32

до татето

преди 10 години

Мойто момче, теб не те чакат там да ти изсипят 1 млн $. Трябва им евтина работна ръка, ако може без пари. А тия клишета за Северна Корея ги остави... Това са само приказки ала-бала.

31

Анти-ционист

преди 10 години

Предлагам на всички евро-гейзери и американофили незабавно да си събират чукалата и марш, ваш'та мамицата за САЩ, или където желаете.

30

Анонимен

преди 10 години

*** да не си мислят ,че и тука могат да правят безобразия,за бандитизъм и предателство към Майка България смърт.

29

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВНИМАНИЕ - ТОЗИ Е *** !!!

28

Анонимен

преди 10 години

До до татетоВие сте *** бе пич :) Не можете ли да видите,че демократичните страни са 10 пъти по-напред от Русия... или вие искате да живеете в прозрачност и да ви лъжат цял живот.. еми аз не искам - затва се изнасяй за Сибир или Северна Корея, *** - да работиш в некоя мина

27

до 24

преди 10 години

Така е защото няма по големи престъпници от путинистите в униформи. Няма никакъв двоен стандарт. Путиниста особено в униформа е по вреден от бурсук и затова трябва да бъде унищожаван незабавно.

26

цеко

преди 10 години

Какви протестиращи са това, с каски с противогази с щитове с оръжие с гранати и коктейли с снайпери по покривите. Това са платени хора да предизвикват властта и всяват смут и безредици.Украйна е пълна с неонацисти, по времето на ВСВ посрещаха германските войски с хляб и сол и цветя.Янукович трябваше още в началото да удари по масата. А пишештите в форума чийто мнение се различава от тяхното да се наричат комунисти е просто смешно.

25

Анонимен

преди 10 години

"Над 500 служители на правоохранителните органи са потърсили медицинска помощ от избухването на масовите безредици в Киев във вторник. 108 от тях са с огнестрелни рани. 63 са в тежко състояние. 10 украински милиционери загинаха при сблъсъците в Киев във вторник."

24

Анонимен

преди 10 години

Ба* тези двойни стандарти!Ако е бандит с гранатомет той е "Протестиращ" ако е срещу бивша соц власт!Ако е *** с прашка той е "терорист" ако е срещу западна демокрация!нещо май ги не разбирам нещата!

23

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Янукович е едър мъж, но страхлив. Ако това се случваше в Русия дребничкият Путин щеше да ги смаже тия протестъри на втория ден.Затова Русия ще върви напред и нагоре, а Украйна ще се лута като изгубено дете между Москва и Брюксел.И дайте да се разберем !Стрелбата срещу полицаи е престъпление навсякъде по света !!! Няма кауза, която да извинява това престъпление.В този ред на мисли протестърите в Киев отдавна преминаха всякакви граници и нормалните хора вече не ги подкрепят.

22

до номер.2

преди 10 години

Ей,*** да не те стържа от асфалта, ***.

21

до татето

преди 10 години

Ама и ти ли се имаш за интелигент? То направо за 22 век сме с такива като теб...

20

Анонимен

преди 10 години

Ние достоверността на милиционерските съобщения ги знаем много добре.

19

ХА-ХА-ХА ... !!!

преди 10 години

Когато в САЩ някой стреля по полицай го обявяват за престъпник и терорист.Когато в Украйна стрелят по полицаи ги обявяват за борци за демокрация.Евах ти и двойните стандарти на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !

18

тате

преди 10 години

До до "бащата"В правата линия съм, брато. :) и не не съм от Анадола от България съм, само дето не съм червен Унуфри като вас, а син, здраво мислещ демократ - гадно ли ви е,че в 21 век не можете да убиете интелигенцията?

17

Анонимен

преди 10 години

Само така украински пичове. Унищожавайте руския башибозук и путинската *** на Боклукович. Само мъртвия комунист е добър комунист.

16

neni4a

преди 10 години

До до neni4a Ади ,але ме натикай ,бе нациска ***,ела бе. Чакам те

15

Анонимен

преди 10 години

червените памперси ... една е утехата, че скоро няма да ви има.колкото до ПутKин и Янукович - скоро ще последват съдбата на Кадафиа вие ще гледате по тв-то и ще рoните старчески сълзи

14

Анонимен

преди 10 години

Imali oshte vqrvashti , che protestirashtite ne sa plateni teroristi ?!? Tova si e mrasna igra na kuche i kotka ! Qnukovich im predlaga nai izgodni usloviq za mir , a te prodaljavat da nastoqvat za grajdanska voina i da strelqt po policai !!! Ami i Indianec da e pak shtego razbere che e taka ! Sashtata igra q ima i v Siriq !!!

13

САЩ ТЕРОРИСТ N 1

преди 10 години

само техни хора са сега на площада в Киев