52

Някоя си

преди 10 години

До катязначи ти си нормална, а момичето от статията е "ненормална" - вярно е, всичко опира до мозъка, стига да го имаш :-)

51

Читател

преди 10 години

ДО 51мъже с репродуктивни проблеми ще имат възможността да създадат свое поколение само чрез тъкан, взета от тялото иммай е далеч от твоето твърдение, що се отнася до лесбийкитеили:в хода на експеримента с лабораторни мишки клетките на незряла тъкан от яйцата на мишките били разположени в специална хранителна среда. След няколко седмици клетките започнали успешно да се размножават. Половината от тях се превърнали в пълноценни сперматозоиди, способни да оплодят яйцеклетка.

50

катя

преди 10 години

До Някоя сине,аз съм от нормалните.човешкият мозък все още е една загадка,а да ти кажа на теб,че тези особености на сексуалността там се коренят.а ти като една традиционна жена,добре се подчиняваш на мъжките догми,харесва ти господарството на мъжката дума.но не бъди все пак така ограничена,живота може да те сблъска отблизо с такъв проблем,или завист те гризе към красиви жени?

49

Пак до Фактология

преди 10 години

Добре знаем, че е въпрос на време да се появи първото бебе, заченато по тоя начин. Все още текат изследвания и проучвания, но основното е вече факт. Някога са мислели и че ин витрото е невъзможно и са приказвали по същия начин, но днес се счита за нещо в реда на нещата. За останалото няма спор, но аз и не смятам, че досажда с превземки.

48

Фактология

преди 10 години

До До ФактологиятаПосочи източник като аргумент - дете, създадено с изкуствена *** и пр. Иначе твърдението стои като наниз от глупости. И всъщност - нямам нищо против всеки да прави каквото си иска - стига да не досажда на останалите с превземките си, нали така?

47

Някоя си

преди 10 години

До катяАми в случая става въпрос за лесбийка, та затова. Апропо, държа на факта, че съм жена. Момичето беше популярно като отявлена феминистка (потърсете из Интернет). Сега се оказа друго. Да не би и Вие да сте тръгнали към този бряг? Успех! Вижте колко мъже по-долу са споделили симпатиите си към лесбийките. Защо ги третирате с неуважение ? :-)

46

До Фактологията

преди 10 години

Факт е, че учените намериха начин да създават изкуствена *** и за това не им трябва мъж. Но пък все още никой не може да измисли начин да замени женската утроба. А Елън си е една от многото, какво лошо има в това? Както има мъже с мъже, така има и жени с жени.

45

катя

преди 10 години

харесва ми как се пъчат тук мъжете-комплексари,ама за техния пол-*растите,мълчат!!!!една жена,дето казала и не се крие,на кръст я разпънаха ха ха ха!

44

До 45

преди 10 години

Вие шопите няма ли да почнете да говорите и пишете на български?! Много дразнещо е.....голЕмо вика. Да ви .....

43

Анонимен

преди 10 години

Нямам нищо против лесбийките!!!Две жени и на улицата да се целуват хората дори не им обръщат внимание като цяло виждал съм го на живо!!!

42

Анонимен

преди 10 години

Била е с добре надарен травестит, затова така говори!!!

41

Анонимен

преди 10 години

Сигурно гаджето и е някоя от онези трансексуални мъжожени с големи паламарки!!!! :D

40

Анонимен

преди 10 години

И кво чудо големо!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 10 години

Лезбийките са отвратителни както и *** в реалния живот. Приемам само проститутките порноактрисите да се лижат, другото е отврат

38

Death Moroz

преди 10 години

До катяИ да имаш и да нямаш, ич нас ни не брига. Долой предрасудки, женщина тоже человек. В случая "лесбиянка какая-то"

37

Анонимен

преди 10 години

Влечението към същия пол е сексуална патология, както например педофилията и трябва да се лекува.

36

Dalaver4u

преди 10 години

Абе може и да е лесбийка ама съм сигурен че са и пълнили дупето с любов мъжка :)

35

Дед Мороз

преди 10 години

До катяОвча глава слънчасъла, не една, а бюлюк някои си.

34

dedo Bore

преди 10 години

До катяНе гроздето, цвичката ти е кисела. Самки сандокуз, мое жълто патенце!

33

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам защо всеки смачкан гей и всяка една парцалива лесбийка на тоя свят се чувстват задължени да разкажат на целя свят за сексуалната си ориентация. То не бяха публични аутинги, не бяха гей-паради и хомо-барове и прочие! Нямам нищо против тях, да се тряскат, с когото си искат освен, ако не са деца, ама аз не разказвам на съседи и колеги какъв съм в леглото и какво ме възбужда. Искам същото и от тях, шото е тъпо и никого не интересува!!!