128

Анонимен

преди 10 години

Защо трябва да имаш кола? Колко са годишните разходи за една кола? Само поддръжка и данъци (винетки, застраховки, ала-бала) са не по-малко от 1000 лв/година дори и за 15 годишен голф. А инвестицията в колата? Да кажем по 500 г на година. Значи станаха 1500 лв/г ей така, без горивото. Паркинг? Колко автобусни билета и таксита са това (2000-2500 лв на година)?

127

От 135 до Андрешко

преди 10 години

Андрешко с минуса!Това ,че ти не си достатъчно умен ,но си избрал да караш по-маркова кола и са те прецакали с грешния волан си е общ проблем!Ти си опасен за себе си ,но и за мен!Предполагам интелигентноста ви е под 60 пункта ,самата логика да караш от страната на пътника и да го извършваш съзнателно за мен е сериозна психическа травма.Та малки по размер мозъчета ,не сгрях как се изпреварва,как не се заслепява насрещния и как си държите лостовете. Обратни ,Андрешковци!

126

Анонимен

преди 10 години

Самия спор колко е ненормално да държиш лоста с лява ръка и това да го правиш съзнателно е излишен!За съжеление сиромасите са живи дяволи!А като чета "умниците" дето разсъждават как се кара от обратната страна и не само ,че настръхвам ,но се чудя БАХ Ганъо толкова ли диво и комплексирано създание е станал!Я умници държащи лоста с лявата ,ме светнете как точно се показвате да изпреварвате на междуградски път!1 Имате навигатор подаващ сигнал.2 Показвате се с половин автомобил

125

Анонимен

преди 10 години

Статията е глупости на търкалета. Откликнали били само застрахователите за колите с десен волан. Ами много ясно щом ще лапат повече пари ще откликнат и още как. За 20 000лв. може да си вземеш нова кола и няма да ги дадеш за стара, автора не е в час или е платен. Автокъщите свалили печалбата до 800лв. и нямало вече на къде. Че малко ли е 800лв. бе, при положение че не поемаш никаква гаранция? Групости на търкалета писани от ***.

124

Анонимен

преди 10 години

Десния волан е опасен!Ако не знаете за да караш с десен ,трябва да направиш корекции в конструкцията на автомобила ,но КАТ де са чували за това!Примерно осветяемостта на фаровете е различна и има опасност от заслепяване ,а тук дори не говорим за транзитно преминаващи ,а за регистрирани коли преминали годишен преглед.Мен ако фара ми е гъозест и гледа настрани ми се репчат ,а онзи със прожектора снимащ ти в очите даже не им е и хрумнало ,че е опасно!

123

Митко

преди 10 години

Абе глупости, масово се купували коли за 20 000 лева, я само вижте какви коли се предлагат по автокъщите!

122

emil.popov.35

преди 10 години

Кои са толкова тия нашенци, които до преди пет години купуваха коли за 2000, сега налетяха на тия за 20000??? И то след най-гадната криза, налетяла страната ни, а и света. Нещо никак не се връзва. Това, че преди години нищо не се купуваше, а сега на много хора им писна да се "стискат" и взимат кредити, за да се "поглезят" малко е друг въпрос. Но това въобще не е масовия случай, касае се за много под 5% от хората...

121

Анонимен

преди 10 години

Явно аз съм македонец, защото нямам повече от 5000 за кола!

120

ицо

преди 10 години

Тази статия малко ми прилича на така актуалните статистики напоследък за ръст на търсенето на имоти(глад вика има за лукс имотите)...Та тука сега и с колите втора ръка така,давайте,купувайте че не останаха.На кой ги разтягат тия локуми не мие много ясно...Да имаш 10-20 000 лв за автомобил и да отидеш на Горубляне да си вземеш един "запазен",то това говори че или си луд или си ***.

119

Задача

преди 10 години

При заплата 500-600 лева месечно, нова или стара кола ще търси българинът? Подсказвам: Може и никаква.

118

kokalala

преди 10 години

Да да ни сме патки и вярваме на изминалите километри които показват колите в автокъщите.

117

Анонимен

преди 10 години

Автомобилите с десен волан трябва да се забранят или да са с двойно по скъпи застраховки!

116

iwan

преди 10 години

samo s toaletna hartia VTORA-RUKA NE STE SAPO$NALI BISNES,

115

Анонимен

преди 10 години

Небивалици. Едва ли не английският пазар на коли зависи от продажбата им в Бг....хаха. Повечето хора в UK не знаят нищо за бг въoбще. И да не би в Англия да има забрана за движение на автомобили с ляв волан, че да се иска същото в бг за тези с десен. Аспухът духал отдясно, а на колите без катализатор има ли значение накъде духа въобще?!?!?!

114

Xaxaxaxaxa

преди 10 години

Kakvo si murmorite tuk vaobshte. Pri fakt, 4e danuka na stara pushlqvka e po-nisuk ot nova kola s niski emisii. Seshtate li se koe e "SVETA" i kude ste vie :)

113

Чип-тунинг

преди 10 години

Карам GOLF || с ляв волан и пернишки тунинг и всичко живо ме заглежда когато подмина с *** газ и музиката до дупка

112

Анонимен

преди 10 години

Забелязал съм, че в по бедните градове се карат или много евтини коли или скъпи мерцедеси, бмв и ауди :). Нали сме големи баровци и тарикати всички :)). Разумните хора си купуват тойота, опел, хонда :). Най са ми смешни разни далавераджий, сложат тъмните очила, бмв-то, затъмнените стъкла и лошия поглед. Такива са ни идеалите - чалгаджийски. Като излезем из европа ни се смеят на всякъде. Ама малко по малко и ние ще се наместим. Тъпотоята не се толерира по принцип

111

Демокрацията

преди 10 години

Демокрацията не донесе собствен бизнес за всеки българин, но донесе собствен раждилник от европа.

110

tarikat

преди 10 години

Както колегата по-долу имах възможност преди 2 години. За 15 500 си взех Ц класа 2005г. внос от Италия и не съжалявам. До сега само консумативи и дреболии, най-лошото беше носач, но това заради БГ пътищата. Дизел - 7,5 зимата градско, 6,0 извънградско, а лятото 6,5 в града и 4,3 - 5 извън града. И да, по-добре мерцедес с всички екстри и качество на тогава 7г ,отколкото френски или румънски нов пластмасов ***, който след 5 години се разпада.

109

георги

преди 10 години

Аз от 3год карам коли с десен волан. Опасно е понякога, ама никой не споменава че на тези коли километрите са винаги реални и не са разкрасявани от нашите майстори. Разликата в цената наистина не е голяма, но поне взимаш запазена кола