14

Анонимен

преди 10 години

М да Валутен борд, но първо и задължително усложие е да ги минат през една ХИПЕРИНФЛАЦИЯ (ако не са вече в нея) защото след това са най лесната плячка и задължително политика на ниски доходи (умишлена). ДА са живи и здрави следващите Евро роби с промити мозъци. По нас да бяхте видяли как го играем този филм и не се знае кога ще му края или може би няма да има такъв:(

13

Чиновник

преди 10 години

Ако народа не беше застанал на губещата страна на ЕС, сега нямаше да си броите стотинките в чужди вериги меагазини, които ви продават отровни ***. И 3 лв. за бензин, нямаше да са ви проблем.

12

да 9

преди 10 години

Ама са от страната на добрите !Я си престави ,че си взел ипотека!Ако е нещо апетитно и банката е мошеническа ,би те прецакала за една пресрочена вноска,но ако си тяхен човек и няма какво да ти вземат срещу дълга ,то не очакваи да те пипат.

11

до 14

преди 10 години

ПО ВРЕМЕТО НА МЕНГЯНА КОСТОВ ИМАШЕ ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ 1997 ЯНУАРИ 1700 СТАНА ДОЛАРА ЗА ЕДНА ВЕЧЕР .ЗАПЛАТА 5-6 ДОЛАРА БЕШЕ .

10

Данке

преди 10 години

България, държавата с най ниски данъци и заплати в ЕС, с едно най ниските нива на държавна задлъжнялост, но въпреки това най-бедната и със загиваща икономика.Това е така, защото всички страни се управляват от ***, само ние и една прибалтийска сме супер умни и сме във валутен борд.Бъдете умни и слушайте Ханке и няма да имате ни икономика, ни държава. .

9

Георги

преди 10 години

До дедо ТашункоТи сериозно ли ?

8

Пеньо Сачмата

преди 10 години

До дедо Ташунко,дедо, когато въведоха валутния борд курса беше 1000 лв за 1 марка, после смениха парите по времето на Костов и махнаха нулите, и 1000 лв станаха 1 лв. Май не си спомняш много добре това време а :)

7

кхфй

преди 10 години

България и икономиката я разрушихте вие англо-саксонски масонски изверги.И НИ НАБУХАХТЕ ВАЛУТЕН БОРД И ГЛАД И НИКАКВО ПРОИЗВОДСТВО САМО ВНОС КУЧЕТА УМРЕТЕ МЪЧИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

6

дедо Ташунко

преди 10 години

Един лев за една немска марка, не 1000 лв. за 1 марка. Пишете глупости, които вече не ни правят пичатление, толкова успяхте да ни продухата тиквите. Някой непрекъсната се мъчи да ни стабилизира и работите все повече се у.ират.

5

до 8

преди 10 години

Добре

4

макето

преди 10 години

Е те такъв валутен специалист да ми падне на мушката ехеееееееее мечти

3

до #2

преди 10 години

Не бе втори, заради вълната, не заради ембаргото на САЩ към Ирак и Войната в Персийския залив. Егати въображението имат червените ви главатари.

2

Анонимен

преди 10 години

"Когато комунизмът в България неизбежно и най-накрая се срути, икономиката на страната изглеждаше безнадежднa, пише проф. Ханке.Тя бе изостанала най-много от всички комунистически страни, включително и от Украйна. Всъщност през 1990 г. България обяви невъзможност да плаща дълговите си задължения."Айде да не бъдете двулични от Европата и Хамериката. По-старите от нас ощепомнят, че не можеше държавата ни да погаси тези дългове, заради ембаргото на САЩ към Ирак и Войната в Персийския залив.

1

Анонимен

преди 10 години

Ако някой друг беше организира кампанията, можеше и да се разпиша.Но да обслужвам Мутрите от ГРОБ и президентът им мишка, мерси - без мен.