25

Ч

преди 10 години

"ХА ХА демократите в България сега се *** от Вашингтон променят тактиката . Да не пада косъм от главата на ЯНУКович. Хайде сега да ви видя по Америка ли ще плюете ми нали ще ви спре доларчетата. Ха хА голям смях"Напълно съм съгласен!

24

до стоян петров

преди 10 години

Иронията е, че самият ти си ***.

23

Скот

преди 10 години

Василев Василев виж в другите статии там изтърва доларите червените кхмери те надминаха. И още нещо Василев щот ит харесва Хамерика ми оди там и не се връщай тук и без тебе има достатъчно *** в БГ. Направо забирай всички и заминавайте :)

22

Анонимен

преди 10 години

Ха, тролчетата са на линия от ранна сутрин. В колко е почивката им?

21

Анонимен

преди 10 години

Цар *** изгуби огромна губерния. Може да спечели няколко окръга, но като цяло загубата е огромна. Пък и авторитета му(колко ли го имаше, но това е друга тема) ерозира още повече.

20

Анонимен

преди 10 години

Американците както винаги се изказват като последна и най-висша инстанция. Народът на Украйна няма да ви пита какво подкрепяте и какво не, *** такива! Значи най-напред подлъгахте хората, а после им биете шута? Това не ви е за първи път. Украинците трябва да разберат, че на никой не му пука за тях. Нито на САЩ, нито на ЕС, нито на Русия. И да си гледат само своите интереси.

19

стоян петров

преди 10 години

Как е, тролите ли тролите ли? Тролете ***! Тролете! Пътя е ясен. Тази година Киев, догодина Москва. Император *** Велики-Къси си е изял вратовръзката си снощи. Наистина ли сте *** за да разберете, че в 21 век империи не може да има. Има само едно изключение-САЩ. Но те са доброволна империя, съставена само от желаещи.

18

ми4

преди 10 години

Какво подкрепят Американците не е толкова важно !По-важно е как тези хора ще живеят заедно без да разпарчетосат Украйна ?

17

до онбашията

преди 10 години

Май забрави как двама сенатори отидоха лично да подкрепят протеста.

16

...

преди 10 години

Краварите усетиха че са сбъркали с ***, бандеровците не слушат никой, те даже може да се каже че вътрешно мразят "краварите" повече от "москалите", всъщност те мразят всичко и всеки, просто им трябваха пари и американците се понабутаха малко! Истъорията с Хитлер се повтаря, пак заложиха на грешния кон и им отидоха парите на вятъра, но ако разпалят сериозен конфликт, може би няма да са съвсем валат! А Путин, ами той в най-лошия случай взема Крим под носа на краварите, което ще е триумф!

15

стоян петров

преди 10 години

До 13 Наистина трябва да си много тъпо парче, за да си мислиш, че Янукович може да спечели нови избори в Украйна. То бива простотия, но това твоето минава всякакви граници. В Европейския съюз Украйна няма да живеят добре, но под руска опека ще е направо трагедия. Това дори и Путин го знае.

14

онбашията

преди 10 години

хахахах, какво ще кажете сега политиканчета? ама как така флагмана на свободния свят не подкрепя поредните протестиращи в стремежа им към свободен живот?

13

Анонимен

преди 10 години

Така е, САЩ иска гражданска война, а не избори.

12

Зомби

преди 10 години

ХА ХА деократите в България сега се *ха от Вашингтон променят тактиката . Да не пада косъм от главата на ЯНУКович. Хайде сега да ви видя по Америка ли ще плюете ми нали ще ви спре доларчетата. Ха хА голям смях

11

До 10 от 8

преди 10 години

Никой не говори за мирен протест. Има данни, че снайперисти стрелят и от двете страни. Има убити полицаи. Възможни са и провокации.Казвам само, че се разпалва братоубийствена война. Но Янукович ли е този, който ще изведе Украйна към светлото бъдеще? Потънал в корупция, непопулярен сред народа си, готов на всичко, но не в името на обикновения украинец, а за да задържи позицията си- за себе си и за кликата около него.

10

Знаем ли

преди 10 години

Знаем ли всъщност как е сформирано това решение на САЩ. Може би това е поискано от Янукович, като гаранция да не падне косъм от главата му, иначе репресиите щяха да продължат, хаосът да се усили, да се поиска братска помощ от съседа в беда....и другото го знаем....Така,че преди да се правим на разбирачи в световната политика, нека да се порадваме ,че убийствата спряха!

9

мнение

преди 10 години

Точно това си мислех снощи... на Хамерика не й изнася Янукович да иска нови избори, защото ще победи... Хамерика иска гражданска война!

8

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

20.02.2014, 12:24 | Газета.RuМинистр финансов США Джейкоб Лью рекомендует Украине обратиться к Международному валютному фонду (МВФ), который может оказать финансовую поддержку для решения экономических проблем, сообщает Bloomberg. Хи-хи-хи!

7

Бияча

преди 10 години

Да живее Янукович!

6

Анонимен

преди 10 години

До Към старото ново Само да попитам - на това мирен протест ли му казвате? Ако си тръгнал на война, какво трябва да очакваш, да те галят с перце ли?