito edin darjaven element ne e osaden,mafia na svoboda,ubiizi na patistata sasto-primer stavinskiniama nikade po sveta takava darjava.

4

Gi

преди 10 години

А нима някой се е съмнявал , че такъв ще бъде края :))))) ХАХАХАХАХАХ

3

1243

преди 10 години

От днес България официално се завърна в 1993-та година. Ние сме единствената държава, която притежава технология за връщане назад във времето. Премиер отново е Любен Беров, бандитизма и икономическите групировки властват над страната. Имаме едно марионетно правителство, което ще вкара България в такава пропаст в която никога не е била.

2

pp

преди 10 години

И това ли е гарантирано от ГЕРБ?

1

NoLogo

преди 10 години

Учудени няма!При комунистите е така ......