121

щирлиц

преди 10 години

Що за мутанти изплуват от мътните води на "демократичните"революции?!Гьобелс,Кондолиза и Паси в едно тяло...

120

НАПРЕД РУСИЯ!

преди 10 години

Смачкай тия ЕВРОГЕЙОВЕ и ЕВРОФАШИСТИ! С ТЕБ СМЕ!

119

Анонимен

преди 10 години

"На границата сме на политическия и икономическия колапс" - няма страшно, американците ще ви помогнат с благи думи, че Мечтата на украинеца "да притежава собствен бизнес, да бъде свободен в потребителския си избор и да се придвижва свободно зад граница" е вече реалност.

118

25 г ТЕРОР

преди 10 години

СТИГАТ. Искаме да живеем като нормални хора, а не само като електорат, *** турски сериали и релити шоу по телевизията. Искаме достойна работа, а не като слуги на пияни англичани на морето и гурбет зад граница да берем портокали в гръцки ферми

117

Премир, премиер

преди 10 години

Колко да е премиер. Най-много 2 седмици

116

*** като отвори крепостната порта за врага, първата му работа после е да пусне МВФ да опустоши. Там, където сега отива Украйна Унгария от там се връща. Те си изплатиха дълговете към МВФ и ги наритаха от Унгария. Благодарение на Виктор Орбан.

115

Анонимен

преди 10 години

Ами да - когото посочи УСА-то, той стана...Правете си изводи.

114

Анонимен

преди 10 години

Това новина ли е???Зам държавният секретар на САЩ ви каза още преди един месец КОЙ,КОЙ,КОЙ ще е новиятдиктатор в Украйна.Така се назначава ГУБЕРНАТОР на Провинция.Точно както назначиха Боко-*** в Бг.А иначе на този главата му е като ***!Ясен ми от сега.

113

Наполеон

преди 10 години

На снимката виждате братовчеда на Станишев....евреин до евреин!Честито на Украйна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

112

Вагнер

преди 10 години

Евреите поеха властта в Украйна,след поредния преврат и сега се самоназначиха на държавни постове!Мир на праха на Украйна!

111

Гост

преди 10 години

Опа! А къде е г-жа Тимошенко??? Върна си го на Янукович и си плю на инвалидната количка? Правилно, така правят истинските патриоти.

110

RT

преди 10 години

Както знаем събитията в Украйна и дирижирания преврат-неотроцкистка революция,нямат нищо общо с грижа за народа им,макар,че несъмнено има честни хора,с добри намерения,които искат да спрат корупцията и живеят добре,което разбира се няма как да стане като вземат заем от МФВ,за което свидетелства една Гърция и други и изпълняват нарежданията на"специални групи".Чудно по чий съвет революционерите станали държавници предложиха и се гласува закон за забрана на руския език като втори официален език

109

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА

108

до Гущер!

преди 10 години

Природен интелект просто 2000 единици по всички скали!Много си се препекъл на слънце и ти е завряло мозъчето.Да те светна ,че руснаците са собственици на повечето ваканционни и луксозни имоти по цял свят!Не само ,че купуват с количество ,но и всички гледат как да им целуват ...те!Турците имат ли нещо извън тея курорти ,че доколкото знам при тях курорта е обграден от кирпичени села!

107

Анонимен

преди 10 години

ХA, ХA, ХA СЪЮЗ БЕЛAРУС, РУСИЯ И... МОЛДОВA, КОЯТО Е ВЛAШКA ПО ЕТНОС. НЕНОРМAЛНИ СТЕ И ОТЧAЯНИ, A ЗAЩО? КAКВО ТОЛКОВA Е СТAНAЛО?

106

Анонимен

преди 10 години

до 101 AAA НЕ ТAКA МОМЕ, НЕ ТAКA, ИМA СИ ПОГОВОРКA ЗA ТAЗИ СИТУAЦИЯ..- КРAДЕЦA ВИКA, ЛИ ВИКA ДРЪЖТЕ КРAДЕЦA! ТЪКМО ТИ ЛИ СИ СЕДНAЛ ДA ОПЯВAШ, ЧЕ НA ДРУГИТЕ ИМ ПЛAЩAЛИ...ЩЕ ТИ ДЪРПAТ УШИТЕ РУБЛAДЖИИТЕ, ЧЕ ЗAЧЕПКВAШ ТОВA ВЪПРОСЧЕ))) ХAЙДЕ СПОКО МЕН!

105

Анонимен

преди 10 години

Парламентът на Крим се обяви за референдум. На него трябва да бъде решено бъдещето на автономиятаМирът и спокойствието в Крим бяха поставени под заплаха в резултат на противоконституционното завземане на властта в Украйна от радикални националисти с подкрепата на банди, заяви прессекретарят на председателя на кримската Върховна Рада Оксана Корнийчук.

104

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 89 ***,аз като тебе няма да представям желаното за действително,а ще говоря с факти ,а те са ,че днес парламента на Крим взе решение да се проведе референдум за отделяне на Крим от Украйна ,вчера тия гейове от Майдана опитаха да използват кримските татари срещу руското население на Крим,но след посещение на делегация от Татарстан ,кримските татари се оттеглиха и вече подкрепят отделянето на Крим от Украйна ,това са фактоте,а не твойте розави евреогейски мечти.

103

Анонимен

преди 10 години

Военен съюз на Русия, Молдова и Беларус ще обкръжи и размаже Киев.

102

Анонимен

преди 10 години

Всички забравяте ,че Украйна беше голяма контра на Русия!Дори се сдуши с нато и беше в съюзни отношения!Е какво стана накрая същата история като с Грузия.Приластена и изоставена!Путин ,не им плащаи дълговете на тея неблагодарници ,остави ги да си мизерстват ,те сами ще се върнат като поумнеят!