63

Анонимен

преди 10 години

Сидеров -мюфтията на България,

62

ПЕШО

преди 10 години

Здравейте!! И на мен ми платиха ! АТАКА - ПОБЕДА - АТАКА - ПОБЕДА - ОТРЕЗАХА - МИ - ГЛАВАТА въй въй смешни сте и алах сигурно няма да ви иска , като умрете предатели!!

61

Анонимен

преди 10 години

До този, който щял да гласува за ГЕРБ - същите, по време на управлението си, унищожиха малкият и среден бизнес, злоупотребяваха постоянно с обществени поръчки, в резултат на което някой от тях станаха милиардери, назначаваха всякакви знайни и незнайни калинки на ръководни постове в държавата, нанесоха огромни финансови загуби на държавата и т.н и т.н. Кой нормален човек би гласувал за селянинът от Банкя, за Цвъцко с хилядите апартаменти, за свинята Фидосова с фалшива диплома, за Цачева и т.н?!

60

МИТКО

преди 10 години

Когато бях пред Баня Баши,вие къде бяхте,бе гербери наебани.СИГУРНО СТЕ НОСИЛИ ВОДА,ДА ВИ ПЕРАТ ОСРАНИТЕ ***.АТАКА,АТАКА,АТАКА

59

Сериозно ли

преди 10 години

До Гошо ИгнатовАма ти наистина ли си повярва, че си реална персона или от Атака сте окрали и осквернили душата на починал човек? Вече ви знаем всичките номера и на комунистите и на вас... Няма какво да направите, за да спечелите .. манипулирахте достатъчно години- за ваше съжаление не можете да убиете цялата интелигенция за втори път.. Затва хващайте пътя към чичо ви Ким и ДОНЕВИЖДАНЕ!!!

58

Анонимен

преди 10 години

Аз също ще гласувам за АТАКА !

57

САШО

преди 10 години

АТАКА напред.С вас сме.

56

!

преди 10 години

До Леля ЦецаLEAAAAAAAAADWAAAAAAAAYYYYYYYY ах ти *** долен:)))

55

Гошо Игнатов

преди 10 години

Всички отписваха Атака 8 год.,а тя излиза все по-силна.Браво на вас.Аз,Георги Петров Игнатов от гр.Кюстендил ще гласувам за Атака.Знаете ли колко има като мен,но не казват.Мисля,че Атака ще има много добър резултат.

54

Анонимен

преди 10 години

До Леля Цеца Вервайте си турски *** че ще вкарате някой вече в парламента.

53

хм...

преди 10 години

Ашколсун Юруш. Ашколсун.

52

Леля Цеца

преди 10 години

Ще видим месец май,кой колко има.Мисля,че АТАКА ще вкарат 1 или 2 евродепутати.То предизборната кампания не е започнала.А те са силни именно там.Има ли по-добър оратор от Волен?!?Може би Бойко Тиквенов,който разполага само със 100 думи в речвника си,или Веждито Татарина...ГЕРБЕРИ КРАДЛИВИ,ГОВОРЯТ ЗА ПЕСТЕНЕ!

51

Анонимен

преди 10 години

Браво на АТАКА !

50

Националисти били..

преди 10 години

ранобудните птички агитират.. ама немааа :( тъпо ви е май атакисти, приехте исляма? Гледайте пак Време разделно да се надъхате нали сте националисти, ама не знам на чия страна .. турската или руската? Вярно е, че добре плащат .. минавам си през центъра и "как е момче националист ли си ? Би ли си отделил малко от времето за общата ни цел? Разбира се ще бъдеш възнаграден за отделеното време" май тарифата беше 100 лева на ден.. Вие си агитирайте аз България на Турците за 100 лева не давам!

49

Анонимен

преди 10 години

От днес вече има и *** на Атака,червените мишоци се покриха като партизани у шума и наизлизаха псевдо националисти който магат да правят само като вятъра,да духат

48

Анонимен

преди 10 години

На 14.02.2014 г. официално е насрочен брака между АТАКА И ДПС ! Булката не е ДПС ! Ще кумува семейство ДОГАН !

47

Анонимен

преди 10 години

Партия ЮРУШ ще празнува СветиВалентин заедно с ДПС. Призовавам всички гласували за Юруш да се самоубият. Това е най-доброто, което могат да направят за народа.

46

Стойко Станев

преди 10 години

Тиквата и Ухото толкова са крали,че нямат стигане.Едни посредствени момченца,чели 2 книжки се учеха да управляват България.Мутри и престъпници.Лъжци и наглеци.За АТАКА съм и аз.

45

смех

преди 10 години

колкото и да агитирате и да се навивате след следващите избори атаката е в батака, няма да е има на полит сцената както ндсв и рзс и др. еднодневки. Това на всички е ясно и затова форсират партийката и функционерите с най-гнусната задача да разнасят "сигнали" до прокурора. Преди тази работа е вършеше кой?ама напънете се малко де, добре - Един пъпчивец ааа Яне Я! Където е той сега натам тичат и тези. Само дето трябва да ги търпим до последно... после на ход е новият проект Бюреков и така до края

44

DDL

преди 10 години

Все си мисля, че не могат повече да ме изненадат с техните простотии, но все греша-изненадват ме и то по-неприятно;(