92

?

преди 10 години

Тозе адвокат търси истината, справедливостта и правота на едно общество в България което е тероризирано, грабено, линчувано, върху него са прилагани какви ли не методи на геноцид но въпреки всичко е успяло да се съхрани и втълпете си го в тъпата глава нито веднъж не е въстанало срещу българската ***.Но това не значи,че от сега нататък това общество няма да иска ``правото на развод между``.А адвокатът върши същата работа която вършат негови колеги в Истанбул.Но на техните стени на се пише нищо

91

Стефанов

преди 10 години

Не Юда, поп Кръстьо е трябвало да напишат на цялата стена на родоотстъпника!!!

90

върша си работата

преди 10 години

"вършел си бил работата" - Затова сме на това дередже всичките - един прави бомби,втори ги продава, трети ги пуска и четвърти ги оправдава - всички си вършат работата, но ще се усетим чак когато почнат да падат по нашите глави. Най-*** оправдание!

89

9667

преди 10 години

До Див аграр"Аз пък не помня, Българи да са взривявали някъде вагон за майки с деца,"Аз да ти напомня - гара Буново! Извършен е бомбен атентат от страна на родната българска Държавна Сигурност във вагона за майки с деца! Защо ли точно във вагона за майки с деца? - сега бойната ти задача е да намериш отговор на този въпрос. Ако не можеш - питай дядо си Ястреб!

88

Българин

преди 10 години

Доколкото разбрах мюфтията иска със закон част от града точно пред паметникка на воевода. това е позор за българското законодателство да мълчи и да се оставят действията "самоходом" на медии и други индивиди "преминаващи оттам", съседи и т.н.Колко жертви е дал един град като Кюстендил.Поздрави за изписалите надписи от София, дори и да не харесвате моя град. И от цяла БЪЛГАРИЯ.

87

Otoman

преди 10 години

Stiga ste vaykali bre hora.....prodavate si cennostite za jalti stotinki....posle vidite li turcite sa vinovni.Ne e vinoven tozi koyto yade banicata......................????

86

Чиче

преди 10 години

В центъра на Истанбул където е една от най-скъпите земи в света Българската църква получи имоти за над 25 милиона $ ,и не беше казана ни една лоша дума от турците,тука за един китайски ресторант в денгерлика ореваха мейдана

85

elk59

преди 10 години

До marsian - забравих да ти припомня една стара истина - тези които са се отказали от род и родина най СИЛНО И ЗЛОБНО са плюели против нея за да могат ДА ДОКАЖАТ ЧЕ СА ВЕРНИ НА НОВИТЕ СИ ГОСПОДАРИ.За да ги приемат.И са НАЙ ЛОШИТЕ.

84

Stamen

преди 10 години

До 9667youtube/watch?v=qXcTZaiHVG0Земи виж каква е културата в турция и тогава говори, ако не те е срам разбира се. "Баща зарови жива 16 годишната си дъщеря защото имала извънбрачна връзка" Повръща ми се от вашата култура.

83

elk59

преди 10 години

До marsian - Когато фактите говорят и боговете мълчат.Не можеш да ме обориш нали?Основите на нашите български християнски църкви които Вие сте разрушили и върху тях сте построили мюсюлмански храмове са нашите "нотариални актове"че това е наше християнско. Археологията го доказва.И не забравяй , че Вие сте българи приели исляма - насилствено или доброволно.Забравили своите корени.Чети ИСТОРИЯ.ИСТИНСКАТА.

82

Див аграр

преди 10 години

Между другото, написаното е много точно, името Юда казва всичко. Поздрави за точното попадение! За 30 сребърника ще продаде и майка си и баща си, не само своя етнос, сигурно тоя...Не всичко е пари и работа, съществува и понятието самоотвод, но пусто"око лакомо, а д.***-тясто"...

81

Див аграр

преди 10 години

До 9667 Ястреб. Говориш, че не искаш диващина, че била тясна специализация на Българите??? Аз пък не помня, Българи да са взривявали някъде вагон за майки с деца, в по далечното минало, да са изклали народа направо в църквата, да са отвличали момичетата на по 12-13 и да са разпаряли коремите на бременните жени, и да са набучвали бебетата на сабите си.И забележи, това го описват не Българи, а западно европейци тогава. С какви очи говориш за специялизация?Замълчи гузно , прекаленно сме толерантни!

80

Денислав

преди 10 години

Аз съм против хулиганските прояви, но срещу тази специално не съм. Да искат и градинката пред паметника на Ильо Войвода - направо ми настръхват косите. От този човек турците са треперили, а някой иска и градинката пред неговия паметник (ама направо нямам думи). Това е като да им се даде паметника на Левски в София.Аман от предатели в тая държава, за пари са готови на всичко. България много пъти е страдала от тях - това е още от римско време и до днес не се е променило.

79

marsian

преди 10 години

До elk59 Много патетично,направо ме разчувства .Имаш талант .Ако бяхме 30 години назад ,направо ставаш комсомолски секретар .

78

Анонимен

преди 10 години

До 9667Не е необходимо да груб. Не е необходимо да провокираш, и да се подаваш на провокации.

77

Анонимен

преди 10 години

SORY TAQ OMRAZA NEE SAMO BYLGARSKA TQ E I GRYCKA I SRUBSKA I RUMUNSKA I MAI I NADOLU SE SPUSKA 4AK DO MAROKO I IRAK 6TOM SI UMEN ZNAE6 ZA6TO E VSE PAK NIE BYLGARITE DETO VI NAI UVAJAVAME OT VSI4KI VIE NI SE KA4VATE NA GLAVITE STIGA TOLKOVA

76

elk59

преди 10 години

Мюфтийството имало нотариални актове за имотите които иска.За джамиите.А те са построени върху съборените основи на нашите стари църковни храмове.Върху костите на нашите предци.Убити и опожарени.Разкопайте и ще видите истината на кого са тези храмове , кой първи ги е построил , кой ги е разрушил и кой иска да си присвои незаслужена слава за сметка на други.Нека тръгнем по тази логика и тези мюсюлмански храмове които са построени върху християнски църкви се върнат на църквата - то какво ще стане.

75

marsian

преди 10 години

До Гневен българинНяма да съм радостен да живея в България ,след като вие,богопомазаните ни мразите до дъното на душата си .И за какво да съм задължен на някой ?Да не би някой да ме гледа ?Отивам си ,но не да спя ,а защото DJI затваря след малко (DJI-американски борсов индекс ).

74

Анонимен

преди 10 години

TOI I MESTTAN REVNAL ZA TURSKIQT EZIK AMA V SAMATA TURCIQ MLADITE U4AT BYLGARSKI I IDVAT V SOFIQ DA SLEDVAT NQMA LI I V SOFIISKIQT UNIVERSITET DA PISKAT TURSKI DETO BRATQTQ EVLOGI I XRISTO GO POSTROIXA I ZA NEGO MOJE DA IZVADQT TAPIQ KOLKO MUE

73

бай Ганио

преди 10 години

По време на османската империя умните и красивите ги правили мюсюлмани останалите са останали християни