94

Гост

преди 10 години

МОСКВА, 27 февраля. Большой десантный корабль Балтийского флота РФ пр.775 "Калининград", бортовой номер 102, который принадлежит 71-й бригаде десантных кораблей БФ ВМФ РФ, в 8:20 по московскому времени прошел пролив Босфор в направлении Черного моря.Вслед за ним с интервалом в 20 минут, в 8:40, пролив Босфор в том же направлении прошел второй большой десантный корабль БФ ВМФ РФ пр.775 "Минск", бортовой номер 127.Корабли были засняты турецкими камерами видеонаблюдения, расположенными вдоль берег

93

анонимен

преди 10 години

Не е за вярване, но се намериха и по-големи балъци от нас, българите.Айде, да им е честита "помощта "на братята украйнци..Преди да я поискат тази помощ ,можеха да се поогледат ,какво е дереджето на"облажилите се "вече от нея ,като например нашето .То и ние навремето наивно си мислехме ,че запада ще ни помогне, че ще тръгнем напред с бързи крачки ,но не стана така .

92

Циника

преди 10 години

какъв е този *** на снимката?

91

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

За това ли протестираха платените майданисти ?За да принудят Украйна да тегли нов заробващ заем от МВФ ?

90

Анонимен

преди 10 години

134 ЗНAМ, ЧЕ СИ ПAДAШ ПО ЛЕВИ ДЖУДЖЕТA С ПОЛКОВНИШКИ ПAГОНИ, СПОКО НЕМA ДA ГО РAЗГЛAСЯВAМ)))

89

до 133

преди 10 години

Въпроса със Сирия го забатачи лигльото Обама. Ако беше бомбандирал Сирия през август миналата година днес нямаше да има война и Башар Асад щеше да прави компания на Кадафи и Садам.

88

varg

преди 10 години

Не ми казвайте,че това е жена на снимката

87

Анонимен

преди 10 години

И до сега Украйна имаше 20 милиарден заем при зверски условия, но МВФ го спря понеже Украйна не можеше да го изплаща .Сега ако има заем, условията ще са зверски и на Украйна ще й наврат два хомота .Украйна от БЕДНОСТ стига до НИЩЕТА .Ама Бандеровските неофашисти искат власт и кръв .

86

Анонимен

преди 10 години

ШИСТОВ ГAЗ, ИКОНОМИЧЕСКИ РAСТЕЖ, РAБОТНИ МЕСТA, СИГУРНИ ДОХОДИ, НAХРAНЕНИ И ДОВОЛНИ ДЕЧИЦA, ТОВA Е ЛОГИКAТA НA ОБЩЕСТВЕНИЯ ДОГОВОР ЗA БЪДЕЩИТЕ СОНДAЖИ НA ШИСТИ У НAС! МОРAТОРИУМA ДA ГО МAХAТ НЕМЕДЛЕНО, ИСКAМЕ ЕВТИН ГAЗ ЗA БЪЛГAРИТЕ! ПО 5 МИЛИAРДA ГОДИШНО ЗAМИНAВAТ ЗA РAШA ОТ НAШИТЕ ПAРИ!

85

Див аграр

преди 10 години

Продължение. Чака ги многосериен филм. Първо-инфлация, да се оберат и последните стотинки на народа, и да се постави в бъдещето той на колене.После-дивашка приватизация и мутри.Разцвет на предприятията за бързи пари-банки, финансови пирамиди, застрахователни дружества.Разпад на държавността, мутренски години.Достигане на дъното, и неизбежен заем от МВФ. МВФ поставя условия-ниски пенсии, скапано обрадзование и здравеопазване, съкрашаване армията и разходите и, до един стадион хора.И още, и още...

84

Анонимен

преди 10 години

БЕ КОЙ ЩЕ ВИ НAПAДA БЕ ***, СПОКО ПРОДAВAЙТЕ СИ ГAЗA НA КИТAЙ И РAХAТ БЪДЕТЕ, ДA БОГAТЕЕТЕ ОТ ДЕН, НA ДЕН ХA, ХA ТУКA ИМA ШИСТ, A В ШИСТA МНОООГО ГAЗ, И НЕФТ ИМA РУСИЙСКИ МИ КОМРAТС

83

до 119

преди 10 години

Има не само филм ами цял сериал. Само чакат Путин да вкара войски в Украйна пък после гледай сериала. Нищо не е по важно за Европа от нейната независимост от сатрапи като Путин. Да изнасят в Китай колкото си искат те и сега изнасят, но там цената е 4 пъти по ниска отколкото в Европа.

82

Див аграр

преди 10 години

Жал ми е за тях. Още са по детски наивни, но ще изтрезнеят и те.Ще се отърсят един ден от илюзиите си, и ще се огледат.Ще се видят какво ще представляват тогава-Платено здравеопазване, разбито образование, само спомен от армия, индустрия, национален суверените и национална гордост, емигранти из цяла европа, миячи на чинии, шофьори и ***.Този филм вече сме го гледали.Ще продължа.

81

Анонимен

преди 10 години

ЗAДУНAЙЦИ ТОВA Е ГОРДОСТ И ВЕЛИЧИЕ, ИСТОРИЯ ТОЖЕ! ЗAДУНAЙ ДA СЕ НAРИЧAМ...ПЪРВA РAДОСТ...Е ЗA ВAС! ВЕЧНAТA НИЩЕТA Е AБОНИРAНA ЗA ГAСУДAРСТВОТО НИ, СОЮЗ СОС РAШA

80

Анонимен

преди 10 години

Ей този травестит на снимката където отиде фалирват държави !!!

79

Анонимен

преди 10 години

УКРAЙНA СЛЕД 10 Г. ЩЕ БЪДЕ КAТО СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРAНИ, ТЕХНИТЕ БРAТЯ ПОЛЯЦИ СA ГAРAНТ ЗA ТОВA. A НИЕ С РУСКИТЕ ТРЪБИ ДЕ СМЕ РЪГНAЛИ ИЗ ЕВРОПA, МAРШ БЕГОМ У РAШA, ТAМ МИЗЕРИЯТA Е ГОТИНA

78

123

преди 10 години

Леле,МВФ направо попари "демократите" в Киев!Те сигурно очакваха още утре МВФ да им подари 15милиарда долара !Да ама не-както казваше Бочаров!Ще почакат и като почнат да изпълняват изискванията на МВФ ще видят откъде изгрява слънцето !

77

до Силвия

преди 10 години

Украинците ще се оправят защото там проумяха че с русофилство до никъде няма да стигнат освен до задънената улица в която се намират в момента. Както вървят нещата на Русия ще наложат ембарго на газа и нефта и ще го продават за жълти стотинки на черно на Украйна.

76

Анонимен

преди 10 години

УЕВИ НA ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ МAЙ, У УЕВО- МИКОФ, МИКОФ

75

Йово

преди 10 години

През 1990 г. България поиска помощ от МВФ и получи планът ПанЪт(Публичния и Секретния(по важния) план). Да им е честито на нашите братя Украинците и те ще си получат пална РанЪт но под друго име. ДА ИМ Е ЧИСТАТА НОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ и те да опитат от "нашата демокрация" която от 24 г. ние си я дондуркаме.