107

Анонимен

преди 10 години

До 128 Ти какъв си ? Със сигурност не си българин !!!Поне на български да можеше да пишеш !

106

Анонимен

преди 10 години

Да напълним Националния Стадион и да ги подкрепим, Лудогорец заслужават пълен стадион

105

Анонимен

преди 10 години

I KAKVO MU E BYLGARSKOTO NA TOQ OTBOR DOMUS4IEV to tam nqma edin bylgarin

104

Анонимен

преди 10 години

"Домакините" от Рим не успяха да напълнят 1/10 от стадиона :)) Ако играеше другият отбор (истинския) от Рим стадионът щеше да е пълен.

103

Анонимен

преди 10 години

Колко италианци имаше в Лацио ?

102

Анонимен

преди 10 години

НЕ 4, А 5 БЪЛГАРИ ИГРАХА ! СТОЯНОВ, ЗЛАТИНСКИ, МИНЕВ, АЛЕКСАНДРОВ, ДЯКОВ !

101

Анонимен

преди 10 години

Lazio MERDA.

100

Анонимен

преди 10 години

аз съм левскар, но отивам да подкрепя Лудогорец на реванша! да напълним стадиона!

99

БГ

преди 10 години

Влади Стоянов е машина, велик мач направи

98

Анонимен

преди 10 години

Левскар се родих и левскар ще умра, но БРАВО на Лудогорец

97

Анонимен

преди 10 години

Тези фашизойдни (фе)лациалски "братя" на обора от Подуяне всъщност мразят всичко на изток от Италия включително и България, но ходи обясни нещо на шмъркачи. А пък нашите тука ги подкрепят :) Когато Лацио гостуваха на ПФК Подуяне преди няколко години, на летище София имаше група от 5 "български" привърженици на Лацио които показаха фашистки поздрави на играчите. А тази групичка бяха някакви 15-годишни *** типове от Люлин/Обеля. Играчите на Лацио се чудеха какви са тия наркомани. Пълна трагеди

96

България

преди 10 години

Брово, невероятен мач, невероятен отбор !!! Българи не се делете подкрепяйте Лудогорец !!!

95

До Уефски

преди 10 години

Коментарът ми бе съвсем искрен и от гледната точка на човек, който изобщо не се интересува от футбол. Просто ми стана любопитно да видя що за роден талант имаме в отбора, а то какво... Явно положението е доста трагично, щом и в другите български отбори е така.

94

Анонимен

преди 10 години

фен съм на Левски но мога само да кажа едно голямо БРаво налудогорец за снощния мач, снощи виках за тях. България над всичко.

93

Анонимен

преди 10 години

четири българи играха снощи и отбора не бил български?Влади стоянов Минев, Михаил Александров, Влади Стоянов

92

Анонимен

преди 10 години

първо - поздрави за съдията- перфектен.Втори поздрави заВлади стоянов - герой на мача.Поздрави за Стойчо стоев и целия отбор.а Дяков, ще яде бой.Единственаат гершка на Стойчо стоев - в 37 минута трябавше да смени дяков след жълитя картон - много се изнерви това ренде., след пропусната дузпа.На тези които казваат че тгова не е българсик отбора - Дяков, Владислав Столянов, Минев, Михаил АЛександров да не би да са хървати?

91

lazio MERDA

преди 10 години

Къде са подуенските анти-българи и шмъркачи които веят свастики и лациалски знамена и псуват българи? Нали поне 5 парцала щяха да отнесат Лудогорец в Рим ? А пък защо изобщо този мач се игра в Рим не е ясно при положение, че нито един от двата отбора не е домакин в този град :))) Точно един отбор има в Рим и то със сигурност не е провинциалния краварник "Лацио".

90

Анонимен

преди 10 години

Фен съм на Берое, но живея в София. Не съм ходил на мач от 3-4 години, но се чудя дали да не се замъкна на реванша с Лацио. Просто тези момчета, които всеки беше отписал за нещо сериозно ми напълниха душата тази година. Вярно, че всички големи отбори, които срещнаха бяха в криза и не играха както би трябвало да могат, но и Лудогорец играят на 100% от възможностите си. Евала! Давайте да напълним стадиона - те го заслужават. Част от парите за билети май отиват и за благотворителност по болниците.

89

Анонимен

преди 10 години

Изобщо не се интересувам от футбол, но на тези момчета, на треньор, а и на собственика, как му беше името, едно огромно БРАВО. Такъв отбор в БГ никога не е имало. Изглежда, че момчетата не ходят само по дискотеки, а и ТРЕНИРАТ !!! Аз както го виждам, всеки клуб може да спечели мач случайно, с късмет и после да падне с 5:0 от някое третодивизионно клубче от Горна Волта. Тези хора показват ПОСТОЯНСТВО в успехите и са чест за България !

88

Уефски

преди 10 години

Абе 109, що не видиш състава на софийските "грандове" ? В уевски няма един българин. Даже единствения ви гол в късметлийското участие на Шампионска лига го вкара ***. В Сесакато не е много по-различно.