12

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 14Ти като си толкова запознат кажи на кой свят се намираме. Истината е че това са последиците от комунистическия режим. И тези бивши комунисти сега така наречените бизнесмени чрез олигархични кръгове ограбват народа, а народа все повече и повече гладува. Това е навсякъде включително в БГ.

11

Анонимен

преди 10 години

Само по БТВ, още снощи казаха за 90 убити, ама явно останалите, са умрели при вида на инфантилните им репортажи.

10

Анонимен

преди 10 години

Последните новини са,че още една държава ще последва съдбата,която сполетя България!!Радвай се народе,няма да си сам вече в нещастието!!Ще има и по-зле от нас и ще се отлепим най-после от последното място на всякакви класации!!Да вриш в казана и да дърпаш друг в него да ти прави компания.Пълно щастие за нещастници!!

9

Анонимен

преди 10 години

Ей ***, насрахте се да въртите латерната, комунисти та комунисти, не знаете на кой свят се намирате.

8

Анонимен

преди 10 години

Всички комунисти трябва да бъдат анихилирани! Русофилите в БГ - с тях!

7

7

преди 10 години

А ти пиленсе, какво желаеш, велможата Борисов! Та той също е комунист, само че и мафиот! и ***! с огромно его и ниско чело!

6

Щукар

преди 10 години

Няма по-противни управници от комунистите.Тоя *** Янукович можеше да предотврати кръвопролитията, но не го направи - заради собствената си власт и заради онова, което е взел и обещал на др.Путин.

5

Как да не ги съжалиш

преди 10 години

Как да не ги съжалиш доскоро управляващите в Киев...Голямо бягане, голям страх, та дори и милост от голия брат не се очертава! Ще има и съд, и затвор и саразправи...но..това е ...След тези убийства на 77 човека... ще страдат....

4

kremenaabv

преди 10 години

последните новини са,че части от специалните сили преминават на страната на народа.властите са в паника,военно десантната дивизия е в блиезост до киев,не смеят да я вкарат в града,защото ще премине на страната на хората.много от момчетата са от западна и централна украйна и са за протестиращите.нещата се обръщат както в Румъния,отначало бяха с чаушеско,после преминаха на страната на революцията

3

АТИЛА

преди 10 години

КАВКАЗ ГОРИ, ВОЛГА ДИМИ, ЗАДУНАЙСКИЯ *** СПИ......време е да го събудим.Задунайска Славянска РАЯГледайте и се учете от нашите Кавказки и Киевски Братя Българи как се сваля НЕЗАКОННА 70 годишна Юдо Комунистическа Власт, как и с какво се Хранят МИЛИЦИОНЕРСКИ *** !!!ПАЛЕТЕ ЗАДУНАЙСКАТА ***, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА.Останаха ли още *** които да вярват че ще свалят Червените Терористи от БКП-БСП с Мирни протести и Незаконни Избори?Останаха ли още *** които да вярват че ще свалят Червените Терористи от БКП-БСП с Мирни протести и Незаконни Избори?Комуниста не е дошъл на

2

Анонимен

преди 10 години

Сергейшата стабилно гушнат от Дуганя наблюдава събитията припотен от всякъде. *** пуска кокала като му избиеш зъбките.

1

trefa

преди 10 години

имам приятел украинец, който е оператор в частна телевизия и всеки ден снима случващото се. вчера какви неща ми разправя, ужас. мръсни про руски комунистически *** избиват народа си. не на руския неоимпериализъм.